1

Téma: Nejlepší klícka na nošení 30 dnů a více

Ahoj,
sice nejsem začátečník ohledně nošení klícek, ale mohli byste mi prosím napsat zkušenosti, kterou klícku považujete za nejlepší ohledně hygieny, na nonstop nošení, na 30 dnů, možno déle. Mytí pod sprchou, na velké mytí sundání nejdříve po 30 dnech.Vyzkoušel jsem již mnoho klícek CB6000s - CS-100, pás kolem těla, uzavřená trubice, špatný přístup na mytí, - Minicage, se mi bolestivě do krve zařezává, - Slave klícka - také dobrá jen velké řezy podél klícky do krve, - Evotion - kovový i plast, zde se po stranách skřípávám; Nyní Prisontrainer, ale kroužek je velký.
Jak se Vám nosí Prisonbird - nezařezávají se vodorovné pruhy? a je lepší Prisonbird nebo Prisonbird 2.
Nebo jiná klec.
Potřebuji kroužek 40mm, tak proto zjišťuji, který by byl nejlepší.
Děkuji za reakce. smile

2

Re: Nejlepší klícka na nošení 30 dnů a více

Jsi šťastný muž, pokud potřebuješ kroužek 40 mm, protože ten dělá prakticky každý výrobce, tudíž máš mnoho modelů na výběr.

Popisuješ mnoho problemů, proto se musím zeptat - kupuješ originály, nebo alternativy?

Nekamenujte mne, ale měl jsem možnost porovnat originál CB6000(s) a alternativu, a je to sakra velký rozdíl. Originál nikdy netrpěl těmi problémy, které tolik lidí popisovalo zde na fóru, když ještě CB6000 bylo hit.

Abych alespoň trochu odpověděl, tak můj "rekord" v CB600s (originál) je něco málo přes 100 dnů, a teď nově v Evotion zhruba osm měsíců (od konce listopadu teď do půlky čwrvence). V obou případech bez jediného odemčení, hygiena v zamčeném stavu. Když nepočítám s počátečním kiksem ve výběru kroužku u Evotion z počátku hrátek, tak absolutně bez zdravotních problémů.

3

Kupuji zde na webu cudnost.cz. A nevím kde jinde nakupovat, nejlépe český dodavatel, abych neměl problémy s placením a dodávkou. Poradíš? Můžeš i zahraniční web.-Tvoje zkušenost.
Jak poznám, že u ostatních prodejců jsou to originály a ne jen předražené napodobeniny. Myslím, že se vše stejně dělá v Číně, a s Vojtou z Cudnosti jsem maximálně spokojen, vždy mi dokáže sehnat co chci.

4

Vojta ti sežene všechno, tedy i originály, stačí se s ním domluvit.

5

Prisontrainer  od Vojty je pro dlouhodobé nošení v pohodě, mám ho na sobě několik měsíců v kuse. Chce to jen si vybrat k němu ten nejvhodnější kroužek. Já měl původně 42x50, ale po čase si tělo zvyklo a v práci mi bolestivě zklouznul. Vyměnil jsem ho pak za ten nejmenší kroužek 42x40 z Ebay a zamčený jsem zase napořád. Nicméně nyní v těch vedrech jsem  preventivně odemykán jednou týdně na pár minut kvůli hygieně. V tomto těsném nejmenším kroužku je omezenější přístup mezi šourek a klícku, takže je kvůli prevenci lepší jednou týdně klícku sundat a hygienu udělat pořádně. Až vedra pominou, budu zase zamčený zcela bez odemykání, hygienu pak postačí dělat jen pomocí vatových tyčinek a proudem vody ze sprchové hadice.

6

Díky za radu. Ten těsnější kroužek si při mytí nesundaváš, pochopil jsem to správně? Budu si ho také objednávat, byla by
škoda klícku nemoci používat.