1

Téma: Nevyhovující velikost?

Zdravíčko. Ve zkratce jsme se s partnerkou rozhodli k pořízení klícky. Nezkušenost se pravděpodobně projevila na výběru klícky.

Zvolili jsme delší PrisonBird (7cm), velikost penisu 9,5 cm a pro 50mm kroužek (obvod varlat 15.5 cm, tedy měl by spadat do rozsahu největší klece. Ve velikosti kroužku jsme pochybili, protože mohu varlata z kroužku dostat.

Klícka ale z penisu sklouzává směrem dolů a kroužek ji nedrží u těla. To vede k tomu, že mohu vytáhnout nejen varlata, ale i penis. Pokud přitisknu klec k tělu, tak nějak laicky jsem došel k tomu, že volba délky by neměla být problém, protože mi nepůsobí nepříjemné potíže, ale netuším, zda-li volba menšího kroužku oba problémy vyřeší (evidentně vyřeší protáhnutelná varlata).

Nemáte někdo radu, názor, připomínku? Předem děkuji za veškeré reakce.

2

Re: Nevyhovující velikost?

Pokud vytáhneš varlata (nebo i jen jedno) mezi klecí a kroužkem, je to problém - a v případě vyklouznutí mimo dosah klíče to je OBROVSKÝ problém. Menší kroužek zabraňuje protažení varlat ven a taky lépe drž klec u kořene penisu. Ale pokud se ti postaví (resp prodlouží) v kleci, tak to samozřejmě má snahu tlačit celý pás od těla. A tam už jsou obtíže dost individuální..

3

Trochu mě to zarazilo, protože po změření obvodu jsme došli k výběru největšího kroužku, kde jsme se strefili přesně do středu rozsahu obvodu, nicméně mohu mezi kroužek a varlata prostrčit ještě dva prsty. Zvláštní.

4

Njn, každý je narostlý trochu jinak. Já jsem na jedné kleci trochu ohnul spoj, protože kroužem už menší nešel, přesto jsem varlata protáhl..

5

Na to měření příliš nespoléhejte. Je totiž správné, když máte kroužek kolem varlat trochu natěsno a trochu vám ten obvod stlačí, takže když obvod změříte tak nějak na volno, vyjde vám pak kroužek příliš velký. A ten stisk pak sneseme každý jinak silný, takže nezbývá než to poprvé zkusit a trefit se třeba až napodruhé.

6

Nechci tím, co tu napíšu, odradit. Naopak, je to pro uklidnění, že na tomhle není nic divného.

Jsou lidé, kteří vyzkouší třeba tři, čtyři, pět atd. klícek/pásů a nakonec někteří pořídí klícku na míru, nebo upraví/vyrobí něco sami, aby to fungovalo. A není jich málo.

A jiní si na první pokus z číny koupí za pár dolarů něco, co perfektně sedí.

A další časem zjistí, že po týdnech, měsících nebo letech se tělo změnilo a to, co dřív sedělo, už nesedí.

Takže nejlepší je nevzdávat se, hledat a experimentovat.

7

Tak tak. A já už hledám, experimentuji, kupuji a zkouším přes 6 let a pořád mne to baví. :-)
Nakonec si mohu vybrat ze 14-i krasavců... ;-)