1

Téma: Captor alebo Holytrainer?

Ahoj všetci. Chcel by som sa opýtať či je pohodlnejší Captor, alebo Holytrainer. Teraz mám CB6000 ktorý je dosť nepohodlný, hlavne pri šoférovaní a nosiť rifle sním je veľký problém. Ďakujem za odpovede

2

Re: Captor alebo Holytrainer?

Není na to jednoznačná odpověď, každý to máme jinak a každý si najdeme tu nejpohodlnější klícku nějakou jinou.

Jestli to chceš jako anketu, tak dávám první bod Captoru. Ale je to jen těsné jeho vítězství, Holytraineru dávám 0,85 bodu.

PS: kdybys ustoupil od podmínky nosit rifle, bude se ti pohodlná klícka hledat mnohem snadněji.

3

No rifle nosím takmer stále, preto hľadám niečo pohodlnejšie a podľa fotiek mi príde Kaptor alebo Holytrainer ergonomickejší ako CB6000

4

Vidíš to, já je nenosím skoro nikdy, jinak by Cudnost byla o pěkných pár typů klícek v nabídce chudší. Dělat řidiče a ještě k tomu v džínách zkrátka není pro nás zamykače dobrá kombinace.

5

Tak já nosím i Captor i Holitrayner. Pravidelně je střídám. Navíc zásadně chodím v upnutých riflích a není to problém. Je pravda že Captor o přece jen o trošičku lepší, ale jak píše Vojta, každý to má jinak a vyhovuje mu něco jiného. Za mě tedy k riflím Captor.

6

Ďakujem za odpovede. Asi skúsim ten Captor menší.Teraz mám CB6000 a príde mi zbytočne veľký

7

Souhlasím se snekem CAPTOR u mně vítězí!!!!

8

Mám Holytrainer V3 a v rifliach obstojne, nemám problém, tiež ich nosím najčastejšie. Aká je alternatíva k rifliam? big_smile