1

Téma: Konečně zamčen... ale jak to vydržet?

Ahoj,

vždycky jsem si přál být zamčen nějakým přísným pánem, co bude mít ještě podobnou fetish na obleky. Nyní dělám sluhu / otroka jednomu pánovi, který mne nutí nosit obleky neustále (i na spaní) .. A neuvěřitelně se mu líbí, že mne to dělá maximálně nadrženým a že se nemohu vyhonit.. Dnes už jsem pátým dnem zamčen a fakt si to částečně užívám, jenže moje koule začínají být k prasknutí (byl jsem zvyklý stříkat několikrát denně), ale i přes vzornou službu, prosby o chvilkové propuštění, atd. mi pán nechce povolit výstřik, že by to byla škoda a že budu zamčený ještě hodně dlouho.

Máte nějakou radu jak toto zvládnout a odprostit mé myšlenky od neustálé touhy se vystříkat?

Díky moc za rady.

2

Re: Konečně zamčen... ale jak to vydržet?

Ne, pokud jsi s CB právě začal. Ale neboj, po pár letech už to tak intenzivní nebude.
Pokud jsou ty tvé pocity opravdu moc silné, tak se opij. Vyspíš se, ráno tě bude bolet hlava, bude ti blbě a celý den si na sex ani nevzpomeneš.

3

Tak kolem 10. dne to přejde.

4

A po třech měsících bude zase krize :-)

5

Ahoj kravaťáku smile Tak za prvé musím přiznat, že tvému Pánovi moc závidím. Sám bych také někoho k podobným pokusům povolného, kterému bych během uzamčení dělal jen to co ho vzrušuje a přivádí k "šílenství". ;-) :-P  Jsem totiž moc hodný kluk, který to v pohodě zvládne i na výměnu, tak že má zkušenosti z obou polarit. Mohu tedy potvrdit, že nadržení po takovém 10. až 12. dni skutečně poleví a ty se staneš zcela apatickým... Verzi Tlapíka už potvrdit nemohu, neboť jsem tak dlouho zamknutý nebyl. Ale je možné, že ta krize zase přijde. A je jen dobře, když se dostaví a ty opět pochopíš, že máš potřebu se toho přebytku semene opět zbavit a ... A zase pochopíš, že to nepůjde, neboť jsi proti tomu hezky uchráněn. ;-) :-P  Navíc, pokud Pán vydrží ti dělat jen to, co ti dělá dobře a bude tě po celou dobu škádlit a udržovat v napětí... ;-) :-P
Jak píšu:  Moc tvému Pánovi závidím! wink

6

Díky.. smile Naštěstí po šestém dnu došlo k uvolnění na chvíli.. big_smile Nicméně teď chce postupně přitvrzovat stylem, že příště bude 8 dní, pak 10, atd. Tak se trochu bojím.. big_smile Zejména když na trička musím zapomenout a chodit jen ve formálním.

7

Kravaťáku. Neboj nic zvykneš si na všechno. Erekce postupně ustanou, penis se ti nepoužíváním zmenší a pás cudnosti se stane tvojí součástí a nakonec bez něj nebudeš moci být. Nosím ho už přes dva roky a když mi ho asi před půl rokem pán sundal na týden, tak nejen že jsem neonanoval, ale byl jsem celý ten týden nervozní a pořád jsem měl pocit, že mi něco schází. Víš jak jsem si ulevil když po týdnu přijel a zase mě zamknul. Slávek