1

Téma: Výběr pásu cudnosti

Může mi někdo poradit, jaký typ pasu je nejvhodnější, aby se přítel z něho sám nedostal a neměl možnost se v něm udělat. Děkuji.

2

Re: Výběr pásu cudnosti

To je otázka, se kterou tady bojujeme všichni, nedá se to vyřešit takhle jak mávnutím kouzelného proutku.
Takže odpověď zní: je to velmi individuální.

3

Ahoj,
odpověď admina je 100% pravdivá.
Je, dle mne, pravdou, že někdo má „obyčejnou“ klícku a „je vymalováno“, neboli bez odemčení si nedokáže přivodit žádné vyvrcholení, ale jiný tutéž klícku (mnohými způsoby) dokáže obelstít.
Není to jen v anatomii a fyzických rozdílech a různé vynalézavosti a dráždivosti každého z nás, ale i v tom, že orgasmus, jak již řekl klasik, není mezi nohama, ale mezi ušima wink
Já mám například nejlepší zkušenosti s pásy typu "T", ale jiní by přísahali na různé typy klícek.
Inu, chce to zkoušet a hrát si.
A také vědět, zda PC chceš na večerní harašení nebo 24/7.

4

Ahoj, děkuji, chci mít partnera bez mé přítomnosti stále uzamčeného, pod kontrolou. Odemykání bude jen, když to budu chtít já.

5

Jistě, to chtějí všechny naše partnerky. Ale jak je uvedeno výše, cesta k tomu není tak přímočará.

PS: Lauro a Paulo, přihlašujte se prosím pod jedním účtem, když jste jedna osoba. Děkuji.

6

Ahoj Lauro, já jsem tu poměrně nový, takže rad moc dávat nemohu, ale vím minimálně to, že je výběr klícky opravdu hodně individuální. Já jsem vyzkoušel zatím Evotion, o kterém všichni říkají jak moc je pohodlný a mě tedy vůbec nevyhovovalo jeho nasazování ani nošení. Holytrainer se mi nepovedlo ani nasadit tak, aby šel uzamknout, jelikož jeho škvíra na šourek je pro mě příliš úzká. Co jsem se všude dočetl, tak taková nejuniverzálnější je klicka CB6000(s), ale chce to zkoušet. Osobně jsem si objednal několik různých typů z Číny kvůli ceně a až takto najdu takovou, která mi vyhovuje, koupím si ten typ v lepší kvalitě.

7

Omlouvám se, ale nevím, kdo je Laura1, chci tu jen poradit s pásem cudnosti pro přítele.

8

Ale víš, přihlašuješ se ze k oběma účtům ze stejných IP adres.

Vážení přispívající, neberte Lauru ani Paulu úplně vážně.

9

Došlo zde asi k omylu, možná se jedná o moji známou, nevím přesně. Děkuji za rady, už jsme s partnerem pás vyřešili. Už prosím nepište, ruším zde profil.

10

Tak určitěěěě wink

11

Ale na druhou stranu by to byla zajímavá představa. Že treba dvě sestry žijící každá se svou rodinou (manželem) ve vícegeneračním rodiném domku a tudíž se připojují přes stejnou wifi a každá nezávisle na sobě začala chtít manžela zamykat a jedna o druhé to neví :-D to by přece byla docela prča, kdyby to tak byla a až Vojta by na to upozornil svým zjištěním o stejné IP adrese :-D

12

Já myslím, že v tomto případě bude fungovat pricnip Occamovy břitvy naprosto dokonale..

13

IN: co to? Jaká břitva? Přiznám, neznám :-)

14

Pavel: http://www.strejda-google.cz/#Occamova+b%C5%99itva

15

Nejjednodušší řešení. Chlápek, který si hraje na něco co není, má dva účty, a nevšiml si, ze kterého píše. big_smile

16

Takové vychcálky rád nemám a není ani divu...

17

wink Varianta:
Nepíše ani Laura ani Paula ale muž, který se za hypotetické ženy / partnerky vydává. Třeba, aby se necítil diskomfortně, když se zde ptá na, dle něj, choulostivější věci.
Akorát si zavedl hned dvě přezdívky…
Na některých serverech to určití uživatelé s více entitami dotáhli dále – jednotlivá alter-ega téhož fyzického člověka spolu diskutují, polemizují či si navzájem notují a přitakávají…
Inu, jsme jen lidé… smile

18

S mojí Vzácnou Paní jsme také hledali vhodný typ pásu s předpokladem dlouhodobého nošení. Vzhledem k možnostem hygieny a volného přístupu mé Paní jsme zvolili pás Captor. Ocelový, poměrně masivní. Má Paní jen nebyla zcela spokojena s přiloženým zámkem, z jejího pohledu malý s malým klíčkem. Na její přání jsem tedy sehnal jiný, masivnější a samozřejmě i těžší zámek, se kterým je má Vzácná Paní zcela spokojena. Navíc se zvýšila celková hmotnost klece, což jak já, tak hlavně moje Paní bereme jako pozitivum.
Hygiena v pásu jen cela bezproblémová, tedy není potřeba kvůli sprše pás odemykat. Jen nepoužíváme ten zamykací čep, ale zámek přímo na očka kroužku.

19

Tedy nevím, kde se stala chyba, ale opět jsem napsal špatný název pásu. Nejedná se o Captor, ale Captus. Děkuji Vám, má Vzácná Paní

20

Captus nám tady nic neříká, co je to?

21

Nevím, jak je vhodné dávat přímo odkaz na jiného dodavatele, než je cudnost. Ale zkus se optat stýčka Googla, ten určitě poradí. Jen napovím, jedná se o český web

22

Nedělej machry prosímtě. Strýčka googla mi samozřejmě představovat nemusíš. Ale když ty víš o co jde a máš s tím zkušenost, tak proč bys tady nutil nás všechny googlit, abychom našli pouhý obrázek? Udělalo by ti to nějak dobře?

Odkazům jinam se tady nebráním, když dávají smysl a není to spam.

23

Ahoj, není to o machrování, tady je odkaz na pás, který používám. https://bdsm-steel.com/cz-detail-901816 … aptus.html