1

Téma: Holytrainer V3

Zdravím všetkých, už pár týždňov je na trhu nová verzia ht, originál verzia má označenie holytrainer v3, mam za sebou prvý týždeň v ňom. Tí z vás ktorý si obľúbili HT určite ocenia menšie vylepšenia na novom type. Najpodstatnejšie pozitívna zmena je v zivicovej konštrukcií zamykania, je silnejšia a menej vypukla, pod tesnim oblečením je to o poznanie lepšie. Pri HT som aspoň ja mal problém s rozťahovanim živice, kde je vstavaný zámok a bolo potrebné krúžok nahriat v horúcej vode a vrátiť do pôvodnej formy. Nový HT v3 tento problém vyriešil a klietka drží presne v krúžku. Po dvoch dňoch nosenia ale musel som upraviť klietku, výrobca neviem z akého dôvodu navrhol tvar klietky, ukončenie ktoré ide smerom na koreň penisu podstatne dlhšie ako je u staršej verzii. Teda sa pas dostával optický ďalej od tela co bolo pod odevom vidieť. Ručná práca, pílka na železo a do jemná zabrusit ostrú hranu a všetko je tak ako ma byt. Odporúčam nový ht v3, zatiaľ z zivicovych pásov po tejto úprave úplne výborný

2

Re: Holytrainer V3

No ja myslim ze ta delsi ukonceni klece je tam z duvodu ze se z tim padem da penis hure vytahnout. Takze mozna mozna bych to chvili zkusil s originalem. Sam bych byl zvedavy zda to bude vadit pri noseni ci nikoliv.

3

Zatiaľ mám HTv3 iba krátko, ale zdá sa mi, že sedí lepšie a je to fakt podarený výrobok....

4

Jakou verzi máte? Nano, malou či standard?

5

Ja mám Standard :-)

6

mne by zajimala ta verze nano... ten tvar je  docela zvlastni.Nekdo zkusenost? Btw. original verzi nano vubec nenabizi..

7

Já ne zkušenost, ale originální výrobce rozhodně verzi nano nabízí.

Měl byste někdo zájem o neoriginál? Mám tu 4 kompletní sady, od každé té velikosti jednu. Cena 700 Kč za 1 sadu, kdo dřív přijde, ten dřív bere. Víc jich mít nebudu a nebudou ani v mé stálé nabídce.

8

sory moje chyba.. nicmene srovnej nano s aliexpr. a nano s originalem..myslim fotky.

origo
https://www.holytrainer.com/orgasmusver … chheit.asp

alli
https://www.aliexpress.com/item/Male-Re … 22153.html

9

Tak nano verzia vyzerá ozaj zaujímavo, ale iba vyzerá. Po pozretí pár videii na nete sa mi to až tak veľmi účinné nezdá. Medzera medzi klietkou a kruzkom je dosť veľká. Ale možno to niekomu bude vyhovovať smile

10

Pořídil jsem si čínskou verzi. Konkrétně maxi a má jeden zásadní problém. Klícka i kroužek je celý z měkčeného plastu. Na dotek je to sice super ale stačí trochu zapáčit a klícka jde otevřít. A žádné veliké násilí. Opravdu stačí málo, spadl mi při spaní. Máte někdo podobnou zkušenost?

Jinak mi klícka ale vyhovuje. zdá se že po několika letech jsem konečně našel tu správnou a tohle to pokazí. Řešení asi bude sehnat kovový nebo pevný plastový kroužek, tak kdyby někdo věděl kde ho pořídit sem s nápadama. Díky

11

Zdravím, taktiež som objednával cez aliexpres, materiál zhodný z HT2, výrobca uvádza nejaký typ biozivice. Pás je pevný, krúžok tak isto a sedí ako uliaty smile takže za mňa všetko v poriadku. Ale keďže doma radi skúšame nové vychytavky, tak už je na ceste nový, kovový pas typu captor menší. Zatial som nemal lepší pas ako captor, žiaľ ten plastový má rovnaké nedostatky ako všetky CBčka kde klietka je lepená a časom tie spoje popraskaju. Tak som veľmi zvedavý na kovový pás, aj keď sa trochu obávam presnosti vyhotovenia. Ale zase ako správny domáci kutil určite nájdem spôsob ako to vyriešiť smile

Neviete náhodou koľko váži kovový captor malý? Nerobí jeho váha problémy pri dlhodobom nosení?

12

Ahoj Vojto chci se zeptat jestli ještě náhodou nemáš verzi small

13

Tu už nemám, jen standard a maxi, kdyby měl někdo zájem.

14

Ahoj, nevíte někdo náhodou jestli k HTv3 pasuje kroužek z HTv2 ?
Mám doma kovový a chtěl bych tohle zkombinovat smile

Díky smile

15

Nepasuje V3 má jinak tvarovanou zamykací část je nižší a delší než u V2.

16

Tak škoda, myslel jsem si to. Každopádně díky za info smile

Jinak náhodou, nemáte ještě někdo zkušenost s tou nano verzí ?

17

Náhodou mám a doporučit verzi nano z číny nemohu klec je zespodu otevřená takže varlata lehce proklouznou mezi klecí a kroužkem:-(

18

Potvrzuji, že Nano verze z Číny je k ničemu a sama padá. Naopak verze Small mi vyhovuje a je o trochu lepší než krátký HT2. Jen jsem musel zbrousit ostré hrany otvoru a doladit kroužek.

19

Ahoj, včera jsem obdržel sestavu HT3, ke které jsme dokoupili ještě dvě klícky.
Takže mám dle cudnosti klícky o velikosti  2=35, 3=45 a 4=55 a kroužky A=36, B=40, C=45 a D=50 mm.
Vzhledem k přemíře času budeme s mojí Paní testovat různé kombinace a pak podám zprávu.

Včera půl dne testování třetí kroužek C a klícka 3: velká spokojenost.
Paní ale celkově dává přednost kovovým, protože mně může více dráždit, všechny plastové, co mám, penis více kryjí a nedovolují ji velké hrátky. Ale na sport se mi zdá dost dobrá. Uvidím časem.

ad kyle: podařilo se mi připnout klícku HT2 na kroužek HT3 (viklá se to, ale takž drží, o použitelnosti pochybuju).
Opačně (klícka HT3 na kroužek HT2) by potřebovalo pilníkem odstranit u kroužku tu část, která doléhá k podbřišku o kterou se zaráží klícka. Klícka HT3 je totiž nahoře delší (viz poznámka od janvanjan10). Ale upravovat to zatím nebudu, nemám důvod.

Tož testování zdar!