1

Téma: Recenze (pro mne) nejlepší klece.

Od dávných dob jsem vyzkoušel spoustu klecí - CB3000, CB6000, CB6000S, HT V.1, HT V.2, Evotion a ještě několik dalších (spousta z nich snad ani nemá název).
Bohužel, všechny výše uvedené trpěly vždy alespoň jednou nectností - buď z nich některá část "nářadí" vyklouzávala, někde skřípaly, nebo tlačily, z některých se dalo bez problémů dostat ven a pak zase zpět, některé byly i přes veškerou snahu "příliš viditelné".
S některými se dalo spát, s jinými nikoliv a noční probouzení bylo dost nepříjemné.
Některé kovové byly zbytečně těžké, některé plastové zase příliš pružné.
Případně trpěly nějakým dalším neduhem.
A asi před dvěma měsíci jsem na "Ali" objevil zajímavou klec a objednal ji.
Link: https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1E209SVXX … 40x640.jpg

Klec došla a teď ji užívám již 3 týdny v kuse, právě proto bych rád sdělil ostatním, kteří hledají to pravé své, pro a proti.

Hmotnost - v ruce celkem dost těžká, ale netrpí nectnostmi jiných, kdy přitažlivost bez spodního prádla "tahá". Takže hmotnost po nasazení klece není skoro znát.
Tvar - je úplně jiný, než na který jsem byl zvyklý. Nic netrčí od těla, klec je vtlačována mez varlata.
Kroužek - vybral jsem prostřední velikost a připadal mi zbytečně velký. Ale ukázalo se, že jsem zvolil správně. Dá se do něj (a samozřejmě i z něj) dostat velmi lehce, netřeba cokoliv dovnitř protlačovat silou. Ovšem při nasazené kleci už se ven dostat nejde.
Ergonomie - kroužek i klec má tvar, který nikde netlačí ani nedře. Kroužek ve spodní části je tvarován dopředu, tedy ani zde nedře a neskřípe kůži.
Noční erekce - za celou dobu užívání mne vzbudila pouze jednou, jinak se s klecí spí dobře.
Možnost "tajného" vyndání - Stejně jako u všech ostatních klecí se dá při troše snahy vyndat penis ven, větším problémem je pak dostat ho nazpět. Pouze při použití nějakého mazadla se to nakonec podaří, ale nemusí se podařit klec nasadit zpět tak, aby opět dobře seděla. Takže raději "nepodvádět".
Provedení - dobrý kov, s materiálem se nešetřilo. Vše hladké, nikde žádné "otřepky", nebo hrany. Úchyt klece bylo potřeba trochu zmáčknout ve svěráku, jinak byla mezi kroužkem a klecí vůle asi půl milimetru a kov o kov občas trochu "zvonil"
Erekce - Zvolil jsem menší variantu klece, která nedovolí skoro žádnou erekci, přesto i při jejím nástupu kroužek netlačí na varlata a nedostavuje se obvyklý pocit pálení a jejich uskřípnutí.
Uzamykání - buď integrovaným zámkem, nebo tyčkou s visacím zámkem (dodáván kovový, lze použít i plastový). Tyčku lze případně uzamknout i trhacím nýtem.
Viditelnost - vzhledem k jinému tvaru je téměř neviditelný. Jediné co je trochu vidět, ale neznatelně je zamykací destička.
Hygiena - Pouze dva otvory na špičce klece, jeden vpředu, druhý vepředu dole. Doporučeno "odemknutí" a vyčištění jednou za čas.
Vykonávání potřeby - Vstoje velmi obtížné, pouze vsedě.

Pro
- ergonomie - pohodlnost při nošení
- klidné noci
- těžké "podvádění"
- jednoduché nasazování i sundavání
- minimální viditelnost

Proti
- nutná drobná mechanická úprava (pokud by zvonění kovu někomu vadilo stejně jako mně)
- nutno mazat nejen pod kroužkem, ale i pod klecí (klec leží na kůži)
- vykonávání potřeby raději jen vsedě
- Obtížnější hygiena

Celkové zhodnocení

I přes drobné nedostatky je tato klec zatím nejlepší, kterou jsem kdy na sobě měl. Nějakou dobu mi trvalo si zvyknout na jiný tvar a umístění klece, ale po pár dnech se vše ustálilo a je úplně normální. Jen musím chodit na záchod vsedě.
Jinak mohu jen doporučit, pokud si zvolíte správnou velikost jak klece, tak kroužku.

2

Re: Recenze (pro mne) nejlepší klece.

Vypadá velmi dobře smile. Co mě láká, tak především klidnější noci, protože osobně mám problém především s erekcí vždy nad ránem. Ještě dotaz na materiál, snad to není chrom, což při dlouhodobějším nošení může mít fatální následky!

3

Na tom odkazu tvrdi, ze je to nerezova ocel. A hmotnost min 350g, to je asi jako Holytrainer kovový kratší prodavany na cudnost.cz

4

NovaCzech - Nevím, zda se jedná skutečně o ocel 316L, jak je na Ali uváděno, ale samozřejmě, že jsem před prvním použitím vyzkoušel kousek "oškrábat" a následně obrousit opět do hladka. Po tomto testu jsem nenarazil na vizuální změnu. Ani žádní další kupující si ve feedbacku na nic takového nestěžovali. Takže se s největší pravděpodobností jedná o nerezovou ocel, ovšem nepoznám o jaký přesný typ se jedná.

Dodatek: Objednal jsem na vyzkoušení a pro případ leteckého cestování i její sestřičku z plastu, tak budu čekat, až přijde a jaká bude.

5

Výborna voľba :

zdravím Vás all, podelim sa aj ja s novou skusenostou s tymto pásom. Za tých pár rokov sme prešli od cb3000, cez cb6000, birdlocked a hollytrainer a tak som pri pohlade na tuto novu klietku bol trochu skeptický, ved čo už iné, lepšie može priniesť tento nový model pásu. A poviem Vám, veru som sa sakra mýlil, od včera ju máme doma a prvé dojmy sú iba a len pozitívne. Anatomicky je skvelá, riešenie klietky jej tvar, smer a uchytenie je vynikajúce a čo je najdoležitejšie, že ju nie je ozaj vobec vidieť pod hoci aj tesným oblečením. Ale aby som len nechválil, tak si ešte počkám pár dní a uvidím ako sa bude správať pri dlhodobom nosení .... smile

6

Zdravím vospolok, tak prvých 10 dni je za mnou a to je obdobie kedy sa dá celkom seriozne zhodnotiť nový model CB. Pekne po poriadku :
- komfort nosenia je vynikajúci, pri aktívnom športovani je uplne neviditelny, netlačí, jednoducho ho vobec nevnímam
- hygiena je bezproblemová, samozrejme treba jej venovať určitu pozornosť, pri dlhodobom nosení pomocou väčšej striekačky je všetko velmi pohodlne vyriešené
- každodenne fungovanie, práca a tak : po pár dnoch zabudam že ho vobec mám nasadený
- nočné erekcie sú v tomto modele najlepšie zvladnutelné

aby neboli iba samé chvály tak predsa niečo sa našlo, čo by stálo za vylepšenie, teda, oproti Holytraineru2 je klietka kratšia, teda na koreni penisu nedrží tak dokonale ako pri HT2.

7

Captor small kovovy : tak dnes to konečne prišlo wink a velmi sa teším až ho vyskušame doma. Síce si ešte pár dní musím počkať, kedže mi beží 30 dňová lehota v HT V3.
Po rozbalení išiel pás hned na váhu, váži presne 330g čo nie je zase až tak málo. Je to naš prvy kovovy pás a celkom sa už teším na tie prvé pocity v nom wink .... ako je zvykom u vyrobkov z CN, tak aj tento musím trošku upraviť, nieje to nič zasadné, ale je tam pár ostrých hran, ktoré budu určite hnevať pri dlhodobom nosení. Ak vás zaujíma kompaktibilita s plastovým Captorom, tak som milo prekvapeny, že možem kombinovať ako kružky, tak aj klietky navzajom medzi sebou. takže za mna v tomto smere super. Soudruzi z CN mile prekvapili.
Zatial takto v skratke, neskor doplnim o realne pocity a skusenosti wink

8

Nosím dlouho době a super těš se.