1

Téma: Erotický veletrh

Dnes jsme byli na erotickém veletrhu, ztráta času a On, zřejmě jediný zamčený:-)))

2

Re: Erotický veletrh

Dobré vědět. Dík.

Taky se mi líbí, jak se tu stále dokola objevují noví uživatelé, kteří dělají podezřele podobné gramatické a stylistické chyby. Nedivila bych se, kdyby wallyen bylo alterego Muratce. Jirka, toho času jirka1234 (původně měl jiný nick, ale asi existuje nějaký důvod, proč byl změněn, tak ho tu psát nebudu), mi taky náramně

3

... připomíná styl psaní někoho jiného, ale nemůžu si vzpomenout koho. Ale možná to dělá to víno.

4

To je vínem

5

Taky jsem na něm jednou byl, bylo to v Dejvicích, a taky to byla ztráta času. Největší trháky tam byly čokoládové penisy a vagíny celebrit odlité do mýdla.

6

Letošní veletrh na PVA Praha - Marketing ala Hollywood, fronta před vstupem na půl hodiny (přestože jsme měli lístky z předprodeje museli jsme ji vystát taky) a obsah veletru? Odpad, jinak to nazvat nejde. Naprostá ztráta času. Vrcholem BDSM byly kožíškové pouta a důtky spletené z provázků. Za 15 minut jsme šli s Bohyní domů..
Češi holt erotické veletry dělat neumějí. Tenhle byl na PVA v Letňanech. Kdysi byl veletrh Sex a Erotika v Holešovicích na výstavišti (tuším poslední byl 2009), a ani ten nebyl zázračný, ale pořád lepší, jak ten letošní na PVA.
Pokud už se někdo chce vydat na veletrh doporučuji investovat finance i čas a vyrazit na Venus do Berlína. Byli jsme tam s Bohyní dva roky zpět a tam už se zajímavé kousky i představení najít daly (ze světa BDSM, či přímo pásy cudnosti).

7

Také jsem měla tu čest letos na veletrh zamířit a já jsem tedy byla nesmírně  potěšena. Je jasné, když se jedná o erotický vanilkový veletrh, že tam nebudou zase až takové akce ve stylu BDSM, ale i přesto? Stánků s BDSM pomůckami tak akorát, mám i nové věcičky koupené, pásy tam také rozhodně byli, bylo určitě z čeho vybírat.
Každý máme jiné chutě a očekávání. Já jsem byla spokojená. Viděla jsem cca 6 shibary vázání, latex tam bylo také možné vidět, monád jsem viděla už rozhodně povícero k dnešní době, subinky, subíky a nesmírně mě to překvapilo.
Co se týká pocitů ze shibary? Okouzlující pro mě zážitek. Jak to dokáže dovést ty subinky do extrému, rauše, tranzu, totálního uvolnění a ten prožitek, to uklidnění co v sobě našli a měli po rozvázání? Hm? Nádherné. Víc to zde nebudu rozebírat, mezi pásy to nepatří. 
Ale jak jsem již řekla, záleží na jedinci, co od toho veletrh očekává. A že fronty u vstupu? I u řezníka čekám někdy půl hodiny, takže v tomhle rozhodně nevidím problém, vždyť se také nebavíme o 20 lidech co se účastní, ale o mnoho tisících, kteří tam také čekali.
Takže já rozhodně zase příští rok s Tlapíkem velice ráda pojedu a ztracený čas pro mě to rozhodně nebudu a nebyl.

8

A co se BDSM stánků týká? Provázkové důtky, kožíšková pouta? No nevím, v jaké části veletrhu jste byli vy, ale já tam měla v ruce rozhodně kožené, velmi kvalitní 9ocasé kočky, důtky, biče a také jsem si i jeden dovezla proto domů.
A co se pout týká? Těch tam měli mnoho z pravé kůže, kvalitní prodejci, co tam byli, takže nevím, kde jste se pohybovali vy Anděli s Bohyní, ale stánky s BDSM pomůckami rozhodně super. Na to, že to byl vanilkový veletrh.

9

Xena: Souhlasím, asi záleží na očekávání. My jsme se byli podívat ráno, žhavé show v plném proudu nebyly. Možná večer, nebo alespoň odpoledne by to bylo jiné. Asi jde i o srovnání. Když vezmu konkurenční veletrh, který býval kdysi v Holešovicích, nebo zmiňovaný Venus v Berlíně - přišlo mi, že toho nabízeli mnohem více. Inu, možná jsem měl příliš velká očekávání, nebo nevhodně vybral dobu návštěvy (bohužel odpoledne, nebo večer nám to časové možnosti nedovolily. Do Prahy jsme bohužel jeli ze zcela jiného a mnohem méně vzrušujícího důvodu a návštěva veletru byla rychlá pro vyplnění zbylého času).
Je ale fajn, že jste si to užili a děkuji za reakci - možná nás namotivuje dát návštěvě ještě příští rok šanci a vybrat jiný čas k návštěvě.