Téma: Sex po 20 letech manzelstvi
Dobry den,
chtela bych se Vam sverit s nasim sexualnim zivotem. Jsme manzele a zname se 20 let. Co se tyce sexu, vzdy tam byly nejake potize.. manzel je hodne naruzivy, ja byla vzdy spise pasivni.. kompenzoval si nedostatek vzruseni pomoci onanie u PC. Nedavno manzel prisel s tim, ze existuje nejaky pas cudnosti pro pany.
Poslal odkazy na par stranek. Seznamila jsem se s jejich obsahem-zhruba a koupili jsme prvni pas!
Bylo to uzasne-manzel byl jak vymeneny, pozornost vuci me se otocila o tisic procent a ja jsem byla strasne spokojena! Myslela jsem si, ze to pujde samo, ze se nasadi pas a bude to fajn.. ale ejhle.. nastaly komplikace a manzel byl protivny a veskera krasa byla fuc!! Ma dost vybusnou povahu a vse resi radikalne.. pas vyhodil, vcetne vsech pomucek!!
Docela jsem se zalekla.. vzdyt to mela byt hra, spestreni vsednosti..
Jsem typ zeny, ktera neni v sexu moc aktivni, ale role klicnice me zaujala a chtela bych se v ni zdokonalovat!!
Je mozne zase nastoupit do vlaku s kleci? Moc bych chtela, at je se mnou manzel spokojeny, zaroven se bojim, ze to zase pokazim-nevedomky. Chova se potom dost divne-je hruby, sprosty, jako jiny clovek. Vim ze ho to taky mrzi, ale nedava to moc znat..
Chtela bych poradit, jak udrzet neustalou touhu a chut? Pochopila jsem, ze o vztah se musi pecovat, ale nekdy mi to prijde z jeho strany moc hrr. Chce bud vse, nebo nic..
Zatim dekuji za precteni a snad budete mit nejakou radu..