Téma: Můj příběh - zamčení na 4 týdny
Dobrý večer, podělím se s vámi o experiment, do kterého jsme se dnes s manželkou pustili.
Po 14 denním uzamčení jsme se večer se ženou pomilovali a já se následně (bez orgasmu) opět uzamknul.
Klíček si tentokrát manželka nepověsila na krk, ale vložili jsme jej do ocelového pouzdra z trubky, zajistili zámkem s 5-timístním kódem a aniž bychom si kód přečetli, odeslali jsme fotku s kódem na web www.chastitylocked.com (server slouží pro samozamykání). 
Fotka s kódem se zobrazí až po zvolené době, kterou jsme nastavili na 4 týdny. Aplikace umožňuje v nouzi zobrazit kód dřív, ale stálo by mě to 70 dolarů (částka se dá nastavit od 10 dolarů).
Manželce se tento nápad zalíbil. Nebude prý muset poslouchat mé škemrání o předčasné odemčení...
Poslední dobou používám originální kovovou klícku Bon4, kterou jsem vylepšil ocelovým lankem kolem pasu. Vytáhnout penis a dosáhnout orgasmu už není možné (to už by byl jednodušší orgasmus v klícce pomocí vibrační hlavice). Díky lanku nemusím používat moc těsný kroužek a nošení klícky je tak velmi pohodlné i po dlouhou dobu ("rekord" máme 99 dní). Přes ocelové lanko se pilkou k zámku dostat taky moc nedá, v případě nouze by to šlo sundat pouze přeštípnutím 4mm lanka pákovými kleštěmi (které ani nemáme a museli bysme je koupit). Zámek i lanko jsou těsně u těla, takže bych to risknul opravdu jen v případě nouze.
Pouzdro na klíč je špatně dostupné pod postelí, bez kódu a odemčení zámku by bylo velmi obtížné se ke klíči dostat a patrně bych poničil postel.
Pocit bezmoci je opravdu velmi silný a manželka se těší, že si mě vychutná.
Celé to korunovala větou, že za 4 týdny si to možná celé zopakujeme.