26 Naposledy upravil: davue007 (20.1.2016 06:42:19)

Re: Elektrohračka na penis

Je potřeba si uvědomit,že zabíjí proud nikoli napětí. Takže tě může zabít i obyčejná nabíječka na telefon.  Ono bude stačit když tě ten proud způsobí popáleniny.
Kup si dobíjecí baterie 2x sadu nabíječku a můžeš jet nonstop. Nabíjecí baterie vydrží i 4. Více než normální ty už totiž kupuješ vybité.

Náhradní zdroj  stejnosměrný musí odpovídat údajům na štítků přístroje

Jmenovité něpětí ,produd,výkon , spotřeba ,jištění. Na elefernu je spoustu amatérských uďelátek ovšem bezpečnost nezaručí

To píšu jako vystudovaný mechanik-elektronik

"To nedělaš dobře stou širkou Jaromíre jednou se ti to vymstí"

27

Zdravím příznivce elektro,

chtěl bych vás upozornit na čtvrteční nabídku Lidlu na super přístroj/SANITAS Elektrostimulátor SEM 44:

https://www.lidl-shop.cz/SANITAS-Elektr … p100243954

Užívám ho už nejméně rok a super, skoro jsem se na něj stal závislý/dokáži se s ním i udělat... nekecám... V kombinaci se soupravou:

https://www.cudnost.cz/elektro/elektrohracka-na-penis/

a troškou fantazie/doma dodělat... Já ho kombinuji s PA piercingem - není podmínkou - NEOCENITELNÝ.

Rád se podělím o zkušenosti s tímto elektro klenotem.

28

Mohu potvrdit, mám ho už léta i když ne prioritně na penis. A mohu doporučit kombinaci s kovovou klískou.
Díky za info, stavím se ještě pro jeden.

29

Ktery by tedy mohl byt lepsi? Lidl je o neco drazsi..

30

Vyber si kterou chceš, ale ty kroužky bez erekce moc nevyužiješ. Jo a jde to kombinovat.

31

Tak muzu potvrdit, umi to no-hands orgasm smile Elektrody idealne nalepeny co nejvetsi plochou. Kanaly to chce nalepit tak aby se proud krizil, interferoval. Je to fakt zajimavy a experimentovat se vyplaci.
trochu jsem se bal co to udela s kuzi, ale i pri slusnych intenzitach to nic neudelalo...

Mate nekdo oblibene frekvence a patterny? Ja to zkousel nastavene na TENS myslim na 90 Hz, 200 us - konstantne.
SEM 44.