1

Téma: Pás cudnosti x výkon v práci

Ahoj, mám dotaz na ty z vás, kteří nosí pás dlouhodobě, nebo alespoň déle než pár dní.

Jak se změní vaše výkonnost v práci? A teď myslím hlavně v práci kancelářského typu, nebo ještě lépe manažerského typu.

Má pás nějaký zásadní vliv na pozornost, rozhodování, soustředění, spolupráci ... a další manažerské dovednosti? smile

Předem díky

2

Re: Pás cudnosti x výkon v práci

Jsem jen dělník ale co se týče delšího nošení v práci nemám s čímkoli problém protože práce a soustředění na úkol nepodporuje sexuální pudy, jen se v práci snažím aby nic nebylo poznat v kanceláři nemám zkušenost ale je pro mě nejhorší
dlouhá jízda v autě jde o otlačeniny a skřípnutí kůžeto je to co mi připomene že ho mám jinak rozhodování,soustředění,spolupráce je na psychické úrovni takže s tím ti někdo těžko poradí bude to u každého jinak ale já 
osobě si pás uvědomuji v práci jen pokud se nudím pokud mám co dělat není rozdíl s klíckou a bez ní nejdelší zkušenost mám 
něco přes měsíc

3

To je asi dobrý komentář - když se člověk nudí, vnímá pás asi intenzivněji, co?

4

ani nejde o nudu ale o to co se v současnosti preferuje, pokud nejde o něco akutního tak i pás předběhne povinnost ale čím
delší zkušenost s pásem tím je pokušení slabší jen v noci to moc nefunguje pořád se probuzím nedokáži tomu zabránit

5

Já jsem také dělnické profese a jelikož jsem v podstatě pořád v pohybu, tak pás "pocítím", jen když se třeba v čupu pro něco natáhnu. Také si to uvědomím na WC. Ale jinak ho v podstatě nevnímám.
A jak píše kolega "kyle", tak určitý problém nastává, když je pauza či čas a člověk myšlenkově zabrousí kam nemá, či si zajde na chat. Někdy mám dojem, že se pouštím i do věcí, které by mohly počkat, či celkově udělám v pásu více práce. A čím déle ho mám nasazený, tím méně se něčeho dožaduje. Co se týká nocí, tak potvrzuji, že erekcím opravdu nejsem schopen zabránit ani já...

6

Tak já pracuji v kanceláři a pás nosím téměř nepřetržitě tři roky. Paní mne odemyká jen velmi výjimečně. Na pracovní výkonnost a spolupráci s ostatními to nemá vůbec žádný vliv.

7

Z vlastní zkušenosti - na pracovní výkon vliv žádný. Sedím v kanceláři, na jednání, v autě atp. V zásadě mám sedavé zaměstnání. Zamčený jsem v tuto chvíli 3 měsíce v kuse, tedy myslím, že mohu reálně posoudit. Větší část dne na uzamčení vůbec nemyslím, ty správné pocity přijdou až doma, když Paní chodí po domě a klíček jí cinká na nožce, nebo mě večer před spaním dráždí :-)) Ale bez těch podmětů to téměř nevnímám.

8

Taky můžu potvrdit, kancelářská práce, žádný rozdíl. Jít na záchod je zajímavý, zvlášť pokud má někdo sklony k feminizaci... Už jen ten pocit, že musíš do kabinky. Ale pás samozřejmě brání tomu, aby to bylo až příliš zajímavý :-)

9

Na praci to pochopitelne vliv spise opravdu nema, teda pokud clovek nepracuje v takove praci, kde to muze byt obcas narocne (a jsou chvile, kdy je to opravdu sloziteji smile To, ze chodim zasadne do kabinky si uz vsichni zvykli a tak je to v pohode.

Nicmene dokazu v klidu zvladnout i veskere prace na zahrade, chate atd. zatim takrka v zadne fyzicke praci jsem nemel problem s tim co mam v kalhotech, jen kdyz jsem lozil po tresni a rezal, byly okamziky, ktere nebyly lehke.

Takze pokud pominu jine stranky veci, tak uzamknuti na pracovni vykone nehraje roli.

10

Díky všem ze reakce. Asi jako u všeho nejde generalizovat, záleží na spoustě věcí (typ vztahu, atd.). Každopádně moje poslední zkušenost je, že to člověka vlastně uklidní, ví kam/komu patří, nemusí řešit blbosti smile V tomhle možná pás funguje jako taková kotva, pocit zázemí, jistoty, domova ...