1

Téma: Captor originál

Ahoj.
Klícka Captor je fakt asi v současnosti jedna z nejlepších, nosím kratší verzi, ale hodně se mi tlačí špička penisu do dírky na močení a dost to bolí. Asi budu muset testovat větší klícku. Mám ale 2 technické dotazy:

1. Z jakého originálu klícka Captor vychází? protože hodně lidi popisuje její prasknutí po čase, chtěl by jsem porovnat provedení s originálem.
2. V balení jsou 3 kroužky, nejmenší ovál je 64mmx43mm, to je ještě pro mně asi hodně. Existuje ještě menší kroužek?

ďekuji pěkně za odpověď

2

Re: Captor originál

Ahoj Bobe,

1. Nepodařilo se mi vypátrat nějaký originál. Takže nejspíš je to vynález samotných čínských inženýrů. Jestli se mýlím a někdo o nějakém originálu víte, tak mě prosím opravte.

2. Neexistuje, jen ty tři.

3

Takže můj problém vyřeší buď pokus s větší klíckou, anebo otestování jiného pásu, který má delší klícku a kroužky menší. Vzhledem k práci potřebuji ale co nejméně viditelný, uvažuji proto ještě o holytrainer.
Prosím co by jste mi doporučily? moc děkuji za rady

4

Prisontrainer - než Holytrainer je lehčí a je snadnější hygiena.

5

Prisontrainer mě opravdu zajímá již dlouho, kovovou klícku jsem nikdy nenosil. Myslím si, že potom už budu chtít jenom kovovou. Ale k věci. I delší varianta má dle popisku 6cm, moje nyní nošená krátka varianta Captora má délku 7cm.  Uznávam že konstrukčně jsou jinak stavěny. Já potřebuji k pohodlnému nošení bez bolesti špičky přidat v krátkém Captoru asi 1-2cm. Klícka prisontrainer je výborně tvarovaná, ale bojím se, že bude ještě kratší jako Captor.
Jaké máte prosím zkušenosti, je v prisontraineru aspoň pocitově více mista na délku? Kdyby bylo, řeší to můj problém.

děkuji

6

Není kratší - pocitově je právě asi tak o 2 cm delší než Captor. Jak takové klícky změřit na cm, aby to bylo porovnatelné, s tím pořád tak nějak bojuju a nevím. Ale vyzkoušené je mám obě, tak ti to můžu napsat aspoň takhle.

7

Tak vyřešeno, Děkuji za radu

8

Pocitově to na ty velikosti celkem odpovídá, největší = největší, střední = střední a malý=malý.

Jen u toho Captoru pocítíte rozdíl v tom, že kroužek je na výšku smrsklý a o to víc má zase do šířky. Není to výhoda nebo nevýhoda, jde jen o zvyk.

9

Jeden šikovný zákazník mi poslal odkazy na originál Captoru, takže opravuji své tvzení, že Captor žádný originál nemá.

Je to klícka s názvem KHD X3 vyrobená nějakým nadšencem do 3d tisku:

https://3dprint.com/24732/3d-printed-male-chastity/

https://denyingthumper.com/2015/01/02/k … so-review/

https://denyingthumper.files.wordpress.com/2015/01/fullsizerender-101.jpg?w=300

10

Děkuji pěkně za odkazy. Tak to je moc dobře, já jsem se ptal i proto, jestli je možno očekávat eventuálně nový model. Myslím si, že trošku dopracovat děrování, pohrát si s velikosti kroužků a je to bezkonkurenční klícka.

11

Captor je nejlepší CB, jaké jsem zkusil, a přestože jsem normálně zastáncem originálů, buďme v tomto případě vděční za čínskou kopii. Materiály pro 3D tisk nejsou vhodné pro dlouhodobé nošení, nasávají moč, poté smrdí...
Prostě nic pro styk s tělem.