Téma: Nová plastová klícka
Novinka v 2019, podle mně trochu upgradnutý Holytrainer. Co na to říkáte?

Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Nová plastová klícka
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Novinka v 2019, podle mně trochu upgradnutý Holytrainer. Co na to říkáte?

Tohle není žádný Holytrainer.
Tahle klícka má něco z Holytraineru, něco z Captoru a něco ještě navrch. Zrovna o ní jednám s dodavateli a vypadá to, že ji budu mít v nabídce na Cudnosti taky, a to i v kovovém provedení. V plastové verzi existuje i varianta s elektrem, viz fotka výše.
no výborně, mně celkem zaujala. Přesně jak píšeš, něco mezi HT a Captorem, hodně prodyšná. Výborný výběr kroužků. Dle rozměrů bude mírně užší, tedy lepší kontrola erekce. Vypadá to moc pěkně.
Mám verzi bez elektra a sedí skvěle. Mnohem líp než captor. V tom nejsem schopen vydržet
Máme ji také objednanou, samozřejmě v krátké kovové verzi, protože kov a kratší klícka je o dost lepší na nošení. Objednali jsme jí přes Ebay, včetně elektrod. Vzali jsme k ní i dálkový bezdrátový ovladač včetně krabičky s přijímačem, do kterého se připojí elektrody od klícky a tak je možné celou sestavu používat i venku. Navíc mi prodejce změřil rozměry toho druhého otvoru, který je součástí kroužku od elektroverze klícky. Otvor by měl být tak akorát pro rozteč elektrod krabičky námi již používaného výcvikového obojku. Na tu klícku jsme hrozně moc zvědaví, měla by nám snad dorazit do půlky dubna. Captor není na hygienu moc ideální, Prisontrainer zase dovoluje komfortní hygienu, ale taky velmi dobrý přístup k žaludu.
Zde odkaz na tu kovovou elektro verzi https://www.ebay.com/itm/316-Stainless- … 2074170779
skoda ze ma jen vnitrni prumer 31mm, to proste nedam
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Nová plastová klícka
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB