1

Téma: začátečník, ale hned z ostra

Ahoj, zdravím vás všechny. Rposím o radu, nemám s PC žádné zkušenosti, ale prohrál jsem s přítelkyní, no dejme tomu debatu. Potřeboval bych doporučit nějaký pevný, ale zároveň pohodlně nositelný pás. Vídat se můžeme jen co 14 dní. Vím, že mě čeká pár bezesných nocí, ale pokud byste někdo byli ochotní poradit, budu moc rád. Pro představu penis mám cca 19 cm a cílem je ho rok používat jen k močení. Vítáme možnost pojištění piercingem.
Za všechny dobré rady děkuji :-) Držte mi palce :-)

2

Re: začátečník, ale hned z ostra

ahoj,
za mě nejpohodlnější hlavně přes noc je Captor https://www.cudnost.cz/plastove-pasy-cudnosti/captor/ ale má nevýhody plastovej mi po cca 14 dnech prasknul tak sem ho musel slepit a kovovej je zas strašně těžkej.

3

Ahoj, bohužel zcela univerzální rada asi neexistuje. Každému vyhovuje něco trochu jiného. Na první zkušenost je možná lepší plast. Nicméně nakonec nezbyde než zkoušet a zkoušet (14 dni v kuse pro účely testování co sedí je dost dlouhá doba, za mě až příliš. Odřeniny se daji způsobit už za par hodin).
Jinak pokud to správně chápu - necháš se zamknout na rok v kuse bez předešlých zkušeností? Inu, opravdu nevím jestli je to reálné neb realita je o hodně jiná, než fantazie wink
Z vlastní zkušenosti určitě doporučuji pozvolný proces, společné objevovaní zamčeného světa a toho co krásného oběma přináší.. až následně trhat rekordy smile

4

Ja zacal se Spider2 a sedl mi napoprve, hygiena, pohodli, velikost, vše ok. Dost dobrý je i Bon4. Ale taky si myslím, že začít na rok je moc. A to je rok i bez org.?

5

Ahoj, já po cca 5 letech jsem ještě nenašel ten pravý. Maximálně jsem vydržel asi 40hodin.
Buď mi klicka sjíždí anebo moc škrti. Už pomalu přestávám doufat že najdu tu co bude sedět. Ale je to pouze můj případ. Rozhodně bych se nechtěl hned zamčit na delší dobu.

6

Mne nezbývá, než souhlasit s Andělem i Xenderem... Je nesmysl dle zdejší recenze zakoupit pás, nasadit si ho a rok v něm vydržet. Každý penis je jinačí, tudíž potřebuje i adekvátní klícku. Doporučuji nejprve dvě (tři) vyzkoušet a pak jít do takového hazardu, do kterého bych ani já nšel. A to se o klícky zajímám více jak 6 let.
Jinak za mne určitě originál plastový Hollytrainer, Spiderwire 2 a překvapil mne i Captor. Určitě mi nevyhovoval Bon4. A teď babo raď! wink

7

Já jsem asi světlá vyjímka, měl jsem šťastnou ruku při výběru.

8

Tlapík: šťastný to člověk :-))

Jinak ten rok v kuse je z mého pohledu nesmyslný bez předešlých zkušeností i pokud bych odhlédl od problematiky špatného výběru pásu. Rok bez orgasmu dvojnásob (!). Když odhlédneme od fantazií - k něčemu takovému je opravdu nutné se společnými krůčky dopracovat, objevit co zamčený svět přináší oběma ve vztahu (a společně zjistit, jestli je zrovna toto tou správnou cestou). Dlouhodobé zamykání je o něčem trochu jiném, než hraní si na pár hodin a vymýšlení fantazií o prohraných sázkách :-)

9

Zdravím,
už třetí rok patřím ke komunitě uzamčených (jak ten čas letí) a přikláním se k názorům Anděla, Xendera a rm71. Myslím si, že neexistuje taková klícka, ve které by se dalo pohodlně vydržet takovou dobu (rok). U plastových klícek jsou pro mě úplně nevyhovující kroužky a pak se asi i občas stává, že plastové klícky prasknou (i mně se to po půl roce stalo). Tak nosím kovový Prisonbird, ale že bych o něm nevěděl, tak to určitě ne. Kroužek občas zapálí (musím mazat) a občas štípne kůžička, která vyleze skrz otvory. Dá se to vydržet, protože ho nosím ho jen v době, kdy nejsem společně s manželkou, což je 10 - 14 hodin denně. Můj rekord je 4 dny a 3 noci v kuse a stačilo. Obdivuji ty, co vydrží déle, ale mně vyhovuje to, jak to máme my doma, že nosím klícku jen v době, kdy mě nemá žena pod dozorem. Takže pro CHASTIGORA, jestli nemáš s nošením zkušenosti, tak prohranou sázku či debatu nesplníš, neboť nevěřím tomu, že hned napoprvé vydržíš rok v klícce a bez orgasmu.

10

I já jsem štastný člověk a trefil jsem výběr hned na poprve. Časem chci jen přejít z plastového captoru na kovový. Jinak souhlasím, že rok není realné vydržet.

11

Na druhou stranu, když vezmu naše začátky, tak byl CB6000s braný jako novinka a Holytrainer jako zázrak. Teď už je klecí tolik, že není nemožné se trefit napoprvé (obzvláště pokud si člověk načte forum).

12

Asi se to neda rict obecne, zalezi na kazdem zvlast. Ja vydrzel nejdele cca 2 mesice, problem jsem nemel s ptakem a kleci, ale v hlave. Nezkutecne mne uz doslova mrdalo jakmile jsem zahlid kousek krajky nebo latexu doma a nebo nekde holku v minisukni a vyprsenou. To bylo fakt peklo.  Ale fyzicky jsem problem nemel. Naopak, kdyz jsem pak byl asi dva tydny odemceny, nedokazal jsem se poradne vyspat, protoze jsem porad hledal tu naucenou pozici, ale ono tam dole nic netlacilo a ro bylo divny...takze asi pokid nevyzkousis, tak nezjistis. Jako my tady vsichni.

13

maleslave1: dva měsíce už mám pomalu za sebou. Problém v hlavě do jisté míry občas je, ale vyřeší ho striktní klíčnice, co prostě nepovolí. Ale paradoxně bych řekl, že pro mě nejtěžší možná byly první dva týdny, pak si vše "sedlo". Ale tohle je asi o individuálním vnímání, každý to má trochu jinak :-)