Téma: Osvobození se z pásu cudnosti
Zdravím celou BDSM komunitu,
chtěl bych se s Vámi přátelsky podělit o své zklamání z této BDSM hry - zamykání do pásu cudnosti (a bohužel musím popřít i její smysl). Již jsem o tom pokecal přes email i přímo s Vojtou - správcem eshopu (a moje argumenty zatím nevyvrátil). Před rokem jsem si našel přes inzerát jednu dominu a mimo jiné jsem i já našel odvahu a touhu nechat se uzamknout do CB. Myslel jsem si (a i ona), jaké to nebude vzrušující, když odjedete např. na služební cesty a můžete zabránit muži v masturbaci, orgasmech a nevěře. Přece když já mám penis pevně uzamčený v klícce a ona má všechny klíče, nemůžu se nijak osvobodit, a tedy nemůžu ani masturbovat a být nevěrný. To by ale nesmělo existovat milion banálních triků, jak se můžete během chvilky osvobodit.
1) Penis a varlata mají v klidovém stavu určitý objem. Ovšem, kdo se chodíte otužovat na bazén či koupaliště tak víte, že když necháte penis na nějaký čas rozmočit ve vlažné nebo chladné vodě, penis i varlata zmenší objem - scvrknou se. Tím pádem varlata vyvlíknete z kroužku (i když jsem měl ten nejtěsnější kroužek), a tím pádem i celý penis. Nebo rovnou celý rozmočený penis vytáhnete ze zamčené klícky. Chápu, že pro méně otužilé toto nemusí být příjemné. Mám tedy pro Vás další návody.
2) U 95% zámků si můžete ihned na různých eshopech i sociálních sítích koupit nové klíče (i od podobných zámků než je ten váš) a budou vám ty klíče z vlastní zkušenosti pasovat. Zámek by musel být na digitální kód (ten zřejmě neexistuje)nebo být univerzální. Univerzální zámek se prý velmi těžko shání, ale dle Vojty - správce eshopu existuje. Ovšem tím pádem použijete 1. osvobozovací variantu nebo 3. variantu, o které Vám nyní povím.
3) Dojděte si do sklepa pro pilu nebo vrták, zámek přeříznete/převrtáte a jste rovněž osvobozeni.
A na závěr se vás tedy zeptám - taková hra má podle vás smysl a baví vás? Mne tedy rozhodně ne. Někdo může argumentovat tím, že nemám šidit a mám čekat, až mne odemkne protějšek, že o tom to je. Tím pádem ale nezabráníte masturbaci ani nevěře. Je to také ta samá situace, jako by nějaká domina nasadila submíkovi pouta a nezamkla mu je nebo nechala vedle na stole od nich klíče - mohl by se kdykoli osvobodit - tato hra by vás bavila? Mne teda rozhodně ne. Představte si, že by zloděje zavřeli do vězení a na internetu by na eshopech prodávali od jeho cely klíče nebo by nechali větší mezírku mezi mřížemi, aby se provlíkl. Tresty odnětí svobody by ztratily smysl.
A na závěr zdravotní výstraha pro všechny, kteří nechtějí dále riskovat impotenci a zlomeninu penisu a skončit s těmito problémy na urologii jako já. Nejenže tato hra nemá smysl, ale dokonce si můžete způsobit frakturu penisu 1. extratřídy (pro výstrahu mohu příště klidně připojit zprávu a foto z urologie). Některé modely typu kovové CB 6000 jsou velmi těžké. Když jste uzamčeni delší dobu a chtěla by nastat erekce, opakovaně máte de facto situaci kdy je penis ve vodorovné poloze a máte na něm obrovské závaží - penis se Vám zlomí vahou závaží. Rovněž při rozpínání nemá při erekci kam jít a začne se lámat. Zkuste dát balonek do PET lahve a nafukovat ho - balonek po chvíli praskne. Rovněž tím, že máte delší dobu penis zmáčknutý v kovové trubici se mi znecitlivěly nervové tkáně a špatně se mi prokrvoval penis, takže výsledek: částečná impotence. Už půl roku beru prášky na potenci a nosí mandropenis, aby se z toho penis nějak dostal.
Takže rád bych si poslechl Váš názor a hlavně Vaše argumenty, zejména na to, že se dá z pásu osvobodit a hra nemá smysl.
Zbyněk