1

Téma: Svadba

Blíži sa nám s mojou pani svadba, no blíži ona je už začiatkom budúceho týždňa. Zatiaľ nemôžem dovtedy byť a možno sa dočkám orgazmu počas svadobnej noci v apartmániku len pre nás dvoch, údajne má pre mňa nejaké prekvapenie. Ako ste si vy BDSM pozitívni spestrili svadbu? :-) Alebo aké sú vaše predstavy, čo by ste chceli aby bolo? :-) Len taká myšlienka na tému mi napadla.

2

Re: Svadba

Ahoj, já mohu jen poblahopřát s tím, ať zažíváte pro oba ty nejkrásnější a potřebné chvíle, které si můžete vzájemně nabídnout a vydrží vám to co nejdéle. Sám jsem na kluky, tak že se svatba konat stejně nebude a pokud se rozhodnu pro partnerství, tak mi to stejně ten můj lump není schopen v mé potřebě nabídnout, tudíž to stejně zůstane na "okolí"... Nemám to zkrátka tak jednoduchý... wink O to více to přeji těm, kterým to štěstí přeje.

3

Ďakujem krásne. Svadba nie je v živote všetko. Ale u vás by sa dalo to registrované partnerstvo nie? A svadbu si spraviť môžete bez oficiálneho obradu a je to. No pevne verím, že to dopadne dobre, lebo stres okolo toho neprajem nikomu big_smile

4

Ja bych zkusil po svadbe neco hezke k pasu, samozrejme na 24/7...
treba https://www.spoutana.cz/Retizkovy-Oboje … -d1532.htm nebo neco, co se stane tvou opravdu nedilnou casti.

5

Přeji Vám mnoho štěstí a lásky na společné cestě drazí novomanželé. Ať stále máte koření pro svou uzamčenou lásku a chtíč jeden k druhému, ať Vás stále drží pospolu a nikdy ten žár a plamen lásky nevyhasne. Krásné líbánky.