26

Re: Určete délku uzamčení mého přítele v pásu

A jedeme dál... Andílku, Tebe bych chtěl mít doma...! Do Vánoc už moc nezbývá, já bych mu to nechal užít trochu déle...

27

Tiše závidím :-)

28

Jo, já taky :-)

29

Lidi, neblázněte, vždyť je to začátečník, dva měsíce v kuse nedá :-)

Jinak souhlas, Andílek je záviděníhodná osoba.

30

buglezz napsal:

A jedeme dál... Andílku, Tebe bych chtěl mít doma...! Do Vánoc už moc nezbývá, já bych mu to nechal užít trochu déle...

Také souhlasím a držím palce.

31

Tiež súhlasím ( a pridávam ešte jeden deň :-P )

32

Koukám, že se to pěkně rozjelo, tak nevím Andílku, ten tvůj si asi dlouho neužije. Koukám, že na vánoce si to budeš asi dělat sama, on si asi ještě dlouho nic neužije. Jen mimochodem jaký typ pásu používáte?

33

Další troška ode mne... Andílku, zkuste (opatrně!!!) sounding... Nespěchej, připrav si ho, pevně spoutej a protáhní mu ohon. Ideální je dilator přímo pro to, ale mě to Paní dělala násadkou od kosmetického štětečku, kterou nejdřív vyvařila a pak dírku pěkně protáhla. Hlavně maximálně opatrně, mě si Paní vytrénovala, vejde se mi tam celá násadka... Nebo mu věnuj (za odměnu!!!) pár zničených orgasmů, ať si užije..!

34

Mohu trochu vybočit z tématu? Já sám jsem zamčený pořád a vůbec mi to nevadí...
Ale teď bych potřeboval poradit, pro subinku Mé Paní sháním někoho, kdo by jí dokázal vyrobit ženský kovový pás cudnosti přímo na míru. Poradil by mi někdo? Když seženu, dovolí mi Paní, abych si ho před ní vyhonil dvakrát týdně - to už za pomoc kamarádi stojí!
Dík.

35 Naposledy upravil: Andílek (5.12.2013 21:57:54)

Ohledně toho soundingu, toho bych asi schopná nebyla. Snesu celkem cokoliv, ale tady tohoto se prostě bojím. Bojím se, abych mu tím nějak neublížila, i když třeba vím, že kdybych na to šla pomalu, tak neublížím, ale zatím se teda do toho pouštět nechci.

Jinak s tím kovovým pásem cudnosti ti "subik.max" nepomůžu sad

Mimochodem, já si to nikdy nedělám sama...miláček pokaždé když příjde z práce, tak mi to udělá hezky pusou a já si to jen užívám a dívám se na něj v pásu. A pásy co máme, tak je CB6000 a Birdlock ze Švédska, ale ještě by jsme si chtěly pořídit nějaký kovový a silikonový CB6000s (teda nevím, jak přítel, ale chtěla bych je spíš já) big_smile

36

To je v pohodě... Co takhle Pico? To tuším CB s hroty k žaludu, tzn. že nejen, že se mu nemůže postavit, ale i ta erekce bolí... wink Ale to by bylo vždy jen na chvíli, fakt je to dost hard...

37

To Pico zrovna máme :-)(kupovala jsem mu ho jako dárek na narozeniny:-D)

38

A? Na jak dlouho mu ho dopřeješ? Je to skutečně tak bolestivé? Tam by bodlo zase spoutat a hladit varlata, hráz... "Jen" aby mu stál...

39

Andílku, co na tenhle vývoj říká Váš subík? Předpokládali jste, že může počet dní přehoupnout 40?

40 Naposledy upravil: buglezz (9.12.2013 05:42:10)

Něco pro subíka - situace po 36. dni v pásu cudnosti. Jeho Paní ví, že orgasmus tak brzo by mohl škodit... http://www.xnxx.com/video2415277/mastur … ion_denied

41

No lituju tvého přítele, hned na poprvé přes 40 dnů.Já jsem byl naporvé uzavřen na 9dní, pak 10 dní.Teď jsem uzavřen 18 dní, zítra čekám vrchol, máme totiž výročí.Měl bych to mít, ale nejsem si 100% jistý.Minimálně bude chtít přítelkyně vyzkoušet její novou hračku vívajb2.

42

Ja by som bolnajradsej keby sa moj prispevok nepocital, mam len taky  dotaz, sam pas  zatial nemam, len som cital kade tade ze  asi po dvoch troch tyzdnoch by trebalo robit Milking,  aby sa neznizila  produktivita  semenikov ... ja len aby sa myslelo na to ...

na jednej  strane chlapovi zavidim na druhej  vobec big_smile  vela zdaru

43

Show must go on. Jak se zatím s tím miláček pere, Andílku?

44

Ahoj,

omlouvám se, že jsem dříve nenapsala, ale byla jsem mimo internet big_smile Hodně jsem přemýšlela a dospěla jsem k tomu, že ho v tom ještě nechám tento víkend a v neděli večer mu asi už dopřeji orgasmus. Na poprvé to stačí a myslím si, že si toho už docela dost vytrpěl. Kdyby jste ho chudáčka viděli big_smile

Jinak děkuji Vám za příspěvky, jsem ráda, že jste se na tomto podíleli. Určitě to ještě někdy vyzkouším a nebojte se, Vy budete u toho smile přeji Vám příjemné svátky a šťastný Nový rok smile

45

Hodna holka. Na poprve to byl u Andilka uctyhodny vykon.

46

Tak Andilku, nezapomen se podelit o to, jak dopadl Milacek po odemceni...cekam orgasmus o intenzite Old Faithful. Nebo taky predcasny vystrik jeste pred sundanim ze sameho vzruseni. :-D

47

Tak...svátky skončily a už je čas Vám napsat, jak to tedy dopadlo. Hned na začátek Vám prozradím, že jsem si na to naše hraní pozvala kamarádku, ale tak, že on o tom nevěděl.

My bydlíme v podkrovním bytě, takže se tu nějaký ten trám určitě najde. Nedalo mi to a postavila jsem si ho k trámu čouhající ze země ke stropu, který na konci vypadá jako trojzubec. Přivázala jsem si ho a omotala ho celého folii. Nasadila jsem mu sluchátka s písničkami, které hrály v mobilu, aby až příjde kamarádka, nic neslyšel. Začala jsem bez kamarádky, sundala jsem pás a po pár vteřinách hraní jsem mu to pokazila, nechci aby věděla, že používáme pás.

Napíšu Vám to zkráceně. Kamarádka přišla, hrály jsme si s mým Miláčkem, tak aby nepoznal, že tam jsme na něho dvě. Ukazovala jsem ji, co ráda dělám a ona to potom po mě opakovala. Až jsme se vyblbli a párkrát mu to pokazili, tak mu ho kámoška kouřila a když začal vrcholit, tak jsem se s ním začala líbat. Musím Vám říct, že byl hodně překvapený, než si uvědomil, jak to vlastně doopravdy je. Přitiskla jsem se na něj a nenechala ho mluvit. Kámoška se mezi tím sbalila a odešla. Do dnes neví, která to byla. To se hodí na budoucí zopakování. Co říkáte? Byl to zajímavý vánoční dárek?

48

Zmôžem sa len na: "waaaaaaaau"

49

No... Je to tak fantastické, že se přiznám - nechci tomu ani věřit. Pokud je to pravda, nemáš strach, že to bude chtít opakovat??

50

Ano, je pravda, že jsem nad tím dlouho uvažovala, jestli to udělat nebo ne, ale už kdysi jsme se o tom bavily a hodně dlouho debatovaly, co by bylo kdyby...A řekly jsme si, že pokud to bude chtít zopakovat a pro mě to nebude problém, tak proč ne, ale kdyby mi to náhodou vadilo, tak to opakovat nebudeme. Nevěděla jsem totiž jaké budu mít pocity, když na něho bude sahat jiná žena než já, kupodivu, musím se přiznat, i mě to celkem vzrušovalo.