1

Téma: Sex po 20 letech manzelstvi

Dobry den,
chtela bych se Vam sverit s nasim sexualnim zivotem. Jsme manzele a zname se 20 let. Co se tyce sexu, vzdy tam byly nejake potize.. manzel je hodne naruzivy, ja byla vzdy spise pasivni.. kompenzoval si nedostatek vzruseni pomoci onanie u PC. Nedavno manzel prisel s tim, ze existuje nejaky pas cudnosti pro pany.
Poslal odkazy na par stranek. Seznamila jsem se s jejich obsahem-zhruba a koupili jsme prvni pas!
Bylo to uzasne-manzel byl jak vymeneny, pozornost vuci me se otocila o tisic procent a ja jsem byla strasne spokojena! Myslela jsem si, ze to pujde samo, ze se nasadi pas a bude to fajn.. ale ejhle.. nastaly komplikace a manzel byl protivny a veskera krasa byla fuc!! Ma dost vybusnou povahu a vse resi radikalne.. pas vyhodil, vcetne vsech pomucek!!
Docela jsem se zalekla.. vzdyt to mela byt hra, spestreni vsednosti..
Jsem typ zeny, ktera neni v sexu moc aktivni, ale role klicnice me zaujala a chtela bych se v ni zdokonalovat!!
Je mozne zase nastoupit do vlaku s kleci? Moc bych chtela, at je se mnou manzel spokojeny, zaroven se bojim, ze to zase pokazim-nevedomky. Chova se potom dost divne-je hruby, sprosty, jako jiny clovek. Vim ze ho to taky mrzi, ale nedava to moc znat..
Chtela bych poradit, jak udrzet neustalou touhu a chut? Pochopila jsem, ze o vztah se musi pecovat, ale nekdy mi to prijde z jeho strany moc hrr. Chce bud vse, nebo nic..
Zatim dekuji za precteni a snad budete mit nejakou radu..

2

Re: Sex po 20 letech manzelstvi

Ahoj. Neviem či ti poradím správne, aspoň napíšem svoju skúsenosť.Moja Pani manželka ma už nejaký čas zamyká do pásu cudnosti a náš vzťah si dovolím tvrdiť to zachránilo.Prvé dni v páse boli senzačné a radikálne som zmenil svoje správanie k lepšiemu. Po čase mi ale začala chýbať odozva od mojej manželky. Proste ma zamkla, ale neprejavovala o to väčší záujem. Vtedy som mal chuť s tým skončiť. Bol som z toho podráždený a znechutený. Nevzdal som to ale a skúšal z mojej manželky spraviť svoju PANI manželku. Postupne si zvykla byť na mňa prísnejšia a začala sa správať ako moja PANI a viac si to užíva.Odvtedy to naberá správny smer a sme obaja spokojný. Možno tvojmu mužovi tiež chýba viac odozvy s tvojej strany. Skús sa začať správať viac dominantne aby videl že to nosenie pásu má zmysel. Neviem či som ti poradil v každom prípade ti želám aby vám to spolu klapalo či už s pásom cudnosti, alebo bez neho.

3

To, jak popisuješ chování svého manžela, ukazuje na typického cholerika A bohužel ve výbušné variantě. Určitě už jsi si toho všimla i v jiných situacích.
Těžko radit, povahu nepředěláš a cholerik má vrozené chovet se vždy jako šéf. I pod "bičem otrkáře" by pořád přemýšlel, jak se osvobodit.

Zkus popsat, v čem spočívaly ty potíže, které vedly k rozkolu. Takhle obecně je těžko radit.

4

Dekuji za oba prispevky. S cholerikem si to vystihl presne. Ma rad veci pod kontrolou, a kdyz to neni podle jeho predstav a velmi bohate fantazie, je problem. Chtel by, abych byla vice aktivni, ale presne podle toho co ma v hlave! Rika, ze to pak vzbuzuju v nem ja, a on se proto takto chova..

5

Jsem s manželkou 18 let.U nás to začalo v sexu skřípat po dětech a na sex nebyla moc chut.Prostě stereotyp ve vztahu ne, ale v sexu.Manželka měla chut na sex já ne a naopak. Jednou jsme na internetu viděly pas cudnosti na cinském portálu a tím to začlo,jedno kliknutí a mě skončila onanie.První nasazení proběhlo tuším ve čtvrtek a odemčenej jsem byl do hodiny jak mě trčel a měl jsem chut na sex.  Po sexu a vykoupaní jsem byl opět zamčenej ale až do pátečního večera muka .Nikdy jsem neměl takovou chut na sex ale pocit když nemůžete mě asi rajcovala.Ted to bude asi půl roku co tuhle věcičku používáme.Manželka si v roli dominantní partnerky libuje.Máme už dokonce role zlobivej kluk a podobně.Nejvíc zbožnuji větu ,miláčku dnes budeš připuštěnej.Asi před měsícem jsem na postely našel černý pánský tanga na cvoky odepínání ve přední části s imitace kůže a papírek obleč si je a čekej na mě.Děti u babičky a já tohle ,prostě šok.Moje žena přišla asi za to minut černé kozačky vysoká vykrojená černá tanga a podprsenka prostě nádhera.Jen věta se změnila Zlobil jsi budu muset potrestat a zezadu z kozačky vytáhla jezdecký bičík.Vyjmenovala že jsem nevysál neumil nádobí a podobně sečetla a bylo dvacet ran.První tři rány si typovala co vydžím a pak to vzala doopravdy.Sešvihala mě zadek a pak mě odepla tanga sundala klec položila na záda a zajezdila si na koníčka ,pak mě znovu zamkla.Mám strach že se jí to začne zamlouvat ,protože se do role opravdu vžila a mám pocit že ji to naplnuje.Nechci ji ublížit .Vidím že ji to vzrušuje a nevím zda to utnout.

6

Ahoj anaj78, přečetl jsem si Tvůj příspěvek a nějak z něj nechápu, co si Tvůj manžel od nošení pásu cudnosti sliboval. Nabyl jsem dojmu, že manžel je v sexu dominantní a jak není po jeho, tak je, podle Tvých slov, hrubý a sprostý. Nebude to sice úplně 100% pravidlo, ale pás cudnosti určitě většinou nosí v páru ten submisivnější jedinec. My nejsme ještě za hranicí 20-ti let, ale "pouze" 18-ti let, ale pro mě je vztah i sex určitě lepší než na počátku. Je to i díky pásu cudnosti, který ještě více mezi námi rozevřel ty pomyslné nůžky ohledně vládnutí a poslušnosti. Ale oba to tak chceme a oba jsme smířeni se svojí rolí, která nám vyhovuje. Tudíž bych si nedovolil se vzepřít manželčině příkazu a už vůbec ne vyhodit pás cudnosti. Takže být Tebou, nejprve bych se zeptal manžela, proč si vlastně pás cudnosti objednal a co si jeho nošením představoval. Akorát si myslím, ale je to pouze můj subjektivní názor, že Tvůj manžel by chtěl být tak submisivní, jak si to přeje jen on a ne podle Tvých představ. Tím třeba myslím jako příklad, že ani mě určitě "nerajcuje" žehlení, ale beru to jako daň za to, že mohu žít v D/S vztahu, v kterém mi manželka plní mé sny a touhy.

7

Dekuji moc panove za vase reakce! Jsem rada, ze se ozvali hlavne chlapi, ikdyz mozna i rada zkusene klicnice by pomohla. U nas ke koupi pasu vedlo hlavne to, ze se mi manzel snazil najit i jiny pohled na sex. Myslim, ze to mame oba podobne-nebereme to uplne doslova a se vsim vsudy, nemame to jako svuj jedinecny styl.. melo to byt jakesi zpestreni a obohaceni nudy.. mi se na tom libilo hlavne to, ze manzel choval s pasem, jako kdyz jsme byli zamilovani.. byl pozorny, mily, nezny.. bylo to moc fajn. On od toho ale asi cekal to, ze kdyz bude mit ten pas, budu ja vice aktivni. Ted uz to chapu, ze nejde chlapovi navliknout pas a nechat ho byt.. a cekat, ze bude mily a vsimavy bez odezvy. Snazim se na sobe pracovat, ale mam tu potrebu trosku nize polozenou nez manzel.. nemuzu rict, ze by byl typ chlapa, ktery chodi do hospody, flaka na deti- to vubec, umi se skvele postarat o domacnost!
Nemame ani potiz si povidat, jeho jen nebavi “normalni sex”. Nabizel ze muzeme role prohodit a bude dominovat on! To ja ale moc nechci. Zkratka by se mi libilo, kdybychom nasli nejakou cestu, ktera by vyhovovala obema, ten pas mi prisel, ze by mohl pomoci..

8

ahoj anaj 78. Já jsem na tom povahově jak tvůj manžel. Já začal být také v sexu pasivní prostě stereotyp onanie u Pc a podobně .Klasický sex už nebyl tak častý. Manželka nevěděla jak njít tu správnou notu až náhodně to uviděla na internetu a začalo to vlastně z legrace a zpestření.Bral jsem to jako doplněk sexu a pravdou je ,že mě to vzrušuje když si mě hlídá a rajcuje když se můžu milovat se ženou.  U mě nastal problém když jsem poznal že jsem odevzdaný a že už to není jen sranda,ale povinnost a poslušnost.Po půl roce když jsem odkázanej jen na manželku je to docela poznat kam jde intimita a sex jaké jsou hranice mé ženy co jí vzrušuje .Ono po 20 letech manželství zjistit že je partnerka dominatní a má rada dominatní praktiky ,které ji evidentně vzrušují je docela šok jak jsem již psal.Miluji ji a jsem oddanej ,ale kde je hranice a říct dost tohle už nechci nevím .Nechci ji zklamat zatím to beru jako víkendové zpestření sexu když jsme sami.Začalo to pásem cudnosti úplným vyholením penisu tanga a trestání bičíkem.Koukáme na volně dostupná videa o dominaci a strašně jí to rajcuje.Ona to není bolest ja taková za tu přijde odměna je to jen jiné.Tím chci říct že jsem nikdy nečekal kam se naše praktiky mohou směrovat.K vánocům si přeje hračku pro sebe a pro mě,dokonce mě přesvědčuje že je to pro muže zdravý prospěšné a podobně ale taky nevím zda to utnoutkdyž vidím jak je zamilovaná.Tak mě bude čekatvýměna rolí ve vztahu

9

Ahoj jirko1234, diky za prispevek. Zajimave si to precist, jak se to jinde vyvinulo..no uprimne si myslim, ze ja bych to takto u nas nechtela.. libi se mi rikat muzi co ma delat, mit kontrolu nad jeho orgasmy, ale takto doopravdy bych to nechtela..nemuzu rict, co bude za nejakou dobu, jak se to vyvine, ale myslim, ze nemam roli dominy vrozene..myslim, ze tim ze je to pouze ta hra, je na tom fajn, ze se to da kdykoli zmenit.. muzu se zeptat jestli to tady uvedes, co chystate na ty vanoce? Jake hracky chce manzelka poridit?

10

Jirka: to je škoda to utnout. Jestli se ti něco nelíbí, tak o tom má vědět. A taky to, co se líbí.
Pak bude dělat, co se ti líbí přednostně.
Podle mě na to jde dobře a usadí se to samo.

11

Ahoj anaj 78.Dekuji za odpoveď.Maželka není domina jako taková.Na tohle téma jsem se se s ní několikrát bavil.Jí vzrušuje jak říká ta moc hlídat moje vyvrcholení a sex jako takový.Ji naopak rozhodilo to jaké praktiky se jí líbý a co jí rajcuje .Říká  že to byl manželský sexualní stereotyp a tohle je naše nová etapa.Je pravda ,že co jsem zamčený jsem pozorný masíruji ji vykladám si s ní v postely ,že to má něco do sebe ,těším se prostě na sex jako na zakázané ovoce.Miluji pocit,když jsme sami a máme možnost být spolu jen my dva .To dřív nebylotakové.Po půl roce nošení úplná změna co se týče intymity a sexu.Obdivuji ji v tomhle zase její odvahu experimentovat ,koupit si prádlo kozačky a vybavení pro dominu jako tohle je odvaha a můžu děkovat,ale problém je kdy je to hra a kdy se jí to může takhle vyhovovat.Jak jsi se ptalo co chce manželka k vánocům a výměnu rolí tak je to připínací penis oboustraný.Když jsem ji řekl jestly je normální tak mě řekla ty chceš kouřit penis a já tě chci ošukat zezadu až vytečeš do klícky.Prostě změna jak má být

12

Ahoj Jirko 1234, chápu správně, že se trošku bojíš, kam až to může zajít? Pokud ano, tak si stanovte pravidla co ANO a co už NE. Jinak buď rád, že máš ženu, která je aktivní a je ochotná si s Tebou hrát. Měj se.

13

Děkuji za odpoved.Žena je aktivní až moc.Utnout to nechci byla by to škoda se vrátit do stereotypu.Dnes připuštěnej nebudu jsem zamčenej tak píšu.Ženu bolí záda snad ji to přejde.Mazal jsem ji před chvilkou mastí .Pravidla jsou daná pokud budu chtít pas cudnosti sundat už se k tomu nechce vracet a je pravdou ,že jsem to z mé strany párkrát porušil.Na Mikuláša jsem ji koupil z wish černý vykrojený body imitace kůže.Zkusila si je v kopelně ,aby děcka nic neviděly seklo jí to ,ale počkáme až jí bude líp.Jsem 4 den zamčený a ojel bych ji jak děvku jak jsem nadrženej jsou to muka ach jo musím ještě vydržet

14

výraz ojel bych ji jak devku, svoji pani? No ak si to precita asi bude trest :-D

15

Tak já bych za tenhle výraz byl pod zámkem snad na celej rok, bez možnosti předčasného propuštění.

16

ja ked provokujem takymi rečmi, tak zvyčajne je nejaký trest no, napr. okamžitá facka..

17

To u mne by byl mnohem tvrdší trest, než facka. Facky paní nepoužívá. Buď bičík, důtky, nebo rákosku. Ale za tenhle výraz by byl spíše psychický trest.

18

Vás to snad rajcuje ,když jste zamčeni. Dnes jsem pátý den zamčeni, ráno jsem se probudil ,naběhly  penis.Zena když stávala do prace tak me jeste vydrazdila na kulkach. Ráno na záchod muka,ale takto přešlo.Kdybyto četla asi bybylaspokojena.Parkrat sem zavítá,ale nepište nic o bicovani a podobně.Dost ze si libuje v jezdecké biciku.

19

Tak ja v tom väčšinou nespávam, ale dodržujem, že nemôžem byť, keď nemám dovolené a nosievam to denne cez deň...

20

Já fakt nechápu, že si ještě stěžuje, že má moc aktivní ženu... smile Dyť to je naopak úplně skvělý

21

Tak opět po delší odmlce píši.Klec používáme pořad ,zatím jsem se jí nevzdal a mojí paní ted už to píší to zcela vyhovuje.Nechala si vyrobyt krasný klíček na odemykání a nosí je na střibrném řetízku na krku.Co se týče sexu jsem stále nadržený ale od 6.12 jsem měl sex jako takový do mé paní s vyvrcholením pouze dvakrát.Mohu mou paní lízat večer po štěrbince masírovat zada a  zadek ale sex je mě odepřen z důvodu nadrženosti ,aby nám sex nevzevšedněl.Paní už jsi všimla ,že hodně teču ,protože mám spodní prádlo zašpiněné to jí rozlobilo ,kyž jsme byli hodku doma sami tak ho hodila předeměco to ma znamenat a seřvala mě že mě vzrušují ženský v prácí,ale myslím že tonehrála asi se jí to dotklo.Po výměně názorů mě rekla běz do ložnice vysvleč se do naha a čekej. Přišla opět do 5 minut oblečená jako domina v kozačkách a v oblečku až mě škubalo tak ,že e mě penis naběhl.Navrhla mě varianty vyhonění bez trestu a šup do klece ,nebo 20 ran a sex vybral jsem to druhé.Klekl jsem na 4 a nechal se mrskat bičíkem po zadku posledních 10 ran bylo ve stoje.Odemkla mě z klece a položila na záda obkročmo si na mě sedla na můj ztopořený penis a zajela na něm hluboko do vagíny při druhém zasunu jsem vystřikl nahromaděné sperma a bylo po všem Paní to nemá do kundičky ráda no to bylo něco na ni .Osprchoval jsem se ona taky a do večera mě nechala bez klece ,že si taky chce něco užít tak to proběhlo ještě podruhé abych vydržel a hned se jí nudělal.

22

Tak to Jirko1234, velká gratulace k takhle akční Paní smile. Začíná se dominantně projevovat i běžném životě?

23

Dominantní je pouze jak se říká za dverma ložnice.Skvela matka a manželka.Za dveřmi ložnice dominantní samice,ktera je hned schopna všeho.Ji to vyhovuje a mě taky až na ten sex,který bych chtěl častěji a je mě odpiran všemožne až na hranici zbláznění.Zrovna včera jsem myslel že neco bude a nic.Lezela hladila mě po varlatech jak jsem začal tvrdnout, tak me řekla nezlob.Je to mučici pocit.Nejvic mě   vzrušuje večer, špatně se mě usíná buď ležím na zádech,nebo na bok,na břicho se nedá ležet to mě závaží klicka. Mám ale slíbeno, že na svátky budu odemknutej az do Silvestra tak jsem zvědavej. Budu si plnit manželské povinnosti, že budu rád až mě v lednu zamce.

24

Ahoj chlapi jsem se ženou 30 let žena je hodně tolerantní a docela dobře se smířila s mojí úchylkou v gumě a latexu není dominantní ale po náhodném seznámení se s pásem cudnosti se dost změnila naše sexualita zatím žádné tresty ale doba uzamčení neurčitá a je to mazec když člověk neví za co a kdy? Jinak do nového roku hodně zdraví a hodně zamčených dní měsíců let?

25

Tak v každém případě promluvit si. Co odtoho očekával co se mu líbilo a co ne...Co vy ste od toho očekávala a co se vám líbilo.. a jen tři varianty. první konec žadné experimenty když se chceš chovat potom jako de... druhá najít střední cestu.. a 3tí  dobře ale za neposlušnost trest a nebudeš odmlouvat  jinak délka se protahuje.. těžké poradit. Hlavně si to musí uvědomit on když stím přišel a  vylívat si pak zlost  na ženu která ho miluje  a uděla pro něj hodně je špatné.. osobně není takovej celkově v životě jen to zkrýval a v určitých fázích to vyjde najevo meně či více.