1

Téma: Pomoc se začátky

H.den,manželka mě pro jistotu a kontrolu chce pořídit PC. Její kamarádka to koupila svému milému a nemůže si to vynachválit. Manžel je prý od doby, co ho používá úplně jiný (milý,galantní, pozorný)  a ona vlastně kontroluje veškerý jeho celý sexulální život. Sex je za odměnu a  pouze pokud je se vším spokojená...

Moje žena  nechala mě pouze vybrat, ať si zvolím, který by mě nejlépe vyhovoval, když ho budu sám používat. Líbí se mě Spiderwvire2, vyhovovoval by mě svojí konstrukcí k mým rozměrům.

Může mě někdo zkušený poradit začátečniku , jestli je to dobrá volba a vůbec, jak na to poprvé - nasazení,lubrikanty, nošení aj.
Dále by mě zajímalo, kde se dá výhodně  a  co nejdiskrétněji pořídit (nejlépe osobní odběr) a zda jsou nějaké srazy účastnilů tohoto fóra.
                                                                                                                                           Díky Sexek

2

Re: Pomoc se začátky

Návodů pro začátečníky je plný internet. Zkus tuto stránku, ta je fakt dobrá: http://www.aarkey.info/chas/

Poznámka od admina:
Překlad do češtiny zde: www.cudnost.cz/clanky/faq-pro-zacatecniky-s-muzskym-pasem-cudnosti/

3

Moc díky za rychlou odpověď, tak zdatný angličtinář však nejsem, nebylo by něco podobného v češtině.

4

Tak stále váhám který, máte někdo zkušenost s trubkovým (kovovým) PC s kuličkou ? Z fota mě příjde, že je opravdu dost bytelný, varlata se mě zdají dost napevno, sedí dost nafest. Manželce se líbí, protože jí připadá, že není možnost dráždění žaludu a opravdu není asi žádná možnost v něm masturbovat. dejte vědět.

5

Ahoj, mohl bych vidět ten trubkový s kuličkou? Je ta fotka někde na netu?
Díky.

6

Ahoj, je přímo na stránkách Cudnosti, v různých prezentovaných druzích. Pak jsem objevil ještě jeden na stránkách Sexinka, ten je také celokovový a místo kuličky má na konci kovovou přepážku - tyčku. Ten je tam i s rozměry, vnitřní délka kroužku 52 mm a průměr trubičky 35 mm. Máš ty nebo někdy jiný zkušenosti ? Díky za odpověď

7

Aha, jestli myslis ten prvni obrázek zleva, tak pokud tam dobře vidím, jde o piercing zvaný Prince Albert. A ten asi nemáš.

Jinak bacha, ve svém prvním příspěvku naznačuješ, že v tvém případě asi nepůjde jen o několika hodinové hrátky, takže jak později píšeš "je opravdu dost bytelný, varlata se mě zdají dost napevno, sedí dost nafest", to by nemuselo být to pravé ořechové. Abyste neutratili hodně peněz za hračku, kterou za dva dny odložíte. Projdi si toto fórum, všechny příspěvku, je tu spoustu informací, které ti pomohou.

8

Jojo, na tom obrázku to je piercing, to neni kulička patřící k té klícce.

Jinak jak píše davidt, informací je tu hodně a čím dál víc, tak si je v klidu projdi, popřemýšlej a na konkrétní dotazy ti tady ochotně odpovíme.

9

Děkuji za info pánové, je vidět, že o tom již dost víte a že máte dostatek zkušeností. Poohlédnu se ještě  po nějakých dalších odkazech na netu a pokud  se budu potřebovat dozvědět něco konkrétního, tak se ozvu.

10 Naposledy upravil: milllanh (20.8.2013 21:30:28)

Taky velice vážně zvažuji, že pořídím PC a daruji ho manželce, abych jí dal najevo, že je ten můj nástroj jen pro ní a aby měla občas pod kontrolou moje vzrušení a orgasmy. Už teď si to nechci dělat bez ní a takhle by to mohla navíc určovat i ona. Navíc si hledá milence, protože ví, že mě to taky vzrušuje...Líbí se mi Spidewire, ale ještě jsem se definitivně nerozhodl.

11 Naposledy upravil: borik (23.11.2013 12:42:25)

Zdravím. Mám CB 6000s. A mám problém. Když se mi v pásu polostopoří penis. Tak se mi klec stočí okolo kořene třeba i o 45 stupňů. Poradíte mi prosím v čem je problém? Velký kroužek nebo podložka mezi kroužkem a klecí ? Děkuji.

12

Hm, to se mi ještě nestalo. Asi ti nezbyde nic jiného, než vyzkoušet jiné kombinace kroužků a trnů..

13

Nepíšeš další okolnosti, třeba jestli se u toho zrovna hýbeš nebo sedíš a podobně. Klícka mám mít možnost se protáčet. Kdyby tomu tak nebylo, tak by ti hrozně tahala kůži, případně i zaškrcovala penis. Každopádně vyzkoušej i další kombinace spacerů a kroužků. Pokud nejsi velikostně nějaký extrém, zkus prostřední kroužek a nejmenší (případně druhý nejmenší) spacer.

14

To je stejne jako bys napsal, ze analni hratky jsou vysadou gayu. Je to samozrejme blbost.Ale to jsme celkove OT.