1

Téma: D/s vztah s manželkou.

Našel by se tu někdo s podobným D/s vztahem ?
To znamená přirozeně dominantní žena, nejlépe manželka a její odevzdaný muž, nejlépe manžel.
Sám takovou mám a zajímá mě jak to funguje jinde.
Chtěl bych si vyměnit zkušenosti s někým podobným jako jsem já sám.
Něco málo o mě.
Žiju s manželkou, kterou miluji, již 20let.
D/s vztah se po pár společných letech dostavil sám. PC máme několik let, pomáhá mi se soustředit jen na moji paní a svěřené úkoly.

2

Re: D/s vztah s manželkou.

U nás to není vyloženě D/s vztah...ale po 12letech soužití jsme okořenili vztah milencem a z manželky se stala HW a já jsem cuckold...došlo k tomu postupným posouváním hranic a uvědoměním si, že oběma tyto role vyhovují.

3 Naposledy upravil: thing1 (7.7.2014 20:07:42)

Asi mám s manželkou podobný vztah jak píšeš, i když spolu ještě tolik let nejsme. Náš vztah se postupně vyvíjel a dnes se dá říct, že se ustálil na tom, že ona je ta dominantní a já sub. Před nějakou dobou jsem začal nosit CB. Myslím, že tohle může být zajímavé téma. Spousta chlapů tu řeší různé klíčnice, dominy které by je hlídaly, nebo se zamykají sami. Tady aspoň uvidíme kolik je nás těch zadaných. Snad nás bude přibývat.

4

I ja se pripojuji ke skupine, kdy mou Pani je moje manzelka. Jsme spolu skora 25 let a k tomuto vztahu jsme se dopracovali casem. I kdyz je pravdou, ze jsem to byl na zacatku ja, kdo 'vyzadoval' jeji nadvladu. Nejde o zadmy SM vztah, i kdyz obcas zabrousime i tam...jinak cb nosim v podstate trvale přes dva roky a funguje to. Panove mejte se a pozdravujte sve polovicky.

5

Tak já už taky můžu napsat že mám Paní a zároveň manželku v jednom wink Akorát me zamyká jen občas, výjmečně to je víc než 2-3 dny. To mi spíš časteji odepírá orgasmus..

6

nápodobně jak u pánů výše ,po 8 letém vztahu se zamykám každý den do práce odemykám se nebo mě odemyká manželka večer po 18 hodině ,o víkendu když jsme spolu doma jsem odemčenej a při cestě do města mě zamyká dle její nálady.Sex máme dle její potřeby ,je v tomto naprosto užasná,odpírat orgasmus umí skvěle ,po jejím ukojení mě  uvolní bez orgasmu   Ahoj Petr

7

Díky za info, to jsem rád, že tu nejsem sám. Neskutečně si tak připadám, když jsem jiný než ostatní.
Moje manželka je pro mě všechno a za nic bych ji nevyměnil. Vždycky byla trochu jiná než ostatní, proto si mě také asi vzala. Snažím se jí celý život porozumět, ale nikdy to není dokonalé. Vždy na mě najde nějakou chybu. Býval jsem vcelku normální, než na mě zapracovala a otevřela tuhle třináctou komnatu. Vyřešila na začátku celkem rychle kdo bude doma ten D/s.
Řekl bych, že máme pevný vztah, který stojí na pevných základech. Utratila by mě bez mrknutí, kdybych něco pokazil.
U nás to není jen o tom mít CB. Nesmím se jí bez dovolení dotknout intimních míst. Miluje, když prosím, alespoň o to smět ji hladit dokud neusne. Vyžaduje mojí absolutní pozornost v detailech a věcech které bere automaticky. Pořád mi to dělá problémy. Domácí práce, úklid, žehlení, praní prádla. To mě moc nebaví, ale miluji ten pocit, když je spokojená a usne vedle. Ráno má na sobě hezké věci a zeptá se mě zda jí to sluší. Pro jinou ženu bych byl asi dokonalý muž, ale pro tu svojí jsem pořád těsně před utracením, přes to je to bezva.
Vzpomenu jeden trest, který jsem dostal. Ráno manželku obouvám, dělám to neskutečně rád. Nějak jsme se nepohodli a já jsem to nesměl dělat, trpěl jsem tím víc, než kdyby mi nařezala.

8

U nás je to hodně podobné, jako u Tomáše. Stejně jako on nesmím se dotýkat mé Paní na intimních místech. Vlastně se bez dovolení můžu dotýkat jenom od kolen dolů. Pás cudnosti je mocná zbraň a dost šílená hračka. Udělala z mé Paní střed vesmíru. V noci se sám přistihnu jak se choulím Paní k nohám a cítím jak jsem spokojený. Sex má moje Paní a v naprosté většině případů zůstávám i po jejím uspokojení zamknutý. Neexistuje žádná rovnost, prostě ona orgasmus má a já ne. Domácí práce taky moc nemusím, ale stačí jediný její pohled a hned vím, co tím myslela.

9

Nějak rychle to tady utichlo

10

No my mame tak nejak zvlastni vztah, nevim jestli muzu tvrdit, ze je to D/s. Co se tyka chodu domacnosti, tak mame vse napul, oba delame vsechno, vsechny domaci prace, zarizujeme vsechno spolecne a stejne tak i o svem spolcne rozhodujeme. Je pravda, ze ja vic varim, ale to je proto, ze ke to bavi. Ale napriklad ted v sobotu budu po nocni, tak mam "prikazano" si jit lehnout a mam "zakaz" do kuchyne, bude varit sama, at si odpocinu. Venku na verejnosti vystupujeme jako rovnoceni partneri, mozna dokonce ja obcas jako ta vudci osobnost. Venku chce mit pry vedle seve poradnyho chlapa, jine chovani by ji dost vadilo. Jsme schopni se i normalne pohadat, vymenit si ostre nazory, ale jen co se tyka domacnosti, deti atp. To ja asi tak k domacnosti. Co se tyka, ale naseho vztahu, co se tyka citove stranky a sexu tak je vse podle ni a je zle, kdyz ne. Tak musim poslouchat bez vyhrad. Ted co mi poridila Spiderwara, tak je to trosku jiny. Sice je vse pri starem, ale porad jsem upozornovan, ze mi to vysvetli vecer v loznici. To se asi rakoska nezastavi. Ale na druhou stranu, ja ji davam schvalne zaminky, ona mi rada sesviha zadek, ale nebavi ji to bez duvodu a ja moc rad kdyz me privaze ke krizi nebo ke ohne pres koleno a poradne me sereze zadek.
Jak rikam sam nevim jestli to je D/s vztah. Co se tyka "obycejneho" zivota tak rozhodne ne, ale co se tyka citu,sexu a tehle veci tak jsem jeji poslusny subik vdecny za kazdou jeji pozornost at uz je to pusa, pohlazeni nebo vyprask.

11

Dovolená a potom práce, neměl jsem příležitost napsat.
Thing přesně popsal pocity, které také zažívám. Napíšu co nemám rád.
Nemám rád, když musím prosit svoji paní abych ji mohl uspokojit. Snažím se to nějak vydržet, ale neustále s tím bojuji. Doufám, že si sama řekne. Nechci ji obtěžovat.Nakonec stejně podlehnu, přilezu, prosím o to a udělám co si přeje a čím více se to takto opakuje, tím více z toho mám lepší pocit a také prožitek. Tak snad je to na dobré cestě.
Nemusím u toho nutně sám dojít vrcholu. Největší uspokojení nacházím, když je ona spokojená a doufám, že si na také vzpomene. Většinou, ale usne.

12

Thing
Když děláš domácí práce, dostaneš potom nějakou odměnu ? Jakoukoliv, milé slovo, pohlazení, sex, cokoliv ?
A jak to máš, když právě nemáš PC ? Děláš automaticky a dobrovolně domácí práce nebo se to vrací do normálu, to znamená, že se jim vyhýbáš ?
Já to mám tak, kromě toho, že mi schází doma pochvala za dobře odvedenu práci, že bez PC se snažím domácí práci vyhnout. Není to proto, že by mě nebavila, ale proto, že se bez PC cítím opuštěný a zapomenutý, jako bych nikomu najednou nepatřil. Je to pro mě nesnesitelný pocit, zvlášť pak po letech v PC. Potom se domácí práci snažím vyhnout a tím na sebe upozornit. Řekl bych, že jsem dokonale vycvičený, ale často zapomenutý. To mi vadí asi nejvíce. Nenávidím ten pocit, kdy moje paní nademnou nemá kontrolu, ani nevím kdy se to stalo nebo zlomilo. Nyní, když mi to sundá jsem jao tělo bez duše, nemám to rád.
A co péče o svojí paní ? Jak je to u Vás ?
Já nadevše miluji, když mohu manželce lakovat nehty na nohou, masírovat tělo, nebo ji obouvat. Mám rád, když se mě ptá zda jí to dnes sluší. Miluji, když jí mohu vyprat nebo vyžehlit, vždy potom doufám, že si toho všimne a pochválí mě. Musím dodat, že chválí jen vyjímečně.

13

Já teda ženatý nejsem ani klíčnici nemám, ale představuji si to tak, že v běžném životě si budeme rovni, ale v sexu  a citech bude mít navrch ona. No jsem rád, že někdo to tu zažívá a může rozšířit obzory smile

14

Alex258 napsal:

Já teda ženatý nejsem ani klíčnici nemám, ale představuji si to tak, že v běžném životě si budeme rovni, ale v sexu  a citech bude mít navrch ona. No jsem rád, že někdo to tu zažívá a může rozšířit obzory smile

No snad budeš mít štěstí, taková žena se špatně hledá. Já našel, resp. o mě. Byla to náhoda, už jsem ani nedoufal. Na jednom erotickém serveru jsem si dal inzerát, že hledám dominantní a perverzní ženu. Dvacet minut po zadání inzerátu mi napsala. Dva dny jsme si povídali na chatu a pak jsem za ní jel. Ač se to možná někomu bude zdát divné nebo nemožné, byla to láska na první pohled. Za dva měsíce už jsme bydleli spolu a jsme šťastní. Normálně navenek jsme si rovni a to někdy i v posteli, to když má svojí "mazlivou", ale jinak je to domina a já musím poslouchat. No a co si mě ve středu zamkla, tak budu muset poslouchat trošku víc. Zatím má tu svou mazlivou i když nosím teď už pás pořád, tak to jde, moc mě netrápí, ale až to na ní přijde, tak si užiju, už se moc těším, až mě ohne přes koleno, nařeže mi, nebude mi to sundávat vůbec a bude mě dva tři týdny odpírat sex zatím co ona ode mě bude brát.

Přeju ti, aby jsi našel taky takovou.

15 Naposledy upravil: Alex258 (3.8.2014 22:53:06)

BIHOLKU napsal:

Přeju ti, aby jsi našel taky takovou.

A jaký je Tvůj a její věk? No ctím v životě filozofii, že co chci, tak to dříve či později dostanu, takže fakt věřím, že to najdu. Otázkou je kdy a na jak dlouho, protože mi jde i o vztah, nejen o sex. Prakticky to ale prý člověk nemá řešit, čím víc hledá, tím méně najde (paradox).

Aspoň v materiálních věcech se mi to povedlo, pamatuji si třeba jak jsem v 9 letech viděl plakát Felicie Magic a řekl si, že tu budu mít. Dnes ji mám ;-)

Děkuji za přání.

16

Pro Alex258. Me je 39 a moji lasce je 31. Jsme spolu dva roky a krasne nam to klape. Ac se to nema, oba jsme byli kratce po rozpadu vztahu, proto jsme take hledali jen sex. Nejak se to, ale zvrtlo a krome lasky je to i proto, ze si rozumime i v ostatnich vecech.

17

Ahoj všetci. Vidím že k tejto téme dlhšie nikto neprispel, tak skúsim napísať niečo ja.
Mám 44 rokov a moja manželka 39.Sme spolu 15 rokov a v poslednom čase bola téma rozvod u nás takmer na dennom poriadku. Moja manželka je prirodzene dominantná a ja som si tiež nenechal brnkať po nose, tak ku konfliktu nebolo ďaleko. Úplnou náhodou som narazil na toto fórum a po prečítaní väčšiny príspevkov som sa rozhodol skúsiť pás cudnosti. Pri sexe som navrhol či by nechcela byť mojou Paňou a vládnuť mi. A že začneme tým že ja nebudem mať orgazmus pokiaľ ich ona nebude mať päť. Ostala zaskočená, ale po chvíľke prerušila milovanie a povedala že teda už teraz nepôjdem do konca. Po dlhom čase som tak memal orgazmus pri sexe a veru bolo mi všelijako. Za pár dní mi poštou  prišiel CB6000. Keď som jej ho ukázal a vysvetlil o čo ide, súhlasila, ale videl som že si myslí akého úchyla má doma. Začala ma zamykať, ale keďže moja práca neumožňuje nosenie PC tak do roboty ma odomyká. Začal som ju uspokojovať ústami čo som nerobil moc často a vidím na nej že sa jej to začína páčiť. Som prekvapený aj zo zmeny čo sa udiala so mnou. Snažím sa jej vyhovieť vo všetkom a jej príkazy a nariadenia čo mi vždy vadili teraz plním s radosťou. Fungujeme tak zhruba mesiac a za ten čas sme sa ani raz nepohádali. Neviem ako dlho nám to vydrží, ale dúfam že čo nejdlhšie.

18

Ahoj já jsem v tom uz 3.měsíc a stale je to super.

19

Také přispěju svojí troškou jak je to u nás. Mě i manželce je 34. Já jsem přirozeně submisivní. Moje Kněžna (toto osloveni se jí líbí víc než Paní) sice není úplně dominantní, ale ráda má věci pevně v rukou. Zamčený v pásu nejsem. Hrozně bych rád. Kněžna tvrdí, že takto mám alespoň pevnější vůli. Někdycmě zakáže se ho jakoliv se ho dotýkat. To jsou potom muka mít možnost a nemoct se ho dotknout. Také je důležitější dopřát dobrý finanční standart Kněžně a peněz navíc moc není. Takže, i když si asi někteří tady myslí, že to nejde, nám funguje cudnost jen v hlavě a třeba se dostanem někdy i k té pravé.

20

Podle mě je cudnost vždy hlavně v hlavě. Je to o vlastním rozhodnutí něco si odepřít a něco jiného zase naopak získat (zažívat)a také někomu poskytnout. Dlouhodobá sexuální abstinence mi přináší velmi intenzivní pocity a trvalé vzrušení, které mi plně vynahradí jakékoli rychlé a časté uspokojení. Vyhovuje to tak i mé Paní a jako mnozí jiní, vnímáme mužskou cudnost v našem vztahu jako velmi prospěšnou. Sám jsem měl několik období, kdy jsem nosil CB jen do práce, pak jen doma, pak dlouhodobě bez možnosti sundání, pak jen některé dny, za trest atd. Teď CB několik měsíců nenosím, protože mě to omezovalo v práci, což není žádoucí, ale i tak cudnost v určitém ohledu udržuji. Smím onanovat, ale nesmím se nikdy udělat. Už jsem si na to zvyknul a nedělá mi žádné problémy vždy skončit před výstřikem. Povolení masturbovat mě naopak udržuje v takovém příjemně erotickém naladění, což je žádoucí pro všechny Femdom hry. I bez CB jsem nestříkal více než dva měsíce a ještě mě k povolení se uspokojit pár týdnů čeká. Ale stojí to za to.

21

Ahoj všetci.Moja Pani a manželka evidentne prišla na chuť tomu že ma môže ovládať a zamykanie do pc už každodenne vyžaduje. Stále sa nestačím diviť že to na mňa tak funguje. Správam sa k nej ako na začiatku vzťahu a povedal by som že ešte pozornejšie. Pritom mám orgazmus len zriedka a myslel by som si že z toho budem nervózny a podráždený. Veď predtým keď som mal chuť na sex a z nejakého dôvodu sa nedalo, bol som mrzutý a dal som to manželke pocítiť. Som z toho skrátka prekvapený a nikdy by som nepovedal že pc môže mať na správanie takýto vplyv.

22

Ahoj, přesně asi většina zde víme o čem mluvíš a je to přesně tak. Nemám co dodat, jen to, že PC oživí a někdy i zachrání vztah. A to vše kolem je bonus.A když tě ještě potrestá za tvé chyby, bude jí to bavit
(bavit - špatný výraz - to musí prožívat, cítit).ještě víc.

23

Čaute. Tak mi moja Pani manželka už pár krát naložila na zadok palicou,keď sa jej zdalo že sa nesprávam tak ako si predstavuje. Viac menej symbolicky.Dostávate trest formou výprasku? Zvykne mať vaša Pani pevnú ruku, či tiež len tak symbolicky? Inak zisťujem že dohoda 5 ku 1 orgazmov v prospech mojej Pani bude zaberačka.. mám tým pádom 1 orgazmus mesačne. Zvykol som mať dva tri za týždeň.