1

Téma: Vánoční poselství 2018

Milí přátelé Cudnosti,

chtěl bych vám všem poděkovat za přízeň v letošním roce. Budu tu s vámi a pro vás i příští rok. Už teď se těším a vy se těšte také, co všechno pro vás budu mít za novinky. Některé už mám doma a některé teprve čekají na otestování. A o některých samozřejmě ještě nemám ani tušení a nechám se společně s vámi překvapit.

Taky se při příležitosti konce roku a blížícím se rokem novým trochu ohlédneme, co vy na to? Jaký pro vás ten letošní rok byl? A jaký by byl nebýt cudnosti?

Pro mě byl úplně fantastický, díky mé přítelkyni a díky tomu, že má kontrolu nad mým vzrušením a orgasmy. Nebýt cudnosti, určitě by náš vztah nebyl tak pevný a krásný. Měli jsme trochu méně času a příležitostí ke hrátkám, ale o to víc jsme toho zase zažili v našem osobním životě a v tom ten náš letošní rok taky stál za to.

Přeji vám všem štastné, veselé a zamčené Vánoce s vašimi nejbližšími a v novém roce ať dosáhnete vašich cílů a ať se splní vaše touhy. Většinou se však touhy neplní jen tak samy od sebe, tak ať se vám daří jít tomu vašemu štěstíčku naproti bez zbytečných přešlapů. A hlavně nezapomínejte také plnit touhy vašich blízkých a milovaných, očekávají to od vás a rádi vám to oplatí.

Ještě jednou díky za to, že jste v tom se mnou a já s vámi.

Vojta - Cudnost.cz

2

Re: Vánoční poselství 2018

Milí Vojto jsem tu nový jen od letošního února a po 30 letech soužití z jednou milovanou ženou jsem díky vám úchylům zažil druhou pubertu díky za letošní rok a přeji mnoho pohody do let příštích.

3

Také připojím přání  všem kdo jsou zamkle a díky tomu prožívají hečí radovánky ale i romantičtější vánoce .Všem vše nej přeje nový uznavač cudnosti momentalně hledající dominantní klíčnici.

4

Ahoj Vojto, díky za hezká slova. Také ti přeji vše nej, a Cudnosti, ať vzkvétá.