1

Téma: Captor

Mohu se zeptat na recenzi nové klícky. Já to prošvihl a už byla v tahu. Děkuji.

2

Re: Captor

Nová klícka Captor? V kovovém provedení? Ta přece ještě v tahu není.

3

No jistě ale je vyprodaná,nic proti.Na alliedu je nová klicka vypadá super. Vím že nejde pokrýt vše ale tahle je asi něco víc
O

4

Kovový Captor - klícka zpracovaná jako šperk. Objednal jsem velikost "L", nasadil jsem a od té doby nosím nepřetržitě již 15 dní. Nošení fakt super, ještě lepší než plastová. Jen pro svoji váhu je lepší ji přidržovat na správném místě pomocí pásku nebo šňůrky ovázaném kolem pasu.Zatím je to nejlepší klícka co jsem nosil.

5

Ako v tom riesite hygienu predsa len nie je tam skoro ziaden pristup

6

Já osobně nějak "zvýšenou" hygienu neřeším. Prostě se s pásem vykoupu a je to. Beru to jako "daň" za zajímavý pocit v něm. Fascinuje mne, že na vercajku opravdu sedí a v podstatě se ani nehne. Fakt první pás, který tohoto docílil. Tedy u mne. Možná mi to vlastníci pásu potvrdí... wink

7

Po všech těch zdejších oslavných recenzích na Captor, jsem si ho jen tak na zkoušku koupil v plastové verzi (delší provedení), abych věděl, o čem to vlastně je. Nevím, jak je to s dlouhodobým nošením, ale musím říct, že na první pokus (první spaní) je opravdu skvělý!!! Hygiena (bez sundání) asi bude trochu problematická, i přes jeho děrování, ale je to je jen otázka režimu cudnosti. Za mě OK :-)

8

Mozno by to chcelo mensie upravy niektore diery zväčšiť koli hygiene aby sa aspon so striekackou dala spravit ako tak hygiena základná

9

Ahoj pánové zamčení mám CAPTOR kovoví od 18.8. pouze dvakrát sundaný a hygiena není problém , tekuté mýdlo nechat cca 5 min. potom hadice bez sprchy a propláchnout, není problém proti holytraineru nošení o 80 procent lepší a hygiena díky průřezu pod žaludem všechno vyteče.

10

Skoro mi přijde, že s další chválou na Captor budu už jen nosit dříví do lesa, ale mně to nedá, protože Captor je opravdu zázrak, mnohem větší, než Evotion, na který jsme pěli chvály loni.

Nemohl jsem odolat a klícku si koupil aspoň na vyzkoušení. Po předchozích zkušenostech jsem odemkl a provedl kontrolu po 24 hodinách. Vše bylo v pořádku, další kontrola proběhla po sedmi dnech a pak po dalších sedmi. Nezaznamenal jsem žádné otlaky ani odřeniny.

Mohu jen potvrdit, že klícka, respektive kroužek, skvěle sedí. Neposunuje se směrem dolů k varlatům, protože tvar kroužku je takový, že se svojí spodní stranou o varlata přirozeně opírá (zatímco horní část kroužku je u kořene penisu) a tudíž se nemá co kam posouvat.

Vychytané je i směrování klícky přímo dolů. Na kalhotách se nedělá žádná boule, nikde nic nepřekáží. Klícka je pevná a bez zbytečných otvorů, což mně osobně vyhovuje.
Na rozdíl od jiných klícek, u Captoru doporučuju spíše volnější spodní prádlo.

Močení je prakticky možné jen v sedě. Zkusil jsem i ve stoje, když máte štěstí, tak to jde a ani se moc nezacákáte, ale pak stejně nemáte papír na utření, takže to nemá cenu. Moč totiž cáká skoro všemi dírkami kolem žaludu.

A to nejlepší nakonec - v noci a nad ránem opravdu nebudí.

11

Také se musím připojit s chválou a sdělit své pocity z této klícky. Do do doby pořízení Captoru jsem si myslel, že nic lepšího než Prisontrainer se vymyslet nedá. Nyní ale už 35 dní nosím z nařízení svého Miláška krátkou kovovou klícku Captor. Naprosto úžasné zařízení. Skvěle drží, omezuje noční erekci tak, že nic nebolí ani neškrtí, a přesto jsem vzrušený a hrozně moc nadržený. Penis mi nepatří, není šance se ho již vůbec krom vatových tyčinek jakkoliv dotknout, což otevřené klícky naopak umožňují. Má Láska si toto velmi pochvaluje, kvůli tomu konec konců chtěla Captora pořídit. Navíc ale oceňuje i to, že z klícky se nedá bez jejího vědomí dostat. Ono sice dá, ale zpět už ne. Ne že bych někdy podváděl, ale u téhle klícky je to naprostá jistota. Pokud penis vyndáte, už se jej nepodaří dostat správně zpět a je to na první pohled poznat a ještě navíc je to pak velmi nepohodlné. Tento víkend mi můj Milášek chtěla sundat klícku kvůli oholení ochlupení, ale zámek se poškodil a nešel odemknout. To zděšení, když mi s úsměvem oznámila, že už jsem asi fakt zamčený doživotně, nikomu nepřeji. V zoufalství jsem penis z klícky vyndal a zkusil se z pásu dostat, což samozřejmě nešlo. Varlata zkrze mezeru mezi tubusem klícky a kroužkem bezbolestně prostrčit nejde. Smířen s osudem jsem se pokusil nacpat penis zpět do klícky, abych mohl zámeček odvrtat. Penis se mi ale zcela nacpat zpět do zamčené klícky nepovedlo a odvrtat ten nefunkční zámek  jsem se pak už bál. Naštěstí se po asi 10 minutách hraní s klíčkem povedlo integrovaný zámeček odemknout a vysunout. Ten rozbity zámeček nefungoval proto, že z něj vypadlo několik vodicích kuliček a nešly pořádně stavítka zámečku. Nyní ale vím, že i přes případné poškození zámečku jej lze odemknout stále a není důvod k panice. Captora mi po oholení chloupků má Láska opět nasadila zpět včetně nového zámečku.

Jak já, tak Milášek chválíme pohodlnost nošení, tvar klícky a její robustnost, díky níž je zamčení definitivní. K integrovanému zámku se totiž nedá bez klíčku dostat asi nijak jinak než vrtačkou.  I tohle přispělo k našemu naprostému nadšení pro tuto klícku. Močení je možné skutečně jen vsedě, hygiena je v pohodě. Chce to ale každý den propláchnout klícku pořádně vodou, nejlépe pomocí injekční stříkačky, a poctivě čistit pomocí vatových tyčinek. Captor je i velice nenápadný. Chodíme  s Láskou plavat do společného bazénu, a v plavkách to dělá jen takový hrbolek v místě, kde je integrovaný zámeček. U běžného oblečení jako rifle nebo společenské kalhoty je to absolutně neviditelné. Za mě a Miláška je tato klícka to nejlepší, co zde na cudnosti Vojta nabízí.

12

Ahojte, vie mi niekto prosím povedať aká je približná hmotnosť kovového captoru (dlhšia verzia) ?

13

Delší Captor váží 370 gramů.

14

Taky jsem si koupil Captor plastovy kratsi a ctu tady na nej samou chvalu. Me ale na nem dost vadi dve veci - ta spousta malinkych direk se strasne spatne cisti, snad to pujde nejakym kartackam. Noseni ve dne je super, ale v noci mam problem - penis je v pohode, ale varlata, ktera vlaste nejsou dole, ale po strane, jsou pri spani v poloze skrceny na boku hodne utiskovana. Tohle vam nikomu nevadi?

15

Souhlasím s Pepou, rovněž mně koule jakoby napuchnou a ztvrdnou v důsledku přiškrcení kroužkem (největší rozměr). Nicméně s tím mám problém spíše ráno po probuzení a cca ještě hodinu poté, pak sporadicky v průběhu dne. Jinak noční ztopoření probíhá snesitelně. I tak jsem se vrátil k Holitraineru.

16

Mě by zas zajímalo jak řešíte hygienu. Po pár dnech je to docela síla. Paní se teď rozhodla, že v kleci budu dokud ho nebude potřebovat. Což díky fázi jejího cyklu bude tak za dva tři týdny. Zatím jsem byl v captoru nejdéle týden v kuse.

17

Přece jako u všech "neděravých" klícek - voda, tekuté mýdlo, vatové tyčinky. Na tu vodu třeba pomůže injekční stříkačka.

18

Osobně jsem si do Captoru kápl slušnou porci sprchového šamponu a pak dlouho proplachoval silným proudem teplé vody. Mám tlakovou sprchu, tak to jde celkem snadno. Také není od věci, pořídit si skutečně účinný antibakteriální sprcháč - ideálně pro intimní hygienu, ale tady je třeba sáhnout po dražších modelech.

19

Asi před půl rokem jsme  taky přešli z BON4 a Holytraineru na kratší plastový nebo kovový Captor, občas je všechny   střídáme, ale plastový Captor mám nejčastěji, je nejpohodlnější a nejméně nápadný na delší nošení, můžu ho mít i pod přiléhavým oblečením včetně plavek . Ten kovový Captor nebo i Holytrainer  jsou skutečně hodně těžké, při chůzi mi to dost vadí, tak přes něj nosím body s punčocháči, pod nimi ty silnější jednorázové plenkové kalhotky , pak mám celé nádobíčko jako ve vatě a pořádně přitisknuté k tělu. A v případě nutnosti pak někdy použiju i ty plenky k jejich účelu.

20

Ahoj mám dlouhou i krátkou verzi krátkou mám i v kovu ale největší problém s těmito klíckami v tom v čem spočívá jejich pohodlnost a to je v tom že sice při erekci netlačí ale odtahují vršek od těla tzn. že sice žalud je v kleci ale zbytek si zduří jak se mu chce. a v tom je potíž protože v ochablém stavu lze penis velmi snadno vyjmout sice varlata neprotáhnete ale lze se uspokojit a poté velmi snadno vrátit zpět jinak kovová menší verze má tu výhodu že je daleko silnější takže nehrozí skřípnutí s těsným spodním prádlem což je opravdu pekelná bolest jinak plastové verze opravdu dost rychle prasknou
ovšem toto jsem vyřešil slepení sekundovým lepidlem vypadá to strašně ale je to pevné předtím jsem zkusil dvousložkový epoxid ale ten to neudržel tak doufám že vám to pomůže.

21

Aby mi penis v ochablém stavu nešel vyndat, mám v předkožce piercing, kolem kterého mám protažený z vnější strany otvorem v captoru plastový zámeček. Pak v žádném případě vyndat penis nejde.

22

Můžu se zeptat co přesně za lepidlo kyle použil? Zkoušel jsem už hodně, ale vždy povolilo

23

Jasně lepidlo loctite SUPER BOND Universal ale je potřeba nožem odstranit staré lepidlo potom jsem ho odmastil čističem brzd dále jsem ještě nožem zdrsnil povrch spojů a lepidlo jsem nanesl na obě poloviny po celé pološe přeteklé lepidlo jsem nechal 24hod zaschnout a nakonec nožem a jemným šmirglem vyhladil ostré hrany

24

Já vyřešil protiprasknutí tak, že jsem jej přetáhl eskapáskou, a tu přilepil aby zůstala na místě kde má dobrý tlak na klec.