1

Téma: Druh orgasmu

Poznáte vždy úplně jistě zda se jednalo o pokažený (částečný) nebo úplný orgasmus? Já s tím mám někdy problém. I když se snažím přestat včas abych měl jen pokažený výstřik nejsem si jistý zda jsem se neudělal úplně.

2

Re: Druh orgasmu

To se mi taky občas stává, že je to těžko rozeznatelné,ale postupem času a zkoušení jsem došel k takovému zkaženému orgasmu, že to vážně jenom vyteče. Žádné pulsy a stříkání.

3

Mi zase pokazeny orgasmus pripada jako blbost a at to udelam jak to udelam vzdy je to na par rozdilu stejne a nikdy nezustanu dal nadrzeny.

4

U mě je to také hodně o psychice. Když nevím jistě jaký ro byl orgasmus a řeknu si, že částečný a zůstávám nadržený tak to tak i je.

5

Ahojte,
Podle mě je to hlavně o zkoušení a poznávání. Je potřeba přestat ve spráný okamžik, těsně za hranou ejakulace, ale i tak to každý může cítit jinak smile
A i podlě mě je rozdílné když ti to dělá partnerka nebo ty sám. Stačí se podívat na nějaká videa se zkaženým orgasmem. Ruku na srdce, ale tak jak dokáží potrápit ženy, takhle se nikdo z nás trápit nebude big_smile

6

No ono možná to přestat až když začíná orgasmus je pozdě wink zkus přestat dřív.. Když už cítíš že bude ejakulace, tak je pozdě. Zkus to prostě na hranici když ještě víš že z toho stříkání nebude a v tu chvíli přestaň ... opakuj tak dlouho dokud z tebe něco nevyteče wink

7

Myslím si, že to tak dělám. Většina orgasmu je při uspokojování mojí Kněžny Teď co jsem poslední dva týdny trvale zamčený jsem neměl ještě ani jeden orgasmus. Tak uvidím. Třeba to bude jiný, když se nemůže z klece a stimulovat se o tělo Kněžny.

8

Pokažený orgasmus je docela zajímavé téma k diskuzi. Několik posledních let jsme s tím s mou Paní experimentovali a výsledky byly vždy hodně rozdílné a různě uspokojivé. Asi záleží hlavně na tom, co kdo od pokaženého orgasmu očekává. Někoho to baví jen tak, protože ho to vzrušuje samo o sobě. My jsme je v našem vztahu začali praktikovat hlavně z toho důvodu, že jsme došli k tomu, že mužská cudnost (ve smyslu odepření orgasmu a uspokojení) je pro D/s vztah zaměřený na mužskou podřízenost a Ženskou dominanci téměř nepostradatelná, ale ze zdravotních důvodů je potřeba to nějak řešit. Právě z důvodu, že pokaždé se to povedlo jinak (většinou nebyla Paní spokojená, protože měla pocit, že jsem se víceméně udělal a pak jsem nebyl dostatčně sub) jsme od této formy mého uvolnění upustili. Nakonec jsme skončili u análního milkingu jednou za měsíc a jednou za tři měsíce u normálního stříkání. Při takovéto frekvenci se rozpložení otroka prakticky nemění a orgasmus není na škodu. Tohle je ale hodně individuální a záleží na tom, jak kdo to prožívá.

9

Piere_Darksoul má asi pravdu. Mne sa tiež nedarí dosiahnuť úplne "pokazený orgazmus" no myslím si že raz som bol k tomu dosť blízko. Musí tomu predchádzať niekoľko hodín dráždenia a vždy treba prestať skôr než pocit prichádzajúceho orgazmu vôbec príde. Po pár hodinách takto sa mi raz podarilo že keď som po malej prestávke chcel pokračovať zrazu som zacítil že to na mňa ide. Mal som čo robiť aby som sa udržal a nepokračoval. Normálne to zo mňa začalo vytekať. Ale aj tak to bol príjemný pocit no orgazmus v pravom slova zmysle to nebol. Bol som stále nadržaný aj keď o niečo menej ako pred vytečením.

10

Aj keď niečo podobné sa mi raz podarilo s tým že som si do močovej trubice kvapol alpu a normálne som z toho ako to pálilo vytiekol. No odvtedy sa mi to nepodarilo. Ako keby som bol už na to zvyknutý a nebolo to pre mňa dosť intenzívne. No tiež tomu predchádzalo dosť dlhé dráždenie.