1

Téma: Femdom vztah

Pěkný den, s přítelem jsme vedli debatu o tom, jak to mají ostatní páry, které provozují femdom vztah, kdy ženy zamykají své partnery. Zajímalo by mě, jestli jsou takovéto femdom vztahy udržitelné 24/7 nebo to praktikujete pouze jako zpestření? Dále by mě ještě zajímalo,jestli se v takovém to vztahu někdy hádáte a vyměňujete názory? Děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti.

2

Re: Femdom vztah

My s přítelkyní máme femdom vztah 24/7 v tom smyslu, že řídí mé orgasmy. Když nejsme spolu, jsem výhradně zamčenej, a když spolu jsme a má mě pod kontrolou, tak je to jen a jen na ní. Někdy mě odemkne, ale třeba mám i tak smůlu. Starám se co nejčastěji to jde o její uspokojení a za odměnu ona ho občas dopřeje mně. Asi tak jednou za měsíc až dva, ale ani já ani ona žádné ty dny a rekordy nepočítáme. Jsem šťasnej, že díky své nadrženosti se jí chci tolik věnovat, protože její vyvrcholení považuju za naše společná. Těžko se to dá popsat, ale jsou to nádherný a šíleně silný emoce. A tak si to užíváme krásně oba dva. Taky si moc oblíbila milovat se se mnou a zakázat mi přitom orgasmus, tak jsem taky moc šťastnej, když se mi přitom podaří přivést k vyvrcholení ji. Je to i na delší povídání, ale aspoň takhle stručně.

Jinak v našem běžným životě si spolu povídáme hodně, vyměňujeme si názory, řešíme vážné věci celkem fifty fifty. Hádat se je nám oběma proti srsti a ani nám to moc nejde. Když máme hodně povinností nebo jsou nějaké problémy, tak o to míň máme čas a náladu na nějaké další a pestřejší hrátky, ale všechno to s tím mým uzamčením a jejím uspokojováním se snažíme dodržovat bez vyjímky a bez výmluv, jako že proč to zrovna teď nejde nebo tak. Je to rozjetej vlak, kterej by byla hrozná škoda zastavovat.

A jak vy to máte, princeznoM?

3

U nás to je tak, že mám své zlato zamčené pořád a jediné odemknutí mu je umožněno na hygienu a to ještě musí požádat, jelikož klíč nosím na řetízku na nožce, takže když to nestihne, sprchuje se i s klecí. Jeho pták patří mě. Jinak rozhoduji o jeho org. kdy budou a letos má slíbené pouze 3 a ten poslední bude mít až v prosinci, 2 už má za sebou. Když si chci hrát, tak se může odemknout. Styk nemáme žádný, já ho nepotřebuji.
Mě uspokojuje orálně a to je pro něj nejdůležitější, aby jeho Paní byla spokojená a to jsem velmi.

Co se normálního života týká, jsme rovnocenní partneři, rozhodujeme společně, není to tak, že já řídím vše a on nic, to takhle nechci, mluvíme o všem, co kdo potřebuje a jsme stále šťastní. Je pravda, že díky hektickému létu není až tak úplně na akce vždy čas, ale pod zámkem ho mám pořád, je to součást našeho života. Ale když jdeme na koupák nebo do bazénu, klec musí dolů, jelikož nechci, aby tomu byli vystavovány děti. To jejím očím nepatří. A zda se hádáme? Když už nějaká bouře u nás prolítne, tak se snažíme jí rychle zahnat, protože nemáme rádi, když se spolu nebavíme, jsme na sobě závislí. Ale je pravda, že co jsme objevili zamčený svět, je naše manželství klidnější a spokojenější než bylo.

4

Je bezvadné, že někoho napadlo zvolit toto téma, i když bych právě zde uvítal větší odezvu!
Pokud mohu velmi stručně zmínit svůj vztah s Paní, je to především o disciplíně, maximální poslušnosti a fyzických trestech. Užíváme si samozřejmě i milostné hrátky, kde je mi vždy určena naprosto podřízená role. Na rozdíl od mnoha ostatních zde nevnímám náš vztah jako hru, ale jako bezpodmínečnou danost, v níž pravidla určuje téměř výhradně Paní.

5

U nás to funguje tak, že hlavou rodiny jsem navenek stejně jako dřív já. Co se ale od základu změnilo je, že mám konečné slovo jen ve věceh jako je rodinné cashflow a technické záležitosti. V ostatním rozhoduje můj Milášek a já mám jen poradní hlas. Klícka byla pro nás dřív jen malé zpestření, nyní už běžná součást života. Neřekl bych, že jsme klasický Femdom pár. Zhádáme se občas taky a nemáme to nastavené, že já pečuji doma o vše a vystupuji jako otrok své paní, neprovozujeme ani bondage apod. Touto cestou nejdeme. Od té doby, co nosím klícku 24/7, jsem o moc víc pozornější, díky touze být víc nablízku svému Miláškovi chci víc doma pomáhat a mám menší chuť se s ní hádat. O tom, že by mne zajímali jiné ženské, nemůže být už ani řeč. To 24/7 uzamčení začalo vlastně zejména kvůli nutnosti usměrnit výkyvy mých nálad. Nyní se zapomenu a vyletím už jen málokdy. Když se tak stane, nebo něco opomenu, cítím se provinile a žádám Miláška o potrestání. Máme doma zaveden systém tělesných trestů. Ne proto, abych byl poslušný, ale abych si dával pozor co řeknu a nezapomínal na domácí práce, o které jsem slíbil, že se budu nastálo starat. Výprask je vlastně pro mne vykoupení z mého pocitu viny. Moje Láska klícku miluje, udílení výprasků ale nikoliv. O to víc se snažím nedávat moc příčin k tomu, aby musela brát rákosku do ruky. Klasické orgasmy mám doma jen za odměnu, po půl roce a jen když během té doby nemám vůbec žádná provinění. Naposledy v lednu. Jinak milking a poluce, Milášek si užívá orgasmů samozřejmě dost.

6

Ahoj, my s Miláčkem femdom vztah nemáme. Máme společná tetování, piercingy a rádi se předvádíme. Před časem můj Miláček lehce žárlil a tak jsem jí navrhl toto řešení, každý den mě zamyká hned jak ji večer uspokojím. Přestala žárlit a já mám ještě větší chuť se s ní milovat. Našla nové zalíbení, když mi klícku sundavá až na nudapláži, okamžitě mi pak stojí a ona pozoruje reakce okolí. Prostě je to o našich partnerech smile smile

7

My mame s polovickou pas jenom na spestreni, nebo kdyz s ni nejsem. Nikdy nevyzadovala abych ho nosil, na druhou stranu se vzdy potesila kdyz jsem ji poslal foto s plastovym zamkem nebo nechal klice rano na stole.
Mohla by to alespon trochu vyzadovat. Mne navic laka PA pas, ale ji se piercing striktne nelibi. I tak jsem ale stastnej chap s perfektni zenskou. Je to asi jen o tom jak vas to veme a jak se dohodnete...

8

my jsme to měli též jen na spestření a ted mi to žena spestřuje 5-6dní máme plastový ucb8000 vyhrožoval jsem že ho ulomim tak jsem musel obědnat železnejcaptor mam strach kdybi se mi nněco stalo aodvezli mě třeba kdoktoru.už se někomu něco takového stalo

9

Jak tak pročítám tuhle debatu, tak to téměř všude (popsaných domácnostech) funguje takřka ideálně, z čehož mám velkou radost. Zatím tedy žádná zmínka o tom, že by to někde fungovalo hůře, jinak, nebo si aspoň nikdo nedodal odvahy... Já to mám sám se sebou těžší, tudíž si ty "problémy" asi i přivádím. Nejsem 100% dominant, a přestože se k té "dokonalosti" neustále blížím, jsou ve mne stále nějaké subí choutky. Mám přezdívku Výsost, tudíž to mnozí přikládají k panovnickým rozmarům... Dejme tomu. Ale já mám rád přehled a v naší domácnosti s přehledem vládnu. Můj přítel je v realitě submisivní tvor, jenže mu pásy a BDSM zaměření nic neříká. Zkoušel jsem se mnohokrát až skoro vnutit s tím, že mám zamčený penis a on by se stal majitelem klíče. Prostě ho nenaplnilo vědomí, že by mne mohl mít sexuálně pod kontrolou... Taková nabídka mne osobně nikdy nenechá klidným a vždy submisivním jedincům vyhovím a tuto hru s nimi hraji velice rád. Dokonce jsem si našel kluka, který to hraje se mnou, tudíž také nakonec o nic nepřicházím. Jenže o ten pocit, že si mne hlídá můj partner přicházím...