26

Re: Cudnost, latex, cuckolding

http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/cb-6000s/

27

Napadlo mě, nebýval k dostání nějaký takový šlauch, který když se zahřál, tak se smrskl? Kdyby se tím potáhl ten spodní kloub, tak by to bylo docela řešení, IMHO. Nápady?

28

prodavaj se urcite tepelne smrstitelne trubičky, jak se zahreji tak se stahnout a pak sou tvrde, používáme je v praci

29

No, muselo by to byt ohebne, kdyz by to bylo kolem rozeviraciho kloubu.

30

Smršťovací bužírka je i po smrštění trochu ohebná. Dá se sehnat v GES.cz, nebo GMe http://www.gme.cz/smrstovaci-buzirky Co tahle použít silikonovou bužírku? Je měkká, smrštit se nedá, ale dá se použít trochu menší a pak bude lépe držet. Např.: http://www.gme.cz/fs97757-p656-486

31

Tak jsem zkusil smršťovačku 13 mm, byla moc malá, zítra se stavím v GMe pro silikonovou...uvidíme.

32

Silikonvá bužírka průměr 14 milimetrů fungovala. Byl sice oser to navléknout, ale nakonec je tam a teď testuju...cíl je samozřejmě mít možnost nosit kovový CB6000s dlouhodobě.

33

Hm, hm...no, sice bužírka se osvědčila z hlediska skřípání, ale při pokusu mít o na noc jsem konečně poznal, o čem jste to mluvili, když jste mluvili o pekle při nočních erekcích v CB6000s. Skoro jsem se nevyspal (spím na břiše a převaluju se). Takže na noc ne. Dál mám teda starost aby nezačlo reznout v kloubu. Říkám si, nevíte někdo o celistvém nerozevíracím kovovém kroužku který by pasoval s tou klíckou?
Vyhovuje mi komfortní spaní a nošení u Birdlockedu, ale štve mě jak snadno se v tom dá udělat. Masivní kov je z tohohle hlediska daleko lepší, ale hodilo by se něco pohodlnějšího, aby se dal nosit dlouhodobě.

34 Naposledy upravil: ovoce33 (14.11.2013 12:39:22)

latex.cuckold napsal:

Hm, hm...no, sice bužírka se osvědčila z hlediska skřípání, ale při pokusu mít o na noc jsem konečně poznal, o čem jste to mluvili, když jste mluvili o pekle při nočních erekcích v CB6000s.

Spát se v tom dá i na břiše, zvykneš si.To skřípávání mi vadí také, erekce je v noci trochu silnější,nejhorší jsou větrací otvory, kterými se dere ven a natéká mi,pak musím pár dnů počkat než ji mohu opět nasadit.Ten celiství kroužek bych bral také - pokud se vyrábí, třeba i menší než 40mm, zde mi občas vyklouzne varle ven.
Nosím CB6000s od 2.října ,vydržím jen 5dnů a pak musím den počkat,až není tak oteklý,jinak jsem spokojen.

35

ovoce33 napsal:
latex.cuckold napsal:

Hm, hm...no, sice bužírka se osvědčila z hlediska skřípání, ale při pokusu mít o na noc jsem konečně poznal, o čem jste to mluvili, když jste mluvili o pekle při nočních erekcích v CB6000s.

Spát se v tom dá i na břiše, zvykneš si.To skřípávání mi vadí také, erekce je v noci trochu silnější,nejhorší jsou větrací otvory, kterými se dere ven a natéká mi,pak musím pár dnů počkat než ji mohu opět nasadit.Ten celiství kroužek bych bral také - pokud se vyrábí, třeba i menší než 40mm, zde mi občas vyklouzne varle ven.
Nosím CB6000s od 2.října ,vydržím jen 5dnů a pak musím den počkat,až není tak oteklý,jinak jsem spokojen.

ja pouzival CB6000 a ty vetraci otvory sem si zalepil a bylo to mnohem lepsi

36

pesjenprovas napsal:

ja pouzival CB6000 a ty vetraci otvory sem si zalepil a bylo to mnohem lepsi

Díky za radu zkusím to také.

37

Heya heya po delší době. Tak update: Nosím teď CB nepravidelně, příležitostně. Už si s ním pohrávala přítelkyně, dráždila mě když jsem byl v něm. Nicméně Birdlocked je od té doby, co jsem vyzkoušel zde prodávaný CB6000s kov nedostačující - snadno se v něm udělám. Ale mám problémy s tím kroužkem - zde je prodáván kroužek rozevírací, s kloubem dole. Neměl by někdo tip na kroužek celistvý, který by pasoval do zde prodávané klícky? Viz
http://www.cudnost.cz/fotky/cb6000s-kovovy/cb6000s-kovovy-6.jpg
, to horní očko je obdélníkové. Anyone?

38

Takze kratsi update:
Od utery 26. vecer znovu zamceny, nejdriv BL, od patku CB6000s kov, vylepsene o silikonovou buzirku. Vyrazne budu muset vylepsit recenzi CB6000s.
Dulezitejsi je, ze uz nejsem panem sveho uzamceni. Pritelkyne si, sice se zdrahanim, ale prece, vzala vsechny 3 klicky od CB6000s k sobe. Necekejte klasickou story o krute a dominantni Madam-klicnici. I kdyz...sama rika ze rozdil mezi ni a Voldemortem je jen v tom, ze ona byla v detstvi milovana... :-D

39

OK, musím sklonit hlavu před tím, kdo navrhl silikonovou bužírku. S ní je CB6000s nositelný dlouhodobě. Zatím je nasazen 72 hodin. Je to krásný pocit. Nejdřív budu odemknut cca za 7 dní (přítelkyně má koncem týdne menstruaci a dřív než v pondělí ji asi mít nepřestane).

40

Takže, nová recenze na CB6000s s kroužkem navlečeným do silikonové bužírky:
+ velikost celková pro praktické nošení - mezi nohama se nikam neplete, nevyčnívá pod oblečením, nemáte furt pocit, že se vám tam něco plete, bez problémů si kleknu, dřepnu atd.
+ velikost klícky - chci mít pocit, že ho i v tom nejmenším scvrknutí něco obepíná, aby mi to psychicky říkalo, že mám malý penis (i když to tak není)
+ jednoduchá konstrukce - což znamená i jednoduché odemykání. Na Birdlocked přítelkyni štvala složitost odemykání. Vážně, ta věc je všechno, jen ne intuitivní. CB6000s je naproti tomu jednoduchoučké.
+ jednodušší nandávání kroužku díky pantu - ale to neplatí pro klícku, viz níže
+ esteticky hezky vypadající - osobně se mi líbí víc než Birlocked
+ velmi příjemné nošení
+ krásný pocit neuniknutelnosti

- příliš velký otvor vepředu ve vztahu k předkožce - dere se mi ven a VELMI nepříjemně se skřípá a dře o trenky. Pro chlapy s malou předkožkou a po obřízce asi tohle odpadá, pro mě do obřízky hodně nepříjemné
- zámeček mlátí při běhu do klícky a je to slyšet - Dá se částečně odstranit aplikací silikonové bužírky na zámeček.
- spát na břiše se moc nedá - šourek se moc skřípe mezi klícku a kroužek.
- noční erekce vás na 90% probudí a budete muset ledovat - u Birdlocked jsem to nezažil
- někomu můžou vadit ty větrací otvory, mně ne.
- dost těžké nandávat klícku bez lubrikantu, i ve sprše jsem musel ledovou vodou penis zmenšit na hodně málo a i tak jsem musel tahat za předkožku

41

Nebyla by fotka s tou bužírkou?

42 Naposledy upravil: ovoce33 (4.12.2013 23:01:25)

davidt napsal:

Nebyla by fotka s tou bužírkou?

také bych rád viděl fotku se silikonovou bužírkou na pantu- musím si to také přizpůsobit.Zámeček stačí omotat gumičkou a neklape.

43

Snad si vzpomenu aby me partnerka o vikendu vyblejskla.
Pocitadlo zamceni je na 15 dnech bez jakehokoli vyronu semene a 12 dnech nepretrziteho zamceni v kovu. O vikendu budu mozna odemcen, ale to zalezi jestli moje slunicko bude mit naladu na sex ;-) Tak nebo tak ji s sebou pribalim puncochy, na drazdeni by se hodily i v pripade neodemceni.
Jinak opet update zkusenosti:
- predni otvor a skripani/dreni predkozky zavisi na kalhotech a trenkach, v nekterych nemam problem, v nekterych jsem mel i oderky na predkozce
- oderky se vyskytly i na miste mezi klickou a krouzkem, hodne se to tam skripe. Zatim ale nic co by me donutilo odemknout
- kazdou noc leduju nocni pokusy o erekci, bez ledovani se neda spat. Neskutecne to pali na sourku a od sourku smerem dozadu.

44

Pokud to jeste nekdo cte: zhruba ted je to 7 dni co jsem se znova zavrel do CB6000s a pritelkyne me s rarasky v ocich a smyslnym polibkem zamcela. Bohuzel obratem vytratila klicky u mamy, kde jsme byli, a odjeli jsme, takze jsme byli oba tyden bez moznosti me odemcit. Klicky mam teda uz u sebe, mama je nasla a nekdy po Vanocich je zase dam slunicku, ktera uz z bezpecnostnich duvodu si 2 nekde schova a 1 si nejak zakomponuje do nejakyho sperku.
Minuly vikend jsem byl vypusten v patek, s gumou jsme se milovali kvuli mnozstvu semene po dvoutydennim pustu, a pak jsem nestrikal az do nedele, kdy jsem byl znova zamcen.
Ted jsem teda zamceny od 15. prosince a asi nejdriv budu odemknuty az kolem silvestra, podle nalady slunicka. Tentokrat jsem teda ale trochu podvadel, uz 2x (v pondeli a myslim ve stredu nebo ctvrtek) jsem si privodil vytok semene v pasu, krasne perverzni a frustrujici. Poprve Hitachi, podruhe prstem skrz predni dirku. Zajimavy poznatek - v kovovem CB6000s mate jedinou moznost docilit vytoku bud vibratorem nebo napodobovanim divci masturbace...cili se tak trochu stavate devcatkem:-D

45

Teda, ani jsem si neuvědomil že to bylo tak dlouho.
No, od té doby se hodně stalo. S tou slečnou už nejsem. Odemkla mě někdy mezi svátky, že se jí nezdá že by se moje chování měnilo v její prospěch. Rozešli jsme se pak v lednu 2014. Od té doby jsem o pásy nějak ztratil zájem, protože jsem hned v únoru začal chodit se subinkou a po 2 letech ve vanilkovém vztahu jsem si plnými doušky užíval svobodu. Nicméně věděla že tyhle věci mám, spíš jsme se ale bavili v intencích pořídit si subíka a používat je na něj :-) Sám jsem si jednou za pár měsíců nasadil, užil zničený orgasmus a sundal.
Minulý týden, resp. teda dřív tenhle týden, jsem po asi roce a půl znovu zkusil CB6000S, tedy tu dřívější kopii s obdélníkovým očkem, co tu bývala ke koupi. Samozřejmě jsem zapomněl jaké peklo to je v noci, takže to vždy bylo v rámci hodin. Pak jsem to začal na noc střídat Birdlockedem (taky stará verze). No a ve čtvrtek jsme se se subi viděli u ní, tak jsem si k ní šel z práce zamknutý v CB. Vzhledem k tomu, že subi se trápí s takovou vleklou infekcí a měnila gynekolog a je na nějakých čípcích, klasický sex odpadl, ale chtěla si mi pohrát s ptákem.
Jenže to bych nesměl nechat ten den klíče doma, takže jsem jí položil ruku na CB a vysvětlil proč že to nejde. Kupodivu nebyla zhrozená, ale zašli jsme k ní do pokoje a udělal jsem ji jejím vibrátorem. Pak jsme si o tom dlouho do večera povídali a byla zaujatá a že jí to nevadí, jen se zdráhala, že by měla mít klíče. Nicméně v pátek jsme šli na výstavu stanů a pak jsem spal u ní, tak jsme si v pátek v noci hráli ve smyslu mazlení při zamčené klícce.
Lidi, to byste nevěřili, jak subinka, aniž by sklouzla k nějakým laciným blábolům typu "jsi v mé moci" dokáže potrápit. Aby bylo jasno, moje bolest mě odpuzuje a tyhle hry musím mít taky pod kontrolou, abych z nich měl dobrý pocit. Ale máme společné fetiše třeba na silonky a toho dokázala moje milá subi dokonale využít a prakticky mi vydráždila mozek z hlavy. Odemkla mě až potom, co mě snad hodinu protáhla bolestivou nepřetržitou erekcí včetně toho, že si jednou rukou vyhonila a druhou mi přitom svírala mýho zamčenýho ptáka. Neuvěřitelný, v okamžiku kdy se svíjela slastí mi málem vytekl mozek ušima. Pak mě odemkla a vystříkal jsem se jí na prsa a měl jsem volnou noc.
Teď jsem zamknutý od sobotního rána, mám jen bezpečnostní klíček a subi je ode dneška na týden na vodě.