1

Téma: Adventní kalendář

Moje milovaná partnerka se rozhodla, že mi na prosinec připraví adventní kalendář. Každý den si budu moct otevřít další "okénko", ve kterém na mě bude čekat nějaký úkol, odměna nebo trest ... nebo třeba jen čokoláda :-)

Předpokládám, že celý kalendář nebude hned od zítřka hotový a neměnný, ale že podle potřeby a mého přístupu přidá trest nebo odměnu.

Ale přípravy finišují a pokud dokážete poradit, co byste do kalendáře přidali, pište nápady sem, partnerka si to zde přečte.

Hezký prosinec všem wink

2

Re: Adventní kalendář

Pekné, kreatívne - som zvedavý, čo za nápady príde. :-) Mne bohužiaľ nič extra nenapadá.

3

Výborný nápad.

4

To není špatný nápad, je dobrý, že má Tvoje partnerka aktivní přístup : )
Co tam dát, dost záleží co preferujete. Můžu tu pár tipů dát, ale je otázka, jestli to je odměna nebo trest. Mě napadá samozřejmě výprask, to ostatně může dávat každý den, počet ran, podle zbývajících dnů do vánoc. Nebo třeba roubík či anální kolík na celý večer, nebo den v dámském oblečení, noc svázaný do kozelce nebo přivázaný k topení nebo k nohám postele - kam ostatně správný otrok patří smile. Úklid s rukama připoutanýma nakrátko ke krku(jestli to doma máte). Pegging. Nebo dráždění v KTB (myslím, že to tu popisoval Tlapík).

5

Jinak s tím adventním kalendářem mi to připomnělo adventní věnec se svíčkou. A to mi zase připomnělo, že tu kdysi někdo popisoval, jak jeho paní vyrobila svíčku s klíčkem uvnitř (ani už nevím, jak to dopadlo). Takže je otázka, kdy ti partnerka slíbila orgasmus, ale je tu zase po roce možnost adventu využít a svíčku zapalovat, jen když to paní uzná za vhodné jako odměnu a pokud stihne svíčka do vánoc odhořet, tak se objeví vytoužený klíč. Případně se ani nemusí ten klíč do svíčky zalévat, stačí třeba udělat rysku na tu svíčku, nebo musí prostě dohořet celá.