Téma: Zamezení výronu semene
Dobrý den !
Vždy mě tak trochu zajímali co se stane při zaškrcení trubičky v penisu při ejakulaci. Někde jsem četl že sperma vyteče do močáku. Sám jsem to nikdy nezkoušel, mám z toho strach. Děkuji za odpověď.
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zamezení výronu semene
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Dobrý den !
Vždy mě tak trochu zajímali co se stane při zaškrcení trubičky v penisu při ejakulaci. Někde jsem četl že sperma vyteče do močáku. Sám jsem to nikdy nezkoušel, mám z toho strach. Děkuji za odpověď.
Tak myslím terminátore, že tohle nejsou stránky na pokusný zvířátka a jen tak tohle nikdo nezkouší. Ono to je opravdu o hlavě a né experimetnech. Ať jsem sebevíc ulítlá, tak mozek a rozum jsem ještě neztratila. A mám natolik ráda svou polovičku, že i když děláme věci s močovou trubicí, tak tohle? Nikdy bych s ním dělala.
Takže ti nezbude nic jiného, ať to zkusíš na sobě a pak nám zdělíš ty výsledek.
To mě teda tohle přijde méně nebezpečné než to strkání drátu do práka... Tak já to dneska pro tvé potěšení vyzkouším. Mám doma stahovací objímku na hadici.
Jasně. A teď ještě tu pohádku o zlé čarodějnici....
Dej mail když nevěříš. Já jsem pro každou srandu (bolest)
Když jsem začínal experimentovat, zkoušel jsem to. Není to nic tak hrozného. Jen to dost pálí a pak chodíte furt močit jak si podráždíte močový mechýř. Teď už tyto praktiky nemám tapitřebí, ale popisují se zde z mého pohledu extrémnější věci a nikdo se nepohoršuje
Opět přidám svůj pohled na věc. Občas jsem tuto praktiku používal a to v případě, když jsem nechtěl aby sperma neopustilo penis pří ejakulaci.
Sperma zůstane někde uvnitř a když pak jdu močit, tak sperma vyteče i s močí. Dá se to poznat podle stop v míse, protože sperma nejde jen tek spláchnout, jelikož zanechává podobnou stopu jako olej.
On to asi nebude takový "zásah" do přirozené funkčnosti ejakulátu. Jen se mu prostě přehradí cesta. Ještě jsem nic takového nezkoušel, ale nemohu říci, že by mne to nezaujalo... Pokud jsem dával pozor, tak si musím stahovací objímkou (asi dost) sevřít penis někde asi u kořene, aby se dalo honit. A pak tedy vše probíhá i s pocity stejně, jen semeno zůstane za "závorou". Je to tak?
No, podle mě není potřeba z toho dělat velkou vědu. De facto je to celé o princilu nemožnosti výstřiku spermatu z trubice. A toho se dá doáhnout i palcem, kterým se přikryje močová trubice, nebo stačí trochu znáčkou trubici zespoda penisu. Takže nejde o žádnou extrémní praktiky a je spíš něco co se blíží pokaženému orgasmu. Sperma pak tělo přirozeně opusí při močení.
Samozřejmě, pokud má člověk snahu se zaškrtit nějakou objímkou, pak už tu určitá rizika jsou, ale to je odobné jako při podvazování a podobných praktikách.
No pánové vy odporujete paní Xeně! Nebo že by také nevěděla všechno?
xender: Dík za pobavení :-D Klidně ať si zde pánové píší co chtějí. Neberu to osobně ani náhodou. Já už se na žádnou udičku pod terminátora nechytám.
A na svojí obhajobu :-)
Četla jsem ten příspěvek znova a já to pochopila tak, že je v močové trubici, něco jak na cévkování trubička, a ta se na konci ucpe nějakým způsobem a tím pádem výron semene zůstane v ní a odteče tím pádem do močáku. To mi přišlo riskantní a proto bych to nedělala.
Ale jak to pak zde všichni začali popisovat, tak je to brnkačka, přidržet palcem a dál? Nic. Něco jak píše IN - pokažený org.
Tak hezký den a klidně si tu dál povídejte pánové. Dáma vás opouští.
Paní xeno chtěl bych vás vidět. Docela jste se do mě pustila a to ani mého pinďu nevlastníte.
Tak s kým se tady chceš bavit? Jen s někým, kdo tě vlastní?
To co tu popisujete se jmenuje retrogádní orgasmus a dá se to dělat jak zaškrcením penisu, jak tu popisujete tak u přehrazením cesty v močové trubici, například dilatátorem... musí být dost na těsno... zdravotní rizika by to mít nemělo, semeno se vyloučí s močí, k orgasmu dojde, ale jak jsem pochopil z videa, které jsem viděl, je asi dost "nepříjemný"...
Ja toto robím pomerne často. Najlepšie je to v kombinácii s takzvaným pokazeným orgazmom. Robím to tak že večer niekoľko hodín dráždenie až príde ten okamžik že cítim že aj keď úplne prestanem so stimuláciou tak prichádzajúci orgazmus už nezastavím. Vtedy prestanem a pri koreni si ho veľmi silno stiahnem elastickou bandážou ktorú rýchlo omotám tak cca 15x dookola. Akurát to silné stiahnutie ako keby ešte zrýchlilo nástup orgazmu. Neviem či sa to dá považovať za pokazený orgazmus, keďže cítim ako sa moje telo snaží márne pumpovať no nič zo mňa nevyjde. No to čo tu popisujete sa mi nikdy tak presne nepodarilo. Vždy keď po chvíli podviazanie odstránim tak zo mňa semeno vytečie.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Poradna » Zamezení výronu semene
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB