1

Téma: Dá sa "urobiť" bez fyzickej stimulácie??

Myslíte si že je možné spustiť proces orgazmu aj úplne bez fyzickej stimulácie? Predstavoval by som si to asi tak že som nejaký čas bez orgazmu a moja pani by mi povedala že ma odomkne a dovolí mi sa urobiť. Len sa musím nechať spútať a počas určitého času mám možnosť sa urobiť avšak len na základe vizuálnych a sluchových podnetov. Pomáhala by mi tým že by si to predo mnou robila. Myslíte si že sa dá nejak prinútiť svoje telo aby proces orgazmu spustilo alebo je to nemožné??

2

Re: Dá sa "urobiť" bez fyzickej stimulácie??

Určitě nic není nemožné a opravdu záleží na stupni nadrženosti a síle podnětu(ů), které to mají vyvolat. Mně se to stalo asi před 10-i lety, kdy jsem si hrál se vzrušivostí jednoho borce a ten na odpírání neskutečně reagoval. ;-) Jsem zvyklý na přetahování předkožky přes žalud, jinak jsem se totiž nikdy neudělal. Tentokrát jsem se plně věnoval jen jemu, když jsem pocítil nenadálé krásné pocity přicházejícího orgasmu a po skončení jsem na parketách objevil kaluži spermatu. Stalo se mi to jen jednou, ale i tak to prostě vyloučit nemohu.

3

Po dvou třech týdnech bez jakékoliv možnosti vytéct mi stačí i jen pohled na Kněžnu jak si dělá dobře a doprovází to slovně a jsem hotový.

4

Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že není problém udělat se i zcela bez fyzické stimulace. Záleží na podmětu a délce uzamčení. Nicméně již zmiňovaná situace - po dvou měsících uzamčení a orálním uspokojení mojí Bohyně není problém vytéct ani v nejmenším. S přibývajícím časem stačí i menší podměty, třeba i pouhá masáž jejích nožek. Tedy samozřejmě se jedná o proces pokaženého orgasmu, abych byl konkrétnější ;-)

5

Tohle je podle mě také velmi individuální - mě se to třeba už povedlo.