1

Téma: Rezivění zámku

Zdravím všechny diskutující a dovoluji se na Vás obrátit s dotazem ohledně dlouhodobého nošení pásu. Po pečlivém výběru pod dohledem mé Vzácné Paní a Vládkyně jsme se dobraly k pásu Captor, kde však řešíme jeden problém se zámkem. Mám obavu, aby při běžném používání (tedy i koupání a sprchování) zámek nezačal reznout a tedy nejen že by nepůsobil patřičně esteticky, ale mohlo by i dojít ke ztrátě funkčnosti. Potkali jste se s tímto? Případně, je nějaké řešení? A tím nemám na mysli před kontaktem s vodou zabalit do igelitového sáčku... :-) Díky za radu

2

Re: Rezivění zámku

Já jsem zjistil, že když si koupíš kvalitní zámek, třeba u nás nejrozšířenější ABUS, tak ti nezrezne a funkčnost si zachová.
Naopak ty zámky s logem lvíčka, které dodává Čína, ty (aspoň mně) reznou.

3

Díky za tip, vyzkouším a snad bude má Vzácná Paní a Vládkyně spokojená

4

Tedy ne pás Captur, ale Captus. Ach ty překlepy..... Děkuji Vám, má Vzácná Paní a Vládkyně za upozornění

5

Tak já nosím pás trvale už 3 roky a zámek, který byl u pásu je v pohodě, i když se s ním koupu. Jen ho tak jednou za 1/4 roku prošplíchnu WDčkem. Vůbec bych se toho nebál.

6

Díky všem za snahu a rady. Nakonec jsem koupil zámek Burg Wachter Magno, který splňuje požadavky mé Vzácné Paní a Vládkyně nejen z pohledu možného rezivění, ale i masivnosti klíčů. Z mého pohledu je pak i příjemně těžký, 78g, tedy pak celý komplet váží 220g.

7

Až poletíš na dovolenou, tak doporučuji plastový. Třeba tenhle. https://www.ebay.com/itm/Accessories-lo … f_FvDMnOow

8

To vit : no vzhledem k tomu, ze jde o kovovou klec, tak plastový zámek to asi nevyřeší. Ale díky za radu

9

To ne, ale je to odzkoušené řešení pro cestování letadlem. Kombinace plastové klece a plastového zámku mohu jen doporučit. V kalhotách tak nemáš ani kousek kovu a přitom jsi bezpečně zamčený. Ani do Louvru tě nepustí v kovové kleci. :-) V plastu můžeš všude a paní má klíč v kapse a může tě kdykoli použít k sexu se zákazem stříkání. Klidně i pod Eiffelovou věží v parku. A pak bez výstřiku hned zamknout. Jednorázové zámky to neřeší.

10

Jednorázových zámků není problém přibalit třeba 10 kusů, váží pár gramů, a kolikrát za dovolenou budou potřeba otevřít?