26

Re: Někdo třetí ?

Xena: Děkuji za odpověď. Tohle je výhoda i nevýhoda dnešní doby. Komunikovat, nacházet nové lidi není problémem. Navíc mnoho lidí se snáze svěří moderním technologiím, než jeden druhému (napsat něco do zprávy, nebo na forum je prostě snažší, než se o tom pobavit mezi čtyřma očima, natož to zrealizovat). Bohužel, odvrácenou stránkou mince je fakt, že tuna lidí pak žije ve virtuálním světě svých představ a fantazií a realita je pak trochu (nebo hodně) jiná.

Ano, Bohyně mi kdysi napsala, že ji takové věci nelákají, ani že nemá takové úmysly. Před pár dny mi řekla, že je možné i k tomuhle dojít a že je to lákavé. Tedy nelze, než souhlasit - změny mnoha postojů a názorů jsou přirozené. Bohyni neskutečně miluju právě i za velký progres, který společně děláme. Každý vztah se vyvíjí, stejně jako pohledy na mnoho věcí. Není na tom vůbec nic špatného. To, co člověka neláká dnes nemusí nutně znamenat, že ho nebude lákat zítra. U nás dokážu vidět posuny téměř ze dne na den (ač jsme na začátku cesty), tedy těžko odhadovat kam se posuneme za rok, dva, či víc. Myslím, že i společné objevování toho co nás láká, nebo kam se posouváme je krásné.

Když se vrátím ke své tolik let staré zkušenosti - nebudu psát, že u toho nebyla jiskřička vzrušení. Byla, jenomže ona cena za ní byla neúměrně vysoká. Problém ani nebyl s fyzickou stránkou věci, ale s citovou katastrofou. Možná, kdyby se k tomu přistoupilo jinak mohl z toho být zajímavý zážitek (a nebo také nemusel, ne každý se posouvá nutně tímto směrem). Takto to bohužel byl případ: od zajímavého zážitku ke katastrofě snadno a rychle.
Proto jsem tu psal opartně. Kdo nemá opravdu pevný vztah založený na lásce, velkou vnitřní vyrovnanost a sílu měl by se od takových věcí držet dál i kdyby ho hnala jakákoliv fantazie. Cena za takovou realizaci pak totiž může být neúměrně vysoká. Je to hodně tenký led po kterém ne každý umí chodit.

Držím vám oběma palce ať najdete, pokud jste se rozhodli posouvat svoje prožitky i tímto směrem a hlavně - ať to váš vztah obohatí.

27

nipu, dej vedet, jak to u vas postupuje.

Ja jsem si to nekolikrat uzil na vlastni oci a spokojenost, zadny problem z toho u nas nikdy nebyl.

Prvni sex s jinym muzem ale ma Pani uskutecnila bez me pritomnosti a bez meho vedomi. Mela obavy, jestli nebude mit nejake neprijemne myslenky a co ja na to. A asi to tak bylo dobre. Predtim jsme o tom mnohokrat mluvili (vetsinou pri sexu) a vedela, ze jsem pro a ze ji to preju, presto mela obavy.

Dalsi schuzka uz probehla v me pritomnosti a udelal jsem jim i par hezkych fotek. Presto jsem radeji na chvili odesel, abych je nerusil.

Nekteri dalsi muzi si ale mou pritomnost neprali, i tak bylo krasne si uzit vypraveni me Pani, nebo se jim starat o obcerstveni, poslouchat orgasmy ve vedlejsi mistnosti a po odchodu milence smet zasunout do jeste mokre Pani.

S klickou ve swingers jsme byli zatim trikrat, stydel jsem se, ale stalo to za to moci se v klicce a spoutany divat, jak si ma Pani uziva s jinymi muzi.

I kdyz zdaleka ne kazdy pokus vysel podle nasich predstav, nemame nastesti zadnou negativni zkusenost. Je asi potreba, aby alespon jeden z nas daval pozor, co se deje a napriklad se neopit oba najednou a umet vcas prestat a vcas odejit. 

Problem nastal, kdyz se ma Pani asi dvakrat zamilovala, tak jak se to zenam obcas stava. Ale stacilo chvili pockat a ti muzi ji sami nasmerovali zpet do reality a zustala po nich jen vzrusujici vzpominka.

Zkusili jsme i setkani s parem, no a zjistili jsme ze trojka dva muzi a ma Pani je pro nas idealni. Mou fantasii zatim zustava setkani s parem, kdy by si ma Pani uzivala s nim i s ni soucasne, ale to se nam zatim zorganizovat nepodarilo a ma Pani ma radsi, kdyz ona je jedina zena, kterou ostatni obletuji.

28

Mno, nevím jestli řešením tohohle problému "Problem nastal, kdyz se ma Pani asi dvakrat zamilovala" je to, že stačí počkat. Protože by se jednou taky mohlo stát, že to čekání bude do nekonečna... Ale možná jsem v tohmle směru jen velký pesimista.

29

IN: Souhlas. Být to jen o sexu a pokud to naplňuje a baví všechny zúčastněné - půl slova proti tomu. Právě naopak - proč si nesplnit, po čem všichni touží (pokud to tak je). Jenže kdo se neumí odprostit od citů neměl by se do takových věcí pouštěť byť by ho hnala jakákoliv fantazie, viz. moje vlastní zkušenost, kterou jsem tu popisoval. Tohle je tenký led, který snadno může skončit katastrofou. Ne vždy musí stačit "počkat až to přejde". Co když onen dotyčný nebude chtít skončit? nebo Paní nasměrovat zpět, viz co píše Pepa?
Chápu, že asi záleží i na nastavení vztahu, asi je to hodně individuální záležitost. Za mě ryze z citové stránky - pokud by mě Paní už nemilovala (co hůře milovala někoho jiného) je to nenávratné poničení vztahu.

30

neznam zenskou, ktera se umi v ramci sexu odprostit od citu smile Tohle si muze myslet, jen naivni, pravdepodobne, zarlivy a majetnicky chlap. Dalsi vec, kterou nechapu je to, ze pokud by se Panicka zamilovala do sveho milence, automaticky to znamena, ze uz nemiluje me.. Tady asi nekdo nechape rozdil, mezi hlubsimi city trvaleho vztahu a jistym poblouznenim, v ramci cervene knihovny. Souhlasim, ze je to tenky led. Tenky led v tom smyslu, ze kdyz ten vztah neni naprosto uprimny a srovnany, precizne vykomunikovany, kde zakladnim pilirem je sdileni, pak se muze stat, ze ti dva ve vztahu jsou v zajeti nejake zvlastni hry na pravidla. Jenze pravidla se docela casto porusuji smile A pak jsou z toho oci pro plac. Coz se casto stava i ve vanilkovych vztazich, ale tam je ten milenec na tajnacku uplne:). Takze podud vas vubec napadne, ona obava, ze by vas Panicka mohla opustit s milencem a budete ji vrazet kliny do hlavy v tom smyslu aka "nekdo treti ano, ale jen sex bez citu", verte, ze jste na velkem omylu.

31

revolver: To nesouhlasím já s tebou. Naivní jsi ty, že nejsou takové ženy.

Já umím dělat sex bez citu. Ten dotyčný je pro měj jen nicka, hračka na hraní a pobavení své Paní. Zda se Paní zamiluje do svého milence? To je jasné, že nemiluje svého muže doma a tak to by se ani neměla pouštět do těchto hrátek.
A vanilku sem vůbec nepleť, to je absolutně nesrovnatelné, to je jasné zahýbání. Myslím si, že naivní jsi ty, když si myslíš, že my ženy jsme jen a jen citově založené a neumíme vás jen využívat tak jako to s přehledem dokážete vy chlapi.
Jen pro info. Měla jsem ještě v mládí, ve vanilce, chlapy na pobavení, pohraní si, a i milence x let a já byla ta, když se do mě někdo zaláskoval, tak jsem ho odkopla já. Jejich city mě absolutně nezajímali a ukončila jsem takhle každý vztah, kam se zamotali city ze strany chlapa. A to ještě podotýkám, že jsem měla doma chlapa a nemilovala ho,jen s ním tak žila, ale sex byl s ním absolutní nuda, natož nějaký perverz. Já s city neuklouzla ani jednou, až když mě ohromil Tlapík a toho mám do teď a je to první chlap, co jsem mu věrná celých 20 let.

32

Moje omluva za zminku o zamilovani me Pani.
V nasem pripade to totiz k tomuhle tematu nepatri, nemelo to zadnou souvislost se sexualnimi aktivitami. V jednom pripade naopak nevyhovujici sex prispel k ukonceni vztahu. Myslim ze mnoha zenam se neco podobneho prihodi a partner se to bud nedozvi vubec, nebo treba od sousedu ...
Ale to sem opravdu nepatri.

33

No jo, Xeno. Ty jsi Bohyně! smile Teď to myslím s lehkou nadsázkou, ale musím uznat, že si tě opravdu velice vážím, neboť jsi určitě pěkná baba (to od gaye sedí, co wink ), ale hlavně z tebe vyzařuje něco daleko více co přesně neumím pojmenovat. A to už ve formě vystupování, zdravého přehledu, prostě něco v tobě samé... Já jsem pomyslná Výsost, ale tobě bych si nikdy nedovolil nic nakazovat či určovat. Máš můj absolutní respekt. A tohle mohu napsat málokomu... Prostě tě mám rád lidsky. Ale zpět k problému. Napsala jsi to nekompromisně, ale pravdivě. I toho si u tebe vážím, že se nebojíš hovno nazvat hovnem, pokud to pomůže dané věci. Mám dojem, že "revolver" bral v úvahu většinu žen, které mohou mít takové reakce. Možná si je také z různých důvodů předsouvá, nebo se jich dokonce obává. Ani já nedokážu dopředu otipovat partnera, jak bude reagovat na to či ono. Jen podotýkám, že čeho se podvědomě obáváme, tomu přidáme pomyslné hnojivo. Každý vztah se vstupem někoho dalšího prostě naruší a opravdu je na těch dvou, jak si ho ošetří. Kdo pošilhává po někom jiném, tak není prostě v tom vztahu spokojený a proces rozchodu třetí osoba jen urychlí. A tak jak existují ženy, které si umí pohrávat s muži v podstatě bez citu, pak existují muži, kteří nemají potřebu dobývat opačné (v mém případě stejné) pohlaví a dovedou si s nimi také jen pohrát a "vybít se" (nemyslím sexuálně), aniž by narušili vlastní vztah. Na sex mne chlap prostě nedostane. To už se raději nechám zlákat na borůvkové knedlíky. wink
Teď jen přemýšlím, zda jsem svým příspěvkem vnesl nějaké světlo, nebo jsem problém ještě více zamotal... Nakonec co já se pouštím do podobných problémů, když znám ženy jen jako kamarádky...

34

revolver: Rozhodně takové ženy jsou. Xena to tu myslím krásně popsala svým pohledem a přístupem z praxe. City a sex (nebo obecněji sexuální věci - jelikož téma je "někdo třetí", nikoliv "někdo třetí na sex") jsou zcela odlišnou věcí.
A že jsem žárlivý? Ano, to jsem a hodně. Jen ve zcela jiném smyslu, než vanilky. Paní bych nikdy neomezoval, ani mi to nepřísluší. Chce se jít bavit s kolegy z práce na večírek? nebo se chce na sraze rákoskou vyřádit na jiném subíkovi? Nebo nechat někoho ať se vyřádí na mě? (vlastní zkušenost - od kamarádky dominy na sraze před obecenstvem) Žádný problém, ani v nejmenším. Pokud by mi řekla, že mě už nemiluje problém by to byl a velký. Ač máme D/s vztah jsme i životní partneři. Jsem šťastný za to, že mě Paní miluje a že si mě vybrala pro život - je to pro mě základní kámen vztahu.

35

rm1: Moc Tě zdravím Ríšo a velmi si vážím těch vřelých slov k mé osobě. Díky. Už se těším, až se na srazu zase uvidíme.  Od tebe je to velká pocta, když jsi kamarádkami obletovaný a tak do hlav žen velmi dobře vidíš. Vy na to máte takový spešl vnitřní čuch ;-) díky své orientaci. Jsi náš skvělý člověk, který má své názory jako každý jiný a také srdíčko a city, takže je skvělé, že jsi vstoupil do téhle diskuze.
Jen mě pobavila věta "nedovolil něco nakazovat nebo určovat" to je pro mě absolutně nepřípustná myšlenka a jen z toho, jak to čtu mě mrazí :-D  Mě aby někdo dominoval? Brr, to je sci-fi, noční můra.
Ale přesně jsi to vystihl tím, že podvědomí pracuje tak, jak o něm přemýšlíme a smýšlíme. Když se bojíme toho, že nás polovička opustí, tak se i tak stane. Ale to patří mezi jiné věci. Jen vsuvka ;-) Na jedné skupině jsem dostala návrh co v budoucnu mám dělat. Kouče v BDSM a psycholožku. Tak nevím no, zda nepřehodnotím svou budoucnost.

Anděl: Rozhodně chápu tvé pocity a myšlenky, když si s tebou Paní dělá co chce, půjčuje tě jiným, že tím jí ještě víc miluješ, když jsi její majetek. Ale co se týká té pravé, opravdové, vnitřní lásky. Ono mít D/S vztah je krásné, ale je to o tom, že základ je partnerská láska a tohle vše kolem co je, je jen koření toho vztahu, jako takového, tudíž bez lásky se nikdo nesmí pouštět do těchto her. A že na svou Paní žárlíš? To je pochopitelné, leč se říká -
KDO ŽÁRLÍ, TEN MILUJE.  A vy jste dokonalý pár a jsem moc ráda, že jsem vás oba poznala.