1

Téma: Můj příběh - zamčení na 4 týdny

Dobrý večer, podělím se s vámi o experiment, do kterého jsme se dnes s manželkou pustili.
Po 14 denním uzamčení jsme se večer se ženou pomilovali a já se následně (bez orgasmu) opět uzamknul.
Klíček si tentokrát manželka nepověsila na krk, ale vložili jsme jej do ocelového pouzdra z trubky, zajistili zámkem s 5-timístním kódem a aniž bychom si kód přečetli, odeslali jsme fotku s kódem na web www.chastitylocked.com (server slouží pro samozamykání).
https://www.imgup.cz/images/2018/11/10/20181110_230804.th.jpg
Fotka s kódem se zobrazí až po zvolené době, kterou jsme nastavili na 4 týdny. Aplikace umožňuje v nouzi zobrazit kód dřív, ale stálo by mě to 70 dolarů (částka se dá nastavit od 10 dolarů). 
Manželce se tento nápad zalíbil. Nebude prý muset poslouchat mé škemrání o předčasné odemčení...
Poslední dobou používám originální kovovou klícku Bon4, kterou jsem  vylepšil ocelovým lankem kolem pasu. Vytáhnout penis a dosáhnout orgasmu už není možné (to už by byl jednodušší orgasmus v klícce pomocí vibrační hlavice). Díky lanku nemusím používat moc těsný kroužek a nošení klícky je tak velmi pohodlné i po dlouhou dobu ("rekord" máme 99 dní). Přes ocelové lanko se pilkou k zámku dostat taky moc nedá, v případě nouze by to šlo sundat pouze přeštípnutím 4mm lanka pákovými kleštěmi (které ani nemáme a museli bysme je koupit). Zámek i lanko jsou těsně u těla, takže bych to risknul opravdu jen v případě nouze.
Pouzdro na klíč je špatně dostupné pod postelí, bez kódu a odemčení zámku by bylo velmi obtížné se ke klíči dostat a patrně bych poničil postel.
Pocit bezmoci je opravdu velmi silný a manželka se těší, že si mě vychutná.
Celé to korunovala větou, že za 4 týdny si to možná celé zopakujeme.

2

Re: Můj příběh - zamčení na 4 týdny

Ještě upřesním, že používám kovovou BON4 mini s pevným kroužkem (bez kloubu), nový model má kolík se závitem. Originální kolík jsem nahradil nerez šroubem s okem, ke kterému jsem zámkem připevnil ocelové lanko kolem pasu. Velkou výhodou je, že klícka dobře drží u těla, je bezpečná, velmi pohodlně se nosí, noční erekce naprosto v pohodě (vůbec netahá za koule) a zámek nikde nepřekáží.

https://www.imgup.cz/images/2018/11/11/201809162346_cr.th.jpg

Lanko se dá stejným způsobem použít i u čínské kopie.
Závit na kolíku má tu výhodu, že klícku a kroužek pevně spojí dohromady a nic se neviklá.

3

Mám za sebou 3 týdny bez sundání a bez sebemenších potíží. Manželka si pochvaluje, že neškemrám o klíček a užívá si to víc než jindy. Litoval jsem nedostupnosti klíčku jen jednou, kdy jsem byl v rámci pracovních povinností poslán na soud. To mi zatrnulo, protože bych neprošel přes bezpečnostní rám a osobní prohlídka by skončila ostudou. Naštěstí se mi to podařilo přehodit na kolegu. Jinak Bon4 je pro mě naprostá jednička na dlouhodobé nošení v kombinaci s lankem kolem pasu (vyzkoušel jsem během 5 let cca 15 klícek). Hygiena super, žádné odřeniny či opruzeniny, jen se už potřebuji oholit. Pokud bude mít někdo zájem, rád se podělím o zkušenosti.

4

Dobrý, a ten zámek nedre kůži?

5

Vůbec ne, pilníkem jsem zakulatil všechny rohy a hrany, vůbec o něm nevím. Samozřejmě nic necinká, nechrastí a netrčí. Přes spodní prádlo je vidět jen malý výstupek. Takže občas projdu doma i před dětmi ve spodním prádle a nikdo nic nepozná.Zámek by měl vydržet i vlhkost, je to zn. Abus Titalium. Celé to funguje podobně jako plný pás a je to velmi pohodlné. A na rozdíl od řetězu se do lanka nezachytávají chlupy.