Na příspěvek od sub-xpetr jsem nechtěl už raději reagovat, přišlo mi to jako dětinské napadání, kdy si puberťáci chtějí venku na pískovišti poměřovat velikost. A hlavně to bylo od tématu, kdy tu nešťastná Bezradná požádala o pomoc a té pomoci se jí dostalo myslím dost málo (možná jí řada z vás radila soukromou zprávou, to nevím). Nemám chuť někomu tady dokazovat, jak a s kým žiju a nebo jestli jsem nebo nejsem puberťák, žijící u rodičů a honící si péro u vašeho fóra. Samozřejmě, že bychom mohli s paní zveřejnit náš příběh zde na fóru v novém vlákně. Můžeme si třeba navzájem poměřit vybavení ložnice. Ne fotkami (to bych byl nařčen, že jsem je někde stáhnul z internetu), ale třeba fakturami za různé proprietky od Samuraje atd. Aktuálně ale necítím tu potřebu. Stejně tak jsme zavrhli v nějaké blízké době osobní setkání na vašich srazících. Když jste se zapojila do diskuse i vy, paní Xeno, ještě se vyjádřím. Vím, že žijete v harmonickém páru se svým subem a stejně tak vaše kolegyně se sub-xpetr, myslím. Moc vám to všem přeji, že to klape a vyhovuje to (zřejmě) oběma stranám. Jenže všechny D/s vztahy nejsou podle takového vzorce jako ty vaše. Můj bývalý vztah byl jiný, slečna byla naprostá vanilka, neklapalo to. Chyba byla v tom, že já jako submisivní typ toužil po tom, aby mě ovládala, ale ona jen poslušně plnila to, co jsem ji naznačil, že by bylo dobré udělat. Oblékla se do kůže, když jsem si řekl, odepřela mi při sexu můj orgasmus, když jsem jí naznačil, že si ho asi nezasloužím. Dopřála mi orgasmus, když jsem si o něj řekl, že bych ho rád. Bylo to nanic, nenaplňovalo mě to, komunikace nic zásadního nevyřešila, pořád to neklapalo, za pár měsíců rozchod. Můj současný vztah je jiný, ale také to není jako ten váš. Jsem v něm naprosto šťastný a svoji paní miluju. Už jsme spolu sedm let. Celou tu dobu své paní vykám. (Ona mě teda dost často vyká také, spíš ze srandy, ale to je na delší vyprávění). Nepamatuji si měsíc, kdy bych měl více než dva povolené orgasmy. Poslední tři roky jsem nespal v naší manželské postali, spí v ní jen ona. Nikdy nedělala nic, co by jí bylo proti srsti, jen proto, aby mi udělala dobře. Prostě to odmítla dělat a já měl na výběr to respektovat a přijmout a nebo rozchod. Pak se náš vztah posunul a u podobných věcí jsem měl na výběr to respektovat a přijmout a nebo to po pár trestech respektovat a přijmout. Promiňte mi to, ale nesouhlasím s tím, že sub má řídit vztah, že záleží na tom, na co je zaměřený a že domina se má podle toho chovat. Mojí paní je s prominutím u zadku, jaké mám zrovna potřeby a co mě vzrušuje. Samozřejmě to ví a využívá toho, když mě chce dráždit. Ale praktiky, které nemá ráda prostě nedělá. A je toho dost, co by mě vzrušovalo a neděláme to. V ostatních věcech s vámi tak nějak souhlasím. Moje paní ale také není krutá a arogantní sadistka, je také jen přísná. Když jsem ale myslel na své potřeby a ne na to, jak plnit ty její, potrestala mě. Párkrát přišel opravdu velký trest, (asi to se mnou jinak nešlo) a dosáhla svého. Psychologické vítězství, které ale o dost posílilo moji oddanost.
Bohužel u původního popisu paní Bezradné vidím podobné chyby, se kterými jsem se setkal v životě i já.
"Chtěl ať mám milence -tak jsem ho měla". "Chtěl milování s párem (taky jsem do toho šla i když mne bolelo srdíčko, když jsem ho viděla jak to dělá s jinou)". Mě přijde, že paní Verča není moc šťastná, narozdíl od zdejších FLR párů, kteří se znají ze srazů a diskutují zde často. Když jí radíte po svém, já to prostě zkusil mojí osvědčenou cestou. Postavit si hlavu, pana UzPoslušného pořádně přitáhnout za vodítko, dupnout si a říci NE. Možná je jen kanda a ne submisiv a rozejdou se. Spíš si ale myslím, že by přestal zlobit a prohloubila by se jeho láska k paní Verče. A to i když by neplnila všechny jeho potřeby a sny, jen některé.
Pak jsou tam také v tom prvním příspěvku otázky, zda má pás cudnosti nechat jen přes noc a ráno ho sundat atd. Nikdo z vás se k tomu veřejně nevyjádřil. No mě to přijde na jednu noc docela úsměvné a úplně k ničemu, ale raději už budu mlčet (svůj názor jsem jí sdělil).