1

Téma: Osvobození se z pásu cudnosti

Zdravím celou BDSM komunitu,

chtěl bych se s Vámi přátelsky podělit o své zklamání z této BDSM hry - zamykání do pásu cudnosti (a bohužel musím popřít i její smysl). Již jsem o tom pokecal přes email i přímo s Vojtou - správcem eshopu (a moje argumenty zatím nevyvrátil). Před rokem jsem si našel přes inzerát jednu dominu a mimo jiné jsem i já našel odvahu a touhu nechat se uzamknout do CB. Myslel jsem si (a i ona), jaké to nebude vzrušující, když odjedete např. na  služební cesty a můžete zabránit muži v masturbaci, orgasmech a nevěře. Přece když já mám penis pevně uzamčený v klícce a ona má všechny klíče, nemůžu se nijak osvobodit, a tedy nemůžu ani masturbovat a být nevěrný. To by ale nesmělo existovat milion banálních triků, jak se můžete během chvilky osvobodit.

1) Penis a varlata mají v klidovém stavu určitý objem. Ovšem, kdo se chodíte otužovat na bazén či koupaliště tak víte, že když necháte penis na nějaký čas rozmočit ve vlažné nebo chladné vodě, penis i varlata zmenší objem - scvrknou se. Tím pádem varlata vyvlíknete z kroužku (i když jsem měl ten nejtěsnější kroužek), a tím pádem i celý penis. Nebo rovnou celý rozmočený penis vytáhnete ze zamčené klícky. Chápu, že pro méně otužilé toto nemusí být příjemné. Mám tedy pro Vás další návody.

2) U 95% zámků si můžete ihned na různých eshopech i sociálních sítích koupit nové klíče (i od podobných zámků než je ten váš) a budou vám ty klíče z vlastní zkušenosti pasovat. Zámek by musel být na digitální kód (ten zřejmě neexistuje)nebo být univerzální. Univerzální zámek se prý velmi těžko shání, ale dle Vojty - správce eshopu existuje. Ovšem tím pádem použijete 1. osvobozovací variantu nebo 3. variantu, o které Vám nyní povím.

3) Dojděte si do sklepa pro pilu nebo vrták, zámek přeříznete/převrtáte a jste rovněž osvobozeni.

A na závěr se vás tedy zeptám - taková hra má podle vás smysl a baví vás? Mne tedy rozhodně ne. Někdo může argumentovat tím, že nemám šidit a mám čekat, až mne odemkne protějšek, že o tom to je. Tím pádem ale nezabráníte masturbaci ani nevěře. Je to také ta samá situace, jako by nějaká domina nasadila submíkovi pouta a nezamkla mu je nebo nechala vedle na stole od nich klíče - mohl by se kdykoli osvobodit - tato hra by vás bavila? Mne teda rozhodně ne. Představte si, že by zloděje zavřeli do vězení a na internetu by na eshopech prodávali od jeho cely klíče nebo by nechali větší mezírku mezi mřížemi, aby se provlíkl. Tresty odnětí svobody by ztratily smysl.

A na závěr zdravotní výstraha pro všechny, kteří nechtějí dále riskovat impotenci a zlomeninu penisu a skončit s těmito problémy na urologii jako já. Nejenže tato hra nemá smysl, ale dokonce si můžete způsobit frakturu penisu 1. extratřídy (pro výstrahu mohu příště klidně připojit zprávu a foto z urologie). Některé modely typu kovové CB 6000 jsou velmi těžké. Když jste uzamčeni delší dobu a chtěla by nastat erekce, opakovaně máte de facto situaci kdy je penis ve vodorovné poloze a máte na něm obrovské závaží - penis se Vám zlomí vahou závaží. Rovněž při rozpínání nemá při erekci kam jít a začne se lámat. Zkuste dát balonek do PET lahve a nafukovat ho - balonek po chvíli praskne. Rovněž tím, že máte delší dobu penis zmáčknutý v kovové trubici se mi znecitlivěly nervové tkáně a špatně se mi prokrvoval penis, takže výsledek: částečná impotence. Už půl roku beru prášky na potenci a nosí mandropenis, aby se z toho penis nějak dostal.

Takže rád bych si poslechl Váš názor a hlavně Vaše argumenty, zejména na to, že se dá z pásu osvobodit a hra nemá smysl.

Zbyněk

2

Re: Osvobození se z pásu cudnosti

zbynek: Já bych si docela rád poslechl, co vás přimělo připojit se na naše forum, shrnout nám problémy, které mají bežné PC (a většina uživatelů o nich ví) a ještě strašit zlomeninou penisu.

A hra pro některé určitě smysl má, jen je potřeba jí chtít hrát a ne hledat chyby wink

3

Proč si chceš o tom povídat nebo proč vůbec ses tady právě zaregistroval, když to pro tebe už skončilo? Tvé argumenty jsem vyvrátil, takže když potřebuješ útěchu i od ostatních, napíšu to sem i pro ostatní:

1. Stačí vyzkoušet víc kroužků nebo klícek a najdeš takovou kombinaci, ze které se po bazénu nevyvlékneš.

2. Stačí když si klíčnice pořídí zámek od tvé klícky sama a to takový, ke kterému jiné klíče neseženeš. Já lepší (100% unikátní) zámky v nabídce nemám, ale to neznamená, že neexistují.

3. K tomu asi není co dodat.

Ke všem bodům 1 - 3: Stačí jen trochu chtít hledat způsoby jak na to a ne důvody, proč to nejde. Jaké si to uděláš, takové to máš a je nás tady takových spousta, kteří máme fantazii, snahu o nepokažené hrátky a snahu o okořenění našich partnerských hrátek a vztahů celkově a daří se nám to. Nevím, kolik tu máme zlomenin penisu, určitě trochu méně.

A ještě k té zdravotní stránce věci - jak jsem ti psal už do mailu: při sebemenším náznaku problému nesnažit se hrotit to dál a nechat to zajít až tak daleko.

4

Zdravím,

chtěl jsem jen slyšet názor více lidí a varovat před možnými zdravotními důsledky.

Jinak jsem zkoušel více kroužků (i velikostně) a před tím jsem měl ještě jinou klícku před tím CB 6000 a prostě jsem se vždycky vyvlíkl po rozmočení v chladné vodě.

A ano, k tomu 3. bodu není co dodat, protože tam opravdu už žádný argument nevymyslíte.

Samozřejmě já nikomu neberu to, že když nechcete při hře šidit, může to někoho bavit a může upevnit váš vztah s partnerkou. Rovněž nikoho nechci prudit nebo hejtovat, jen jsem se chtěl přátelsky podělit se svou zkušeností, a každý si to přeberte po svém.

Pěkný den

Zbyněk

5

Zbynek:

K bodu 3 není potřeba agrumenty, protože tak tuším, že pravděpodobnost zůpusobení si fraktury penisu v kleci bude asi taková, jako vyhrát jackpot ve sportce (a zároveň ztratit sázenku) wink

6

Když chceš argument k bodu 3, tak tady ho máš:

Pilkou nebo vrtákem můžeš přece zničit cokoliv, co si pořídíš. Nebo naopak můžeš pilku i vrták vynechat a začít to zmíněné cokoliv používat ke svému účelu a aby ti to něco přinášelo, když už sis to chtěl pořídit. A je to zase přesně o tom hledání způsobů a ne důvodů.

7

Ano, lze takhle zničit více věcí.  Jenomže vždycky si člověk musí položit otázku,k čem má být daný produkt má vyroben? Podobně jako CB, tak například bankovní trezor má střežit hotovostní peníze (kdy je předpoklad, že je zloději budou chtít vytáhnout ven a užít si tu slast vést s nimi bohémský život). Pokud však je trezor správně vyroben, tak pokud neznáte jeho kód, nepomůže vám ani prostřílet ho samopalem nebo prořezat pilkou a vrtákem - je z panceřovaného materiálu. Pro šerifa nebo majitele banky tak bude tento produkt uspokojivý - nelze peníze z jeho banky nijak dostat a užívat si s něma bohémský život. Pás cudnosti pořizují dominy nebo partnerky svým protějškům proto, aby zabránily masturbaci, orgasmům a nevěře. Pokud ale je vyroben tak, že se z něho dá dostat, svůj účel nesplní.

To je jen můj názor a logika.

Pěkný den

Zbyněk

8

Jasně, takže dokud nebude bezpečnost klícek stejná jako bankovních trezorů, tak je to celé o ničem.
S touhle logikou si prostě tenhle typ intimních hrátek nemůžeš užívat. Není to pro tebe.

9

Kámo, zbyňku ty jsi magor. Ok, příklad co je logická stránka věci, kdyby se do klícky nedali nijak dostat a dostat se z ní bez klíče, co uděláš když klíč někde ztratíš? Necháš si amputovat penis? Druhá věc, zamykání není jen fyzická stránka věci, ale i mentální, neuřežeš to, protože když to uřežeš panička to pozná a ty máš trest. Nechápu tvoje očekávání? Chtěl bys klec z titanu? ... Další, srovnávat trezor s pásem? A sorry, i do trezoru se dá dostat. Co příště, místo pilky příjdeš na pás s autogenem?

A ty zdravotní komplikace co jmenuješ jsou vesměs blbost. Jsou tu lidi co mají klec 24/7 půl roku v kuse, a tyhle problémy nemají, vyndaj penis z klece a hned stojí. Já měl captor plastový měsíc, vyndal, do pár vteřin erekce, do půl minuty orgasmus. A když už se ti něco zdravotního děje, poznáš to dřív, než to příjde do extrému a můžeš tomu zamezit. Sundáš pás atd.

Navíc, je 21. století, dneska neuděláš něco do čeho se nedostaneš. Počkej si do 22, třeba bude nějaký z nanobotů jak má Tony Stark svůj Ironmanský oblek, který se ti obalí, přichytí a sundáš jen pomocí hesla v programu protože bude z "vibrania" (v uvozovkách protože je to scifi materiál).

You need at least 100IQ to understand this topic.

10

Já k tomuto "problému" mám jen jedno: Před pár lety se mi ozval kluk na uzamčení do pásu a definitivní zabezpečení penisu před vyndáním a masturbací. Klícky okamžitě zavrhl, neboť z nich se penis vyndá snadno a to on nechce. Navrhl jsem mu investovat do  Latowského, což odmítl. Po konzultaci nakonec svolil k T-steelu, ale stejně nedorazil... Mám dojem, že se jedná o "tvrďáka" Zbyňka, ale už tu jistotu nemám.
Zdejší osazenstvo, ať už je zdobí klícka nebo od ní klíček, je prostě hra, která má svá pravidla a s tím do ní oba dobrovolně vstupují a obohacují si vlastní sexuální život. Málokdo má zájem, aby byl zajištěn bez jakéhokoliv vysvobození bez klíče a když, tak si pás zanýtuje. Určitě mi je milejší pravidla této hry respektovat, než mít jakýkoliv zdravotní problém s penisem. Kdo ví, jak jsi k té své zlomenině přišel. Tvůj postoj k této problematice napovídá mnohému, tudíž asi nemá cenu tě litovat...

11

Zajímavé téma. Pojďme si to rozebrat popořadě.

Ze všeho nejvíc ti patrně vadí, že pásy cudnosti, které jsi vyzkoušel, mají omezenou spolehlivost, přičemž jako jednu z možných vysvobozujících technik zmiňuješ přepilování zámku. Přitom ale sám celou dobu hovoříš o hře. Víme, co je hra, že? Stejně jako hráči paintballu chápou, že zásah kuličky s barvou je neusmrtí a klidně by mohli vzdor pravidlům hrát dál, tak účastník konsenzuálních BDSM hrátek by měl chápat, že opravdu bezpečný pás cudnosti je nejen prakticky nemožný, ale především nežádoucí. Kdybyste klíč ztratili, jak zmiňuje anticum, co bys dělal potom? Permanentní vynucená cudnost už totiž dalece překračuje běžné BDSM hrátky, které jsou dle současných diagnostických manuálů ještě považovány za "normální".

Samotný úvodní argument, že pokud se z klícky dostaneš po zchlazení těla, pak je (pro tebe) k ničemu, je sice pochopitelný, ale nezmiňuješ, že bys zkusil i něco jiného. Klícky jsou totiž určitou nespolehlivostí notoricky známé a při vynaložení minimálního úsilí lze najít buď pásy florentského typu, které zmiňuje rm71, nebo třeba Prince Albert piercing, které tebou uvedené nedostatky řeší - pokud tedy odhlédneme od toho přepilování zámku, nebo obručí v případě pásu florentského typu s vestavěným zámkem. Hasiči ti to nejspíš udělají na počkání (to přepilování, udělat se pak můžeš sám).

Ohledně zdravotních rizik jsem tu už psala svoje (stačí si projít moje starší komentáře). Musím ale říct, že navzdory poměrně důkladnému průzkumu, který jsem si tehdy dělala, jsem nenašla jedinou zmínku o fraktuře penisu. Nenašla jsem ji ani teď na cílený vyhledávací dotaz.

S tím zhoršeným prokrvováním už je to jiné, k tomu může dojít poměrně snadno. Přesto mi ale není jasné, proč jsi tedy v pásu cudnosti, ze kterého se umíš bez problémů dostat, setrvával zamčený tak dlouho, aby mohlo dojít k nevratnému poškození. Nic jsi necítil? A i pokud jsi nic necítil, běžně se doporučuje začínat opatrně a maximálně spíše po hodinách. Jakéhokoliv problému by sis poté musel (ještě relativně včas) všimnout.

Pásy cudnosti považuji za dost nebezpečné hračky a rizika tam vidím i při nejopatrnějším možném používání, ale tvůj popis mi připadá jako buď lživý, a nebo v rozporu se zdravým rozumem. A protože ve svém příspěvku kladeš daleko větší důraz na onu nízkou spolehlivost namísto na velmi závažné zdravotní problémy, které jsi si způsobil, přikláním se k tomu, že nemluvíš (úplnou) pravdu.

A taková rada na závěr: Pokud chcete opravdu vynucenou cudnost, musíte si nechat amputovat všechny končetiny, nebo se sebou nechat manipulovat jako s vysoce nebezpečným vězněm. Jinak vám přece nikdo nezabrání rozbít klíčnici/klíčníkovi hubu a ten klíč z něj prostě vymoct násilím!

12

Madam Cruel: Zbyněk vyzkoušel klícku pouze jednu - CB6000s. Zrovna typ klícky už dávno překonaný novějšími a lepšími, i když z Vašeho pohledu nebude nikdy ani žádný jiný typ dokonalý, což respektuji. Jinak tentokrát se názorově shodneme, díky za Váš komentář.

13

Chlapáci musím reagovat protože kdo chce pás jakýmkoli způsobem  obcházet sundáním nebo jen vytažením penisu tak ať si ho nenechá nasadit nebo si ho nenasazuje ten pocit není mezi nohama ale mezi ušima. Mně po 30 letech manželství hodně změnil sexuální souznění a díky VOJTOVI se nám daří.

14

1. Z každé klícky, pásu se dá dostat, a to většinou jednoduše a bez použití destruktivních metod.
2. Zbývá otázka, zda má taková hra smysl.

Ad 1.) Dle mého názoru neexistuje způsob, jak přinutit někoho k pohlavní "cudnosti". Snad kromě kastrace :-)
Ad. 2.) Neexistuje-li způsob, jak přinutit, pak jediná funkční varianta je vlastní vůle k tomu. A potom je pás cudnosti jen (dost nepohodlný) symbol.

To je můj názor k tomu.

15

Můžu jen souhlasit. Samozřejmě, že je to mnohem lepší prožitek, když má člověk pocit, že CB nelze sundat jinak, než bez souhlasu klíčnice (proto jsem sám dával vždy přednost kovovým verzím). Cudnost ale není v hardware ... je v hlavě. Kdo se pro to rozhodne, zvládne to v podstatě i bez CB, přestože uznávám, že je to skvělá opora. Kdo sám nechce, nic na světě ho nezastaví a nikdo ho nedonutí :-)

16

Ahoj všem,
delší čas jsem tady nebyl, ale tato diskuze mne zaujala natolik, že musím reagovat.
Celá cudnost je hlavně o hlavě, nebo chcete-li tak psychice. Prostě celou proceduru uzamčení člověk podstupuje naprosto dobrovolně, tedy není třeba podvádět. Pokud chceš podvádět ve hře, jak to s tebou asi vypadá v reálném životě?
Asi bych tě nechtěl potkat.
Z mojí strany vše, hezký zamčený večer :-)

17

Ještě bych se vrátil k té vlastní vůli. Tam si myslím, že je zakopán zbynkův pes.
Myslím si, že není možné se přinutit

Také chci říct, že není třeba jej hanit, i když také pochybuji o fraktuře penisu, ale na tom nakonec vůbec nezáleží.

Myslím si, že celý ten humbuk okolo cudnosti je dán vnitřní touhou, oddaností a potřebou něčí opory.

18

Děkuji za Vaše postřehy a názory.

Není to o tom, že bych se například nedokázal přinutit k omezení masturbace nebo sexu. Jak jsem byl teenager, tak jsem třeba masturboval denně, ale řekl jsem si později, že to omezím třeba na 3x týdně, s tím, že si alespoň na to udělám v klidu čas, budu se na to více těšit a více si to užiju, a zároveň budu více trávit čas užitečněji. Klícku jsem si se svou dominou pořídil hlavně proto, že jsem měl touhu, aby nějaká žena vyloženě ovládala mé orgasmy a zažil jsem na nějaký čas pocit úplné podřízenosti vůči ženě, a zároveň měl radost z její radosti, že můj sexuální život "může mít pod kontrolou". Pokud klícky selhaly, tak samozřejmě už je lepší řídit si svou cudnost sám. Nebo vám může partnerka napsat do kalendáře, že do určitého data nebudete masturbovat a zkontroluje si to odměřením objemu ejakulátu.

Jinak, já jsem si nezpůsobil frakturu penisu, ale zlomeninu a erektální dysfunkci. Pouze urolog konstatoval, že tato nebezpečná BDSM pomůcka by mohla klidně i k fraktuře vést.

Pěkný den

Zbyněk

19

Vždyť je fraktura a zlomenina totéž. I ty sám jsi v původním příspěvku psal o fraktuře ("1. extratřídy"). Přijde mi zvláštní, že by tohle po půl roce léčby někdo nevěděl, ale přitom byl ochotný to řešit po e-mailu a na fóru, takže se o to evidentně zajímal a čas tím trávil.

20

Tak na tohle téma musím taky napsat svůj názor.
Upřímně se divím, že takovou hovadinou se tu zabývá tolik lidí. A budu jeden z nich.
Madam.cruel píše dobře - fraktura a zlomenina je to samé.
Jsem už 3 roky zamčen a bez problémů, používám kov a váha mi určitě nezlomí penis.
Špatné prokrvení a problémy se musí hlídat.
A to nejpodstatnější, co nikdo nezmínil - nedobytná klec - hra na cudnost - Zbyněk zapomíná na to, že BDSM je hra. Taky jí nehraje se svou dominou bez stopky, pravidel. Co kdyby byla skutečná sadistka? Tak ho zbičuje, že lítaj kusy masa a Zbyněk má radost, že je to skutečné? Nehrané?

21

Však ano, absolvoval jsem i pár BDSM lekcí. Vždy se vymyslí rollplay a povolené praktiky. Je to hra, stejně jako pás cudnosti. To je v pořádku. Jenže na rozdíl od nošení CB je to pro mě uspokojivé. Například taková smyslová deprivace. Jste připoutaní za všechny 4 s roubíkem v ústech. Z toho se nelze dostat a žena vás může plně ovládat, rovněž například věznění v kleci. Z toho se nedostanete. Ale z pásu cudnosti ano, proto vás nemůže ovládat po sexuální stránce, což je pro mne zklamání. Takže tak.

22

Nedá mi to a musím do toho vstoupit i já. Je snad jasné, pochopitelné, samozřejmé, když máš spoutané ruce a vše kolem, že to je hra a Paní, Madam, co chceš, tě opravdu ovládá. To je také pochopitelné, když nemáš volné ruce. Nemůžeš nic. Nemáš čím se z toho dostat, zrovna v tu chvíli.
Ale jak už se tu i jiní zmínili, je to vše v hlavě a tak když se potřebuješ z pásu  dostat, tak se na to vykašli. Nech pásy jiným, co chtějí tuhle hru hrát, která je naplňuje a ty nehraj tuhle hru s pásem v běžném životě, protože ty jsi hrozně špatný hráč.

23

Však já jsem s klíckama skončil. Každý ať má svůj názor, já vám ho neberu. Jen když se z toho jde dostat i bez klíčku, tak mne to nevzrušuje, nebaví a navíc tímpádem vás ani váš protějšek nikdy nemůže mít pod kontrolou.

24

Já kdybych klícku násilím sundal nebo nějak poškodil, tak mě Pán roztrhne jako hada. Ano samozřejmě, že se dá z každého zamčení dostat, ale jak to pak protějšku vysvětlit? Řekl bych, že jste typ "subíka" který by rád aby dominantní protějšek byl tak dominantní, jak to Vám vyhovuje. "Dělej se mnou jen to co já chci a jen tolik kolik já chci a já ti nadiktuji co se mnou máš dělat a co ne". O tom to ale není. Je to o tom chtít se podřídit, být ovládán a někdy taky trpět. Pokud to nezvládáte tak komunita BDSM není pro Vás.

25

Tak to záleží na dohodě D a S. Ale podle mne se vždy musí domluvit alespoň nahrubo scénář a praktiky. Jednak každý má přece určitá zdravotní omezení (při waxplay se někomu udělají ošklivé vyrážky, někdo je astmatik a nemůže dělat breathplay, někdo má psychickou újmu z krvavých praktik atd.) Takže nemůže si s Vámi přece D dělat úplně co chce. To je jedna věc. A druhá, že jak D tak S přece baví a vzrušuje z těch já nevím cca 200 BDSM praktik co existují jenom některé. Tímpádem by se pak stalo, že by v té D/S hře nebyly zakomponovány například scény a praktiky, po kterých toužíme nebo byly zakomponovány ty, které nás nebaví. To bychom pak byli neuspokojeni nebo znuděni a bylo by to o ničem. To je můj názor. Ale nechci zacházet mimo téma, jen že se to tady zmínilo. A co se týče toho, že by D poznal, že jsem se vyvlíkl z klece, tak nemusel by. Pokud by nebyl zámek vyloženě na digitální kód, tak bych mohl teoreticky zámek/pás přepilovat/provrtat, udělat se nebo si pás sundat a až bych šel k D na kontrolu, tak bych si před tím pořídil přes internet ten samý zámek/pás, znova se sám zamkl a on by nic nepoznal. Nebo by se mi třeba podařilo rovnou nechat penis rozmočit ve vlažné vodě a pak bych se nasunul zpět. Takže jak jsem říkal,...