anaj78: Tak jsem přečetla pozorně vše o vašem vztahu a přístupu a musím ti říct jako žena, by tě si měl velmi brzo tvůj manžel uvědomit, kdo vlastně s ním doma žije, protože zda tě klíčnice baví, tak je v tobě dominance tak trochu prostě vrozená a ani o tom nevíš. Ale postupně to objevuješ, což je dobře. A že on je dominantní? To rozhodně nemusí být, ale co je? Zdravý chlap jako každý jiný a diktuje si, co a jak bude v sexu. To je pak ale právě už tvoje chvíle a začni si také diktovat, co a jak bude a jak a co chceš. Prostě si musíte vyhovovat oba, nikdy nic není jednostranné, to prostě nemůže nikdy fungovat, musíte do sebe zapadat jako puzzle, jinak ta souhra v té hře nebude a u vás je to škoda, jen si musíte nastavit pravidla. A tahle hra má svá pravidla a vy jste ti, co je společně vytvoříte. Přeji Vám oběma mnoho krásných společných prožitků.
jirka1234: Ty si vůbec nevážíš toho pokladu, co doma máš a to je veliká škoda. By ti jiní subíci utrhli ruce, jen aby měli takovou ženu doma. A to vyjadřování se o Paní? Děvka? No to je katastrofa, nepřípustné, nedůstojné, trestu hodné. Tohle by si nikdy moje zlato nedovolilo, už jen proto že jsem žena. A z pozice subínka? Tak to už rozhodně je neakceptovatelné. To je bohužel už vidět, jak se na svojí ženu koukáš jako chlap, jak k ní vzhlížíš a jakou máš úctu k ní.
A strapon je úžasná a skvělá forma k milování se s Tvojí Paní. Je jasné, že ona si ho užije do syta a ty? Utřeš ocas ponížením :-D Jen tak pěkně na tebe a aby ta děvka nebyla pomalu ale jistě pak z tebe, když Paní třeba objeví, že i ona by tě mohla vojet jako děvku. Co by jsi řekl na tohle? Vy chlapy pro nás děvky jste, když vám vojíždíme zadek, ale to už je zase vše na tom, jak a co koho vzrušuje.
PepaVKleci: Swingers a focení? To jsi ve vanilkovém filmu, né? A když už to začne bavit tvojí Paní, tak to přetočíš jinam? Děsný přístup. Já jsem opravdu v šoku, co si vy chlapy o sobě myslíte, že vy jste ti samci, co to vedou a když už konečně žena příjde, zjistí, najde to v sobě, probudí sama sebe, že se našla, tak vlastně v tu chvíli si uvědomíte, že Vás už to nebere? Sobectví jak vyšité. Tohle má být pro Vás stopka, ať si to zrovna ona začne užívat, jako vy jste si v tom lebedili do teď. A čekat, až se toho nabaží Paní a myslím si, že když se nabaží, nadchne jí to, tak chce víc a víc.
Mě by zajímalo, zda to tvojí Paní baví, se k tobě chovat jako ke služce, jako k poskokovy v domácnosti? A ještě velmi pro mě důležitý dotaz? Vzrušuje jí to vlastně, když už jsi její poskok? Že jí baví provokace, to chápu, co jsou spojené se sexem a co to ostatní, že jsi tu psal, že jste se posunuli.
Někdy si lidé ani neuvědomují, že se pohybují na tenkém ledě i v této oblasti, ať už jde o hru nebo přímo D/S vztah.
A to proto, když to tebe nevzrušuje a ani jí. Jsou i takové bohužel ženy, tím se už předem omlouvám, zda to není váš případ, že nesrovnávám tvojí Paní, čistě polemizuji a říkám fakta a to je pak o využívání a zneužívání toho druhého a není to vůbec podmíněno vzrušení, což je základ tohoto krásného světa, stejně jako ta láska.