1

Téma: Sjíždění klícky dolu po penisu

Ahoj, pořídil jsem Holy Trainer delší. Je to má první klícka. Kroužek jsem asi našel odpovídající, ale mám pocit, že je klec snad malá. Celá klec je trochu posunutá dopředu po nasazení. Erekci zabrání, ale klec je jakoby odstrčená kus od těla, čekal jsem, že drží blíž. Já snad hodím fotku :-) má někdo podobné zkušenosti? Mám koupit něco většího? Třeba Spiderwire?

2

Re: Sjíždění klícky dolu po penisu

Ještě doplním, dle měření má penis v klidu asi 9,5cm. Od těla je kroužek s klecí tak 4 cm :-/ Je to celkem pohodlné, jen nevím, zda je normální, že se mi staví ta část za klecí a oddaluje ji.

3

Tak to sis pořídil moc velkej kroužek. Ten má držet u těla a nesjíždět po penisu dopředu. Klíckou to není.

4

No jsou k tomu 4 kroužky. Aktuálně mám 3. největší. Takže mám asi postupně zkoušet menší velikosti... Pohodlné to je, jen se prostě při snaze o erekci klec odsune od těla a pak musím tahat pytel zase dál přes kroužek, aby to jakoby neviselo od těla...

5

Jelikož jsem nováček, asi spíše hodím foto, jelikož nevím, co mám hledat a kupovat desítky klecí nebude zrovna finančně výhodné. Když dám malý kroužek, tak to dopadne stejně. Posunuje se, i když je fakt na těsno. Nevím, zda je problém třeba ve větší tloušťce kořenu/penisu či nedostatečné délce klece. Pokud někdo pozná, co dělám zle, tak budu moc vděčný za radu. Děkuji

https://i.ibb.co/hLFpHF8/DSC-0265.jpg

6

Sjíždění klícky se dá zabránit jen opaskem či lankem kolem pasu. Taky jsem to tak vyřešil, je to pohodlné i bezpečné. Ovšem na HolyTrainer to nepůjde.

7

Dle fotogalerie to má někdo pěkně u těla, někdo kousek dál, ale u mě se kus penisu vzpírá a staví a kus ho vlastně čouhá nad klecí, až to vypadá komicky, jak vánoční ozdoba. Pořád mám pocit, jako kdyby tam měl jít větší částí, možná to chce větší průměr, abych ho tam nacpal více, než delší...

8

Na fotkách to může vypadat, že klícka drží u těla, ale bez opasku bude sjíždět vždycky.

9

jakub33: Mno, klec u těla je jen v případě naprosto ideálního sednutí kroužku a nulové erekce. A to ještě jen když si to tam člověk dobře našteluje wink Takhle to mám já..

10

Snažím se do toho dostat.
.. Ať dělám co dělám, tak má prostě dle mého názoru příliš velký objem/obvod a díky tomu tam nacpu jen část. Možná zkusím něco kovového jako je spiderwire 1/2, případně originál HT v té nejširší verzi...

11

jakub33: Ahoj, určitě doporučuji vyzkoušet menší kroužek. Jinak co se zkušeností týče - pokud zvolíš menší kroužek a vše si sedne, jak má - k posouvání by při běžných činnostech docházet nemělo, či jen minimálně. Nicméně třeba při sportu (běh, delší turistika atp.) se do jisté míry posouvají všechny klece. U nás jsme to nakonec vyřešili zakoupením T-typu (který zase naopak skýtá jiné nevýhody při nošení), nicméně neposune se ani o centimetr.