1

Téma: Klícka kovová a stadion

Ahoj,
odhalí turnikety při vstupu do stadionu, že máte na sobě klícku? Nosím kovový Prisontrainer. Nerad bych aby byl na místě problém. Jdu na koncert zpěváka a vždy důkladně kontrolují příchozí. Mám si ho nechat na koncert sundat?
Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji.

2

Re: Klícka kovová a stadion

Já bych to udělal..

3

Někdy odhalí, jindy ne. Zřejmě záleží na nějakém nastavení rámu, i když mně se to stává na stejném rámu. Nicméně ještě nikdy s tím žádný problém nebyl. Když rám reagoval, vyhrnul sem triko a ukázal sponu na pásku do kalhot. Tím bylo vždycky vyřešeno. H.

4

Díky za názory. smile

5

Ahoj, bezpečnostní rámy na detekci kovu povětšinou odhalí (pokud jsou správně nastavené). Nicméně pokud nejsi zrovna na letišti, kde tě nenechají projít s jedinou kovovou věcí tak původce detekce nikdo moc neřeší, alespoň tedy v Čechách. Zmiňovaná spona pásku, kovové knoflíky u kalhot atd..
V Čechách bych to neřešil. V západní Evropě ale k bezpečnosti přistupují trochu jinak, tam bych se následné osobní prohlídky docela bál :-)

6

Já říkám, že mám po nehodě šrouby v kosti.

7

Díky, zatím jsem to vyřešil sundáním a znovu nasazením. Příště zkusím si klícku ponechat. Nebo přejít na plastovou klec,integrovaný zámeček by neměl snad nic hlásit. Pokud nějakou najdu.

8

Chodim na hokej do O2areny a nikdy jsem nebyl odhalen ale bylo by vzrusujici kdyby ano