1

Téma: Nej klícka do riflí

Ahoj, máte vyzkoušenou klícku do riflí? Teprve nedávno jsem na fóru četl, že v riflích je problém klícku nosit. Já nosím rifle trvale, kromě sportu. Velkou část dne jsem za volantem a zbytek za počítačem. Vyzkoušel jsem již dost klícek.Evotion mi skřípavá plastová klipsna. Nejlépe se mi nosí Prisontrainer.Ale u všech mám menší problém, odřeninu do krve od klícky z vnitřní strany penisu, nejedná se o kroužek, samozřejmě mažu. V čem je lepší kovový Captor? Mám částečnou obřízku, takže mi trochu kůže překáží.Nebo mi poraďte jiný typ klece. Děkuji.

2

Re: Nej klícka do riflí

Neřekl bych, že je v riflích problém. Pokud jsi většinou za volantem, tak stejně nosíš volnější kalhoty, takže u tebe by žádný problém být neměl.

3

davidt Díky.
Dá se nějak zbavit zařezávání klícky - trubice, z vnitřní strany penisu? Po 2 -3 dnech jsem do krve. V bodě, kde klícka končí. Děkuji.

4

Ahoj. Ja mám CB6000 a v rifliach skrátka tlací a zavadzia.Je to nepohodlné a som potom nervózny.Pre mňa jedno riešenie sú nohavice, ktoré vizerajú ako rifle, ale sú elastické. Je tam iný strih a CB6000 je úplne v pohode. Teraz mám objednaný Captor plast. Keď príde napíšem či sa bude dať nosiť v rifliach.

5

Ahoj. Já nosím upnuté rifle a s Captorem je to úplně v pohodě.

6

Takže Captor prišiel. Veľkosť kietky je akurát, ešte uvidím čo bude keď príde erekcia. V rifliach úplne super, nič nezavadzia. Problém mám s tým, že tvar krúžka mi odtláča semenníky do strán a následne tlačí na stehná. Chodím na široko ako námorník. Tak neviem, ponosím dlhšie a uvidím.

7

Pilzo: Díky budu rád za hodnocení, mne se právě kroužek zdá moc široký i když je jakoby placatý. Většinou potřebuji průměr 40mm, někdy i menší.

8

Ovoce33, přemýšlel jsme o tom tvém probému odřeného penisu. Za předpokladu, že si tvoji "vnitřní stranu penisu" překládám dobře jako kůžu na penisu, tak není to celé tím, že máš prostě tak velký obvod (nebo průměr, chcš-li), že se ti moc dře?

Sem tam nějaká oděrka, zvlášř při dlouhodobém zamčení, je normální, ale určitě ne do krve.

9

Davide to nemusí být. Občas ses távají i věci špatně vysvětlitelné. Já jsme k takové odřenině, tedy spíše dost hluboké díře přišel po více než roce nošení spiderwire. Celou dobu nic a najednou krvavej kráter. Vyměnil jsem pak za BON, protože jak už to bylo jednou poškozený, tak se rozdíralo vždycky znova.
A u toho BONu podobně. Zase po víc než roce se mi najednou zařezaly shora ty vymezovací tyčky a mám tam cosi jako mozoly asi už navždy. Takže jsem teď na Evotion, teda ona to Madam nějak fláká :-) tak spíše navolno a klec čeká, až přijde na pořad dne.
H.

10

Chlapy nosil jsem ht od února skoro 24/7 a docela dobrý těsný rifle a kolo mi nedělali dobře od 18.9. nasazen CAPTOR kov delší a super.Zatím 2x dole hygiena a jiné vše v pohodě, rifle i kolo dávám.

11

davidt: máš pravdu, většinou nemohou penis do klíčky narvat. Myslel jsem že to tak má být natěsno. Bohužel nikde jsem nenašel širší průměr klicky. Odřený ho mám již za 3dny. Vyzkoušel jsem jich už hodně za dobu cca 5 let. Snad se objeví klícka s větším průměrem,a kroužkem 40 mm.

12

Tak som chvíľu ponosil Captor. Čo sa týka nosdnia v rifliach, je uplne super, bohužiaľ nemôžem si zvyknúť na tvar jeho krúžka, ktorý mi stále zavadzia. Asi skúsim na CB6000 kúpiť menšiu klietku. Ako vidím nájsť tú pravú nebude jednoduché.

13

Donatien: poprvé se mi udělal krvavý kráter při klícce https://www.bdsm-sexshop.cz/_obchody/bh … pg.big.jpg
a pak už stačilo málo, a vždy se mi na zhojeném místě udělá krvavý řez do kůže. přitom tohle vypadalo na nejlepší klícku co jsem kdy měl, až na ty krvavé krátery.

14

Já jsem dlouhodobě nosil Spiderwire a pak Prisonbird v delší verzi. Oba se mi nosily moc dobře, ten první jsem přestal nosit, protože mi připadal zbytečně velký. Vždy, když jsem je nějaký čas neměl na sobě a pak zase nasadil, začaly mě po cca 2 - 4 dnech tlačit a měl jsem oděrky. Pokaždé pomohlo ho na týden sundat a nechat zahojit. Pak už jsem ho mohl mít měsíc na sobě a bylo to OK. Podle mě je to o tom, nenechat to na začátku dojít až k oděrkám do krve a na začátku samozřejmě pořádně mazat. Pak nevadí ani rifle, ani sezení v autě.

15

sub-xpetr: Ahoj, samozřejmě také nechávám vždy zahojit a snažím se mazat. Děkuji za zkušenost.