1

Téma: Rozšíření sortimentu - nabídka BDSM zboží

Dostal jsem skvělou nabídku na spoustu produktů z oblasti nejen cudnosti, ale kompletní BDSM sortiment. Všechno je to za super ceny. Proto bych se chtěl vás všech zeptat, co se vám v ČR špatně shání nebo to tady je předražené. Popřemýšlím o tom a možná, že bych začal dovážet na přání zboží, o které by byl větší zájem.

Pro inspiraci vybírám z nabídky:

- masky, roubíky, pouta, obojky
- nástroje na spanking
- znehybňující postroje, lana na bondáž
- závaží na koule, drtiče koulí
- vibrační vajíčka s dálkovým ovládáním

Napište mi sem do diskuse nebo na email info@cudnost.cz, o co byste měli zájem. Uvažuji možná i o založení BDSM eshopu se super cenami, tak budu vděčný za jakékoliv vaše náměty a poptávky.

Díky
-webmaster-

2

Re: Rozšíření sortimentu - nabídka BDSM zboží

Určitě dobrý počin, pokud bude zboží za lepší ceny. Potom může být na váběr cokoliv z obvyklého zboží.
Marně se snažíme sehnat připínací penis na bradu, kdy jazyk zůstane volný k použití.
K zamyšlení je, ale Dreamlover k prodeji v CZ za dostupnější cenu.
Dodal bych případně novou, ale hlavně ověřenou konstrukci PC určenou pro toto zařízení včetně "kontaktů".

3

Připínací penis jsem zatím viděl jen takový, že je přímo na ústech. V ústech je jeho druhý konec jako roubík.

Dreamlover je cenově dost výrazná položka na to, abych ji měl skladem. Těžko půjde sehnat za nižší cenu než od výrobce, ten se vůbec na svém webu nezmiňuje o přeprodeji nebo velkoobchodním prodeji.

4

Zajem by urcite byl. Napriklad to dildo o kterem pise TomasB se snazime sehnat taky, zatim to ale vypada jenom na obycejne s roubikem.

5

Náhodou jsem našel ten připínací penis na bradu:

http://www.bondagefetishstore.com/p/sal … -0471.html

Je to ale docela drahý, na to že připínací dildo není v ceně.

6

Dilda pripinaci na bradu vyrabi Californie. Dokazala bych je sehnat,ale nejdriv na prelomu rijna a listopadu.... http://www.calexotics.com/p-22686-the-o … dongs.aspx

muzete se podivat jestli by se nedalo sehnat nekde ve velkoskladech za rozumnou cenu :-) ale pozor ,je to latexove.

7

Super, dej potom vedet - urcite mam o jeden zajem

8

myslím že po domluvě by byl schopen jej vyrobit Samuraj. Pár věcí již od něj mám a je s ním dobrá domluva. odkaz na jeho stránky : http://www.samshop.cz/

9

Tak dildo na bradu uz mam... kdo ho chtel, ozvete se ..

10

Super nápad s BDSM sortimentem!
Jestli budou rozumné ceny tak proč ne.

11

Chtěl bych se zeptat jak je to daleko s rozšířením o daný sortiment, rád bych si něco koupil ale nechci podporovat velké sex shopy radši podpořím Vás, jelikož Váš přístup, ochota a flexibilita k zákazníkovi se jen tak nevidí. Dá se tedy určit přibližné datum a nebo je to prozatím v plenkách a dotvoření bude trvat dalších pár měsíců??

12

Díky moc za slova chvály. Během listopadu budu spouštět nový eshop s pouty a obojky a jinak se vám můžu po čemkoliv z bdsm porozhlédnout, kde by se to dalo sehnat a za kolik. A případně pak i zprostředkovat objednání, pokud byste se s cizinou nedomluvil nebo byste neměl možnost online platby kartou.

13

já bych klidně koupil nějaký roubík ideálně s velkým dildem ale směrem do pusy, celohlavovou masku a pak podle financí pouta a i nějaký znehybnující postroj ale nevím co a za kolik se dá takhle sehnat...

14

už se také těším na zprovoznění eshopu.

15

ted mne napadá jestli by bylo možné sehnat pomůcku nazývající se trestná podprsenka a nebo podprsenka cudnosti, nikde v čr jsem na tyto dvě pomůcky nenarazil..

16

Zdravím!
Já bych pro subinu Své Paní moc potřeboval sehnat kontakt na někoho, kdo by pro ni na míru a perfektně uměl vyrobit ženský pás cudnosti. Uměl byste mi někdo poradit? Mám to od paní jako úkol, když splním, častěji (i 2x týdně!) mi na chvíli sundá PC a já se budu moci vyhonit.

17

neosteel.com - nejprve si koupis takovy merici pack a pak ti to vyrobi
http://www.latowski.de - musis tam dojet na mereni, pak ti to vyrobi

18 Naposledy upravil: hotr.bilo (28.12.2013 09:02:44)

Holytrainer není silikonový. Já mám průhlednou klícku a ta je za běžných teplotních podmínek tvrdá, teprve po zahřátí na tělovou teplotu troche změkne, rozhodně však není tak měkká, jako silicon. To možná při zahřátí na vyšší teploty, po ochlazení ale zase ztuhne. Též si myslím, že hodně záleží na tom, zda se jedná o originál, či kopii. Doma mám i čínskou versi CB6000s a kroužky moc pohodlné nejsou. S originálem srovnávat nemohu, neb jsem ho nikdy nevlastníl a aní neměl možnost vidět.

19

Holytrainer skladem mít nebudu. Vyjde na 149 EUR + 13 EUR nejlevnější poštovné + clo, což je celkem přes 5000 Kč a to je pro mně docela pálka, na to abych jich měl pár skladem. Ale objednání zájemcům rád zprostředkuji.

Jinak se neustále rozhlížím, co by se dalo přidat do nabídky. Teď mám objednaných pár kousků silikonového CB6000s, ke kterému začali vyrábět stejnou spodní tyčku procházející mezi varlaty, jako má birdlocked.

20 Naposledy upravil: UFO (28.12.2013 13:47:30)

hotr.bilo napsal:

Holytrainer není silikonový. Já mám průhlednou klícku a ta je za běžných teplotních podmínek tvrdá, teprve po zahřátí na tělovou teplotu troche změkne, rozhodně však není tak měkká, jako silicon. To možná při zahřátí na vyšší teploty, po ochlazení ale zase ztuhne. Též si myslím, že hodně záleží na tom, zda se jedná o originál, či kopii. Doma mám i čínskou versi CB6000s a kroužky moc pohodlné nejsou. S originálem srovnávat nemohu, neb jsem ho nikdy nevlastníl a aní neměl možnost vidět.

Tak to se omlouvam, videl jsem to predtim jen z obrazku a az ted jsem si o tom neco precetl. A za normalnich teplotnich podminek je ten material stejne tvrdy jako napr. plastove CB? Je to pohodlnejsi na noseni nez CB-6000(s)? Jak se v tom spi? Nemohl bys prosim napsat kratke srovnani sem: http://forum.cudnost.cz/topic/247/recen … -cudnosti/ ?
Byl bych moc vdecny, jelikoz zvazuji, ze si Holy Trainer take v nedaleke budoucnosti poridim.

Ohledne cinskych kopii - ty jsou vsude a vyrabi je dokonce nekolik ruznych vyrobcu. Nektery jsou kvalitni a hodne podobny originalu, nektery jsou zpackany, ze se nedaji nosit ani 10 minut (takovy se daji sehnat i za v prepoctu pod 300,- Kc). Jedina jistota jak ziskat original je zakoupit si ho z oficialnich stranek za $149.95 (2996,- Kc). Za polovicni cenu nemuze nikdo ocekavat stejnou kvalitu, to je snad jasny kazdymu. smile

21

Zkusim neco vyplodit, bude to vsak nejaky ten den trvat. Zkusenosti jsou velmi kratke ma Pani preferuje Birdlocked Pico, takze HT jsem mel nasazeny jen kratce. Bude potreba nejaky cas na radne otestovani. ;-) Stejne tak CB-6000s jsem moc dlouho nenosil, jedna se o levnou kopi, kterou jsem si poridil tesne pred Vanoci a pak jsme radeji zainvestovali do originalu HT a BL primo od vyrobce.

22

subik.max napsal:

Zdravím!
Já bych pro subinu Své Paní moc potřeboval sehnat kontakt na někoho, kdo by pro ni na míru a perfektně uměl vyrobit ženský pás cudnosti. Uměl byste mi někdo poradit? Mám to od paní jako úkol, když splním, častěji (i 2x týdně!) mi na chvíli sundá PC a já se budu moci vyhonit.

Kovárna na Olympu a strýček Marvel - to je mazák smile