1

Téma: Poraďte začátečníkovi s výběrem klícky

Ahoj kluci sem se zacal zajiimat protoze jedna pani chce abych si ho poridil trosku sem to tu prolezal neco procetl
Tak prosim o pripadnou radu zda prvni doporucit zeleznou klicku nebo plastak bylo by to jen na hratky
Zatiim smile
JInak kdyz sem si ho meril tak sirku cca 5,5 mozna trosinku vic nevim jak tam ma byt volno a delku v klidu cca 9 a neco
a ted
Tan krouzek mam zvolit mensi asi ne zase diky bezpecnosti?? a klicka ma byt trosinku delsi nebo akorat protoze co sem koukal s delkou 9 sem nikde nease vsude 10 nebo 11  a s tema krouzkama to bude podobne

Dekuji vam za pripadnou radu pripadne ti a doporuceni dekuji moc a sory pokud to tu spamuji

2

Re: Poraďte začátečníkovi s výběrem klícky

To jsis toho moc nepřečetl, když se hned ptáš, jestli má být klec delší. Studuj lépe wink

Ale přeci jen ti poradím. Klec je pro většinu lidí lepší menší akratší. Otázkou je, co u vás znamená hrátky.

Koužek je ještě víc individuálnější než klec, to se prostě musí odzkoušet. A jestli plast nebo kov - to si musíš odpovědět sám a podle toho začít vybírat.

3

Pro začátek bych doporučil plast, protože ve většině případů máš v sadě za jedny peníze více kroužků.

4

každá rada drahá smile Já bych volil plast, ale typ klece si netroufnu ... já třeba na základě zdejších recenzí koupil Evotion a kam se hrabe ježek v kleci ... neumím si představit, že mi ho nasazuje sama Paní smile Já mám Holytrainer a zatím asi nejlepší. Ale líbí se mi ten Captor... ale pořád mám v živé paměti tu zkušenost s Evotion smile Tak ty novinky neberu automaticky jako změnu k lepšímu

5

Steinbeck: A co bylo špatné na Evotionu?

6

Když natočíme nejdelší kroužek tak, aby vyčníval z klece nejširším jejím otvorem, posuneme kroužek do poloviny výšky klece. Pak točíme za vyčnívající osten klícky, až na jeho protilehlé straně dostaneme do kolmé polohy nad sebou dva jiné ostny, nejdelší po tom, který už vyčnívá vpředu. Popostrčíme předním ostnem klícky tak, aby jeho dva kolmo nad sebou se nacházející ostny pronikly protilehlým otvorem co nejvíce ven.

Potom za přední osten sklápíme celý pás cudnosti jakoby dolů, až jak zadní dva vyčnívající ostny dovolí, a poněkud doleva. Tím dostane penis v kleci takovou figuru, že všechny ostatní ostny, které jinak překážejí jeho vyklouznutí ven, zmizí z jiných otvorů klece v jejím vnitřku a zaujmou příznivou polohu k nejširšímu otvoru. A pak stačí už jen kroutit za nejdelší vyčnívající osten střídavě sem a tam. Přitom se penis stále víc a více dostává do klece, až je uvnitř úplně ... jo a abych nezapomněl - ven se dostává způsobem přesně opačným.