Zdar. Já mám varikokelu 3. stupně. Mám na pytlíku nad varletem měkkou bouli. Mám to už dost roků, byl jsem s tím i 2* u doktora. První vyšetření si sám neuděláš, na to se používá něco jako ultrazvuk a doktor i ty uvidíš, jak se tam ta krev hýbe a co to dělá.
Vyšetření byla pohmatem a UTZ a všechno bylo v pořádku. Ptal jsem se i na problémy s plodností a bylo mi řečeno, že horší na to je vyhřívané sedadlo v autě, nebo ntb položený na klíně. A že pokud nebolí pořád, tak se to nemusí řešit.
I když jsem nenosil klec, tak to jednou za čas bolelo, ale nic hrozného. Nosím ale trenky, slipy to skutečně zhoršují.
Teď jsem zamčený 6 měsíců v kuse (střídám Ht V2 a V4), přošel jsem kroužky 50, 45, 40 a v pohodě. Teď mám 35mm celý týden, je mi nejtěsnější a cítím píchnutí jen když udělám nějaký blbý pohyb v předklonu. U noční erekce mě to nebolí, ani po odeznění.
Hodně asi záleží ve kterém místě to máš. Asi bych řekl, že když tě to nebolí při zamčení, tak to spíš jen hlídej. Já si mám hlídat jen to, že se nemění barva, nebo velikost.
Rozhodně se jinak neboj to říct svojí doktorce, prohlídne tě ona a pak ti doporučí co dál. Nestyď se, je to tvoje tělo a ona (on) už viděl nahých zadků víc, než ty... ;-)