Má Paní to včera dostala a bylo jí špatně. Moc mě to mrzelo. Brzy jsem ji uložil do postele, udělal masáž nožiček, tedy jen plosek. Nechtěla ani masáž zadečku, co mám jako každovečerní povinnost trestanou za nesplnění. Nemohl jsem ji zadeček natřít a musel si zapsat trest. Jemně jsem ji hladil a povídali jsem si o normálních věcech. Občas mě jen mačkala a kousala do bradavek. Pak jí ještě přinesl druhou večeři do postele, ale ani tak to pro mne nebylo dost péče. Prosil jsem jí, aby mi řekla, co pro ní můžu udělat, aby jí to potěšilo. Přikázala mi, abych si přinesl jezdecký bičík a rozkročmo si stoupl nad ní na postel. Dala mi 15 ran přes zadek pro radost v zajímavé poloze. Snažil jsem se pěkně držet, aby byla spokojená. Opravdu jí to potěšilo, byt jsem moc rád. Nakonec mi ještě řekla abych si natřel zadek a koule koňskou mastí a šli jsme spát. Ráno už jí bylo lépe a nechala se objímat. Trochu jsem při tom přirážel na prázdno a to se jí taky líbolo. Byl jsme k zbláznění vzrušený a říkal jí, jak bych ji chtěl pomilovat. Diktovala mi, jak rychle mám přirážet. Nechala se i masírovat přes kalhotky a vložku. Moc se mi to líbilo. Vysloužil jsem si tím 5 ran do notýsku za rozdráždění a neuspokojení paní. Čím jí mohu teď opravdu potěšit. Řekla mi, že jí i přes menses vylížu, nechtěl jsem, ale souhlasil bych. Je to přece moje bohyně. Ale řekla , že si dělala legraci a že to nechce. Prý si možná vezme tampón a já jí budu lítat prdýlku.