1

Téma: Čo je podľa vás bolestivejšie??

Napadla ma taká otázka. Čo podľa vás bolí viac? Presne mierený silný kopanec do rozkroku (Ballbusting) alebo prepichnutie varlát ihlou? Sú to extrémy ktoré netúžim osobne zažiť v reále no videí na jednu i druhú tému som videl nespočetne a musím priznať že ako predstava ma to aj dosť vzrušuje.

2

Re: Čo je podľa vás bolestivejšie??

Podle mně ten kopanec. Ale zároveň je to porovnání neporovnatelného, asi jako kdybyses ptal, jestli víc bolí odřít si koleno nebo se říznout do prstu.

3

Jestli to je myšleno, že si máme teoreicky vybrat, co je horší, tak ta otázka nemám žádný smysl. Myslet si můžu cokoliv, ale realita může být diametrálně odlišná..

4

Asi je to trochu blbá otázka. Len ma to tak napadlo. No možno sa tu raz objaví niekto kto to zažil a dá nám odpoveď. :-)

5

Propíchnutí nebolí víc než píchnutí jehlou do kůže. Tam jde spíše o psychologii - vidět, jak jehla proniká do (mého) varlete. Citlivé je nadvarle, takže jednoznačně je bolestivější kopanec, který dokáže chlapa i "vypnout".

6

Sice jsem reagovat nechtěl, ale musím. Mám trochu zkušenost s těmito praktikami a tak přidám svůj pohled na věc ať už s ním někdo bude a nebo nebude souhlasit.
Bolestivější jsou jehly, tedy za předpokladu, ře se jedná opravdu o propíchnutí varlete skrz na skrz. Tady ta bolest je tak velká, že se nedá vydržet. Píchat jehly jen tak do kůže je sranda, ale propíchnout varle je fakt chuťovka.
No a co se týká kopnutí, tak se to dá vydržet už jen z toho hlediska, že jak ta bolest přijde, tak i odejde a netrvá moc dlouho a rychle ustupuje. A dá se opakovat znovu a znovu. Vlastní zkušenost.

7

Takže predsa len niekto kto s tým má osobnú skúsenosť. Ma to dosť zaujímalo. Ja som si skôr myslel že je to tak ako písal johny.o Presne to som inak mal na mysli. Prepichnutie naskrz, nie len do kože.

8

Tak jasně, že jde o moji osobní zkušenost, jinak bych se nevyjadřoval. A propíchnutí skrz, aby jehla propíchla obě varlata a špička vyjela ven. Přímo uvnitř varlete asi nejsou nervová zakončení jako v kůži šourku, takže prostupování jehly varletem nezpůsobuje nějakou zvláštní bolest, na rozdíl od úderu, kdy to zákonitě schytá nadvarle.

9

Tak teraz tomu už vôbec nerozumiem. Ako môžete mať obaja johny.o aj space s týmto osobnú skúsenosť a tvrdiť niečo úplne opačné.

10

Pro upřesnění. S kopáním zkušenost mám velmi velkou a co se týká jehel, tak to jsem přerušil jak se jehla zabodla do varlete. Domina jehlu vytáhla a bylo mi jasný že toto nechci.

11

Ale prddddd:). Mám s obojím bohaté zkušenosti. Více bolí kopance a to jsem si tím jistej.
Jehly do varlat bolí jen při tlaku a projetí kůží. A pak až zase když jde jehla ven. A to slovo bolí je jen slovo. Celkové nebolí vůbec nic. Nějaké kriceni a halekani je snad jen na efekt na video. Normálně si mě žena podvaze,vynda jehel kolik chce a jede. Nejvíc bylo najednou přes 20jehel.  Ale jinak bezne tak do 3a3kusu. Nechá mě poradně vytect těma jehlama stavu ven. Nebo si dává přímo z hrdla jehly na ochutnávku.  Chodím pravidelně na kontroly k lékaři. Na to pánové nezapominejte. A všeho s mirou. Pokud mate někdo ještě něco, klidne se ptejte.

12

A čo toto? https://xfantasy.tv/video/5ca735a18243c … d52?page=2

To už asi musí byť riadne bolestivé...? A hlavne nebezpečné.

13

Jediné miesto kde som sa odvážil skúšať na svojom tele ihly sú bradavky. A to nebolí takmer vôbec. Kdekoľvek na pohlaví by som sa však bál. A neviem či viac bolesti alebo prípadných následkov.

14

Ahoj, propichování varlat dělám již delší dobu, na tuto praktiku mi přivedla jedna domina v BDSM salonu, o bolesti se nedá vůbec mluvit, při vpichu do kůže je to jako obyčejná injekce u doktora kamkoliv, potom si už jenom užívám slast při pronikání jehly varletem. Dám pět až šest jehel do jednoho varlete. Když jsem začínal tak jsem používal tenké a krátké jehly 0,5 mm a postupně jsem přidával na síle i délce, dnes používám jehly 1,2 mm a dostatečně dlouhé abych propíchl varle skrz na skrz. Jo a ještě, stejnou slast pociťuji při vytahování jehel. Někdo to označí za bláznovství, a risk se zdravím, ale já bez toho nemůžu být.

15

bolestivé,jak kde,pro mě jsou hodně citlivé bradavky,v penisu mi jehly nevadí