1

Téma: Kolik nás zamčených vůbec je?

Ahoj kolegové mně zcela vyhovuje být zamčený dokonce si připadám bez klícky nahý a zranitelný. Uvažoval někdo z vás kolik nás různě zamčených vůbec je?? Dokáže to někdo odhadnout nebo tu někde statistika?

2

Re: Kolik nás zamčených vůbec je?

No podle toho kolik se toho vsude prodava musi nas byt strasne moc...

3

Přesně stejná otázka mě také napadla, jen jsem jí sem ještě nenapsal. Také by mě to zajímalo

4

Kolegové víte někdo kolik se toho prodává???

5

Těžko říct. Ale třeba mě se ještě nestalo, že bych na někom někde (hlavně bazén) poznal, že by byl zamčený, a kdyby těch zamčených bylo nějak hodně moc, tak statisticky bych přece někoho potkat už musel.

6

Ale se spravnym modele a ve spravnych plavkach neni vubec nic videt....sam chodim plavat zamceny v pasu a nikdo si niceho nevsim, protoze neni nic poznat...

7

Lidi, kteří chodí do stejného bazénu jako davidt, skoro určitě nepředstavují dostatečně reprezentativní vzorek populace. V neposlední řadě zdaleka ne každý, kdo vlastní pás cudnosti, ho používá trvale a chodí v něm i do bazénu.

Ze samotné výše prodejů se taky moc vyvozovat nedá, protože lidé běžně zkouší klícek více. Zákazníci se tedy budou dost opakovat.

Taky by mě ale zajímalo, kolik je v ČR mužů, kteří s tím mají nějakou zkušenost. Když to vezmu řádově, tak stovky mi přijdou málo a desetitisíce hodně. Čili bych tipovala někde v řádu tisíců.

8

Tak jsem to přesně spočítal a je nás "hodně".

9

Došel jsem ke stejnému výsledku. wink big_smile

10

Pánové vaše matematika je úchvatná ale pokud jste trochu více gramotní na netu než já zkuste udělat dotazník.Já jsem bohužel téměř negramotný.

11

Ono také záleží na ochotě a pravdivosti přispěvovatelů. Je to však anonymní, tudíž snad to bude použitelné... smile

12

Je to jen částečně k tématu, ale před lety vyšel na idnesu článek k jednomu výzkumu (zúčastnilo se cca 7000 lidí), kde se autoři mimo jiné zmínili o tom, kolik lidí pás cudnosti vyzkoušelo. Přidávám na článek odkaz wink

https://technet.idnes.cz/cesky-vyzkum-o … 0_veda_mla

13

Hodně hrubým výpočtem mi vychází, že v ČR by se pásy cudnosti mohly líbit (= mohli by je opakovaně nosit) zrhuba 25 000 mužů.

14

A jak jsi přišel na takové číslo ? Jinak mě to přijde málo tipnul bych i vice

15

Pokud zkombinujeme informace z výše uvedeného článku (že CB zkoušelo 4,4% mužů) a údaje o jejich počtu ze statistického úřadu (počítám muže ve věku 15 - 60 let, tj. cca 3,239 mil), vychází z toho číslo 142 500.  Samozřejmě, že je to zkreslené tím, co respondenti uvedli do průzkumu a statistickými chybami .... ale +- je stejně docela dost ;-).

16

Takhle uvažovat je sice hezké, ale zároveň ukazujuci možnost si statistiku ohnout kam člověk potřebuje. Protože ten vzorek s je statistický tak pokrouceny, že o ničem moc nevypovídá. A to jsem si ho dovolil také vyplnit.

17

No jasně, skutečné číslo bude určitě úplně jiné, ruku do ohně bych za něj určitě nedal :-) To, někdo něco zkusil a to že to opravdu používá je něco jiného, atd ...

18

Právě, takhle jsem také uvažoval, že to není že by 4% nosily. Takže jsem si řekl: celkem je nás 10 milionů, dejme tomu, že sexuálně aktivních bude polovina, a můžu z toho také polovina. Takže to je 2 500 000. Pak jsem ta 4% zkrátil na 1%, a vyšlo  mi těch 25 000.

19

Podle mě jsi to zkrátil málo. Musíš brát v potaz že je to na internetu (spousta starších lidí ho nepoužívá) a pak taky to, že my "postižení" máme snahu tyhle věci aktivně vyplňovat. Já myslím že i když u tvého tipu jednu nulu škrtneme, tak se možná budeme blížit..

20

No chlapi nevím ,nevím ale jelikož se s tím moc netajím a chci vědět názor známých tak u piva a v práci cca 60 lidí 50% vůbec neví o co jde ale řeší to 25% odsuzuje ale ví o co jde a25 nekomunikuje a staví se k tomu jako by nebilo tak nevím??

21

Nestálo by za to udělat dotazník někde tady asi by byl hodně zkreslený ale za tu srandu by to stálo.

22

Tady na foru je to jasny, staci se podivat na pocet registrovanych lidi. Tim nezjistis cislo v populaci.