26

Re: 8. narozeniny Cudnosti

Zdravím ve spolek, jsem tu teprve chvíli. Rád bych se zúčastnil srazu, je mi jedno jestli půjde o Brno nebo Prahu, ačkoliv Praha by pro mě byla blíž. Mohu požádat o bližší info?

27

Rádi tě poznáme a uvítáme mezi námi. Bližší info ohledně místa a času teprve bude, rozesílám ho všem přihlášeným emailem po přihlašovací uzávěrce. Jestli tě zajímá ještě něco jiného, neboj se zeptat konkrétně.

28

Tak milí přátelé, vyhrálo nám opět Brno. Sraz bude tam, moc se na vás těším. Bude to na stejném místě jako obvykle a bude to od šesti, přesnější info jako obvykle rozešlu všem přihlášeným emailem.

Máme zarezervovaný salónek a pár lidí navíc se do něj ještě vejde, tak kdo byste se chtěl na brněnský sraz přihlásit ještě dodatečně, máte možnost.

29

Zdravím,
Na poslední chvíli s jiným partnerem, než minule
Se tímto registrují a jsem pro Brno( výjimečně)
Fafftly,Cesty

30

Kdo jsi byl minule, když jsi tady teď nově zaregistrovaný? Nechápu.
Ale nevadí, přijď nebo přijďte, rádi vás poznáme. Až budu rozesílat podrobnosti emailem, pošlu ti je taky.

31

Tak už se nám to blíží a rozeslal jsem email všem přihlášeným do Brna. Zatím to vypadá, že nás bude 15. Takže to bude zase velký a už se na vás všechny těšíme, já i moje láska Janička.

Narozeninový dort bude i tentokrát a s ním určitě i další historka z jeho objednání a vyzvedávání :-)

Jinak kdo nejste z Brna a sháníte nocleh, tak vám můžu doporučit dva blízké penziony, které tam máme vyzkoušené a oba můžeme vřele doporučit.

Případné další dotazy vám rád zodpovím.

32

Drazí přátelé. Sraz byl skvělý, pohodový a zábavný jako vždy. Moc všem díky za úžasně prožitý večer a společnost. A dort? Absolutní delikatesa. Velké díky Vojtovy s Janičkou za organizaci.
Ráda jsem i s Tlapíkem poznala nové tváře a doufám, že se zase brzy někde potkáme.
Krásný den Vám všem.

33

Ahoj, bylo to super. Nebyla by fotka dortu? O ten uz jsem prisel.

34

Ještě jednou děkuji za pozvání, organizaci srazu a příjemný večer ve skvělé společnosti. Velmi rád jsem poznal nové tváře.

P.S. Dort zde smile
https://media1.webgarden.cz/images/media1:5c974c5d9ca35.jpg/0B2E7877-9D03-4B22-B86D-C0C3B62BB1B5.jpeg

35

Vlastní vystoupení mělo velký úspěch, ale stejně mne mrzelo, že jsem na sraz nemohl... hmm Už kvůli takovému jistě výborně chutnajícímu dortu. ;-) To nepopírám, ale rád bych se opět potkat se "starými" a klidně i novými cudnými přáteli. smile

36

Ríšo, myslím, že sraz nebude určitě poslední a zda zase někdy bude v Brně, tak se opět určitě už uvidíme. Také by jsi  svou upovídaností a dobrou náladou mezi nás skvěle zapadl. ;-) Krásný den :-)

P.S: Bych měla spíše zvážit, kdy bych se já přišla podívat na tvé vystoupení. ;-)

37

Chtěl bych poděkovat všem zúčastněným, hlavně těm, co vážili i dalekou drncavou cestu do moravské metropole. Byli jste skvělí. Sobotní sraz se nám vydařil na výbornou a moc rád jsem s vámi oslavil 8. narozeniny Cudnosti.

Pochutnali jsme si na dobrotách naší oblíbené brněnské restaurace i na narozeninovém dortu a skvěle jsme si popovídali.

Mějte se všichni krásně a zase příště na viděnou.