Thing
Když děláš domácí práce, dostaneš potom nějakou odměnu ? Jakoukoliv, milé slovo, pohlazení, sex, cokoliv ?
A jak to máš, když právě nemáš PC ? Děláš automaticky a dobrovolně domácí práce nebo se to vrací do normálu, to znamená, že se jim vyhýbáš ?
Já to mám tak, kromě toho, že mi schází doma pochvala za dobře odvedenu práci, že bez PC se snažím domácí práci vyhnout. Není to proto, že by mě nebavila, ale proto, že se bez PC cítím opuštěný a zapomenutý, jako bych nikomu najednou nepatřil. Je to pro mě nesnesitelný pocit, zvlášť pak po letech v PC. Potom se domácí práci snažím vyhnout a tím na sebe upozornit. Řekl bych, že jsem dokonale vycvičený, ale často zapomenutý. To mi vadí asi nejvíce. Nenávidím ten pocit, kdy moje paní nademnou nemá kontrolu, ani nevím kdy se to stalo nebo zlomilo. Nyní, když mi to sundá jsem jao tělo bez duše, nemám to rád.
A co péče o svojí paní ? Jak je to u Vás ?
Já nadevše miluji, když mohu manželce lakovat nehty na nohou, masírovat tělo, nebo ji obouvat. Mám rád, když se mě ptá zda jí to dnes sluší. Miluji, když jí mohu vyprat nebo vyžehlit, vždy potom doufám, že si toho všimne a pochválí mě. Musím dodat, že chválí jen vyjímečně.