Ahoj, tak tuto hračku už mam několik let a musím říct že zaleží kdo ji má v ruce, když si sním hraju sám tak je to příjemné pozvolna zvedám intenzitu skoro vždy se s tím udělám, ale jak mile to má moje paní, tak už s tím jde i potrápit rychle skoky v intenzitě a časté přepínaní programu orgasmus aspoň u mě oddaluji. Za mě doporučuji jiné elektrody já mam jen 2 elektrody ne 4 a jednu mam na koliku v análů a druhou takový vodivý kroužek hned pod žaludem poradně stáhnutý a na něm ještě železné kuličky, aby to poradně vodilo. Vyhrát se s tím určitě da a na ali a jiných portálech příslušenství pro toto hraní je nespočetně množství stačí jen vyzkoušet a už nebudeš chtít přestat.
Baterie vydrží dlouho asi podle toho, jak moc si s tím hraješ já je měním řekněme po 15-20 cyklech pak už to začíná byt slabší ale taky hodně zaleží jaké baterky použiješ. Další věc nvm, zda to je u všech modelu ale přistroj se po cca 14minutach vypne a musíš ho zase zapnout to je asi věc co mi nejvíce vadí a konektor je Jack 1,5cm (ten menši)