1

Téma: Klíčky

Dotaz: v případě, že máte partnerku - kam dávate (dává) klíčky? Jeden má určitě u sebe, ale co ty další?

2

Re: Klíčky

ja mam pritele a on ma všechny klicky od  PC

3

To je asi nejlepší... Ale co když pás prostě MUSÍ z ohonu dolů (lékař...)??

4

Jeden klíč by měla klíčnice vždycky nechat v dosahu nositeli pásu, právě z důvodů náhlých nepředvídatelných okolností jako je třeba náhlá nutnost zajít k doktorovi (a nemusí to ani souviset s pásem cudnosti). Aby nebyl ten klíč dosažitelný úplně jednoduše a aby nešlo podvádět, na to už se mi sešlo několik chytrých tipů:

- zalít klíč voskem do panákové sklenice
- dát klíč do obálky a zapečetit ji nebo se podepsat v místě, kde se obálka zalepí
- nechat klíč v bytě nositele pásu, ale úkryt mu prozradit až v tom případě nutnosti třeba po telefonu
- zamrazit klíč do ledu

(První možnost bych asi viděl jako nejlepší nápad, poslední jako nejblbější.)

Moc bych nedoporučoval takové ty nápady jako nechat klíč cestovat poštou po světě, využívat nějaké P.O.boxy, nechávat ho v šuplíku v práci nebo v úschově u někoho dalšího, protože se opravdu může stát, že ten klíč bude v nějakém okamžiku potřeba ihned.

5

Řekl bych, že pro většinu případů je nejlepší řešení dát klíček pro nouzové otevření mezi dva kousky kartonu, přelepit izolepou, to celé zalepit normálním papírem, ten klíčnice/klíčník podepíše a přes ten popis opět celé přelepí izolepou. Výsledek je plochý, vodovzdorný, otěru odolný balíček, který lze nosit v peněžence, snadno otevřít, ale u kterého téměř nelze otevření zamaskovat.

6

Myslím že je zbytečné mít náhradní klíč někde schovaný nebo zapečetěný.Když by byl opravdu nějaký problém, i když mě enapadá jaký. Není žádný problém zámeček přeříznout, opravdu to netrvá dlouho.

7

Souhlasim s tim, ze pro plastova CB je nahradni klic zbytecny. Pro kovova zarizeni muze byt relevantni.

8

I plastový pás může být potřeba sundat, a člověk nemusí mít po ruce nářadí na likvidaci zámečku. Stačí aby to byla čínská kopie a praskla tak šikovně, že při každém třetím kroku škřípne kůži, a za chvilku to bylo do krve.

Představte si, že se vám podobná nehoda stane v práci.

Nebo si představte, že zkoušíte kroužek o číslo menší, vypadá to v pohodě, ale po pár hodinách a mimo veškeré nářadí zjistíte, že vám nádobíčko začíná otékat.

To budete ještě rádi že je náhradní klíček po ruce.

9

Měl jsem klíč zalitý ve vosku. S odlévací nádobkou jsem ještě použil naohejbanou fólii, aby to šlo dobře vyloupnout. Následně jsem nechal hlavní strany kvádříku podepsat lihovým fixem.

Nyní jsem přešel na tuto variantu.

10

Neviděli jste prosím někdo někdy takovýhle klíček v ČR? Líbil se nám, ale chtěl bych ho před koupí raději vidět, nechce se mi kupovat zajíc v pytli.
http://www.rowansoriginals.com/locks-an … -padlock/?

11

Však takový podobný mám, viděl jsi?

http://www.cudnost.cz/prislusenstvi/vis … cek-srdce/

12

No jo, vidíš. Kdysi ano, přišel mi na fotkách hrozně veliký. Ten rozměr 1,5 x 1,5 cm je asi jen to srdíčko, že jo? To U je zvlášť, předpokládám. A prosím tě jak je to srdíčko vysoké?

13

Ahoj.. Neřešili jste ještě někdo problém s tím, že klíčky od integrovaného zámku jsou obludně veliké? Nemůžete mi někdo poradit nějaké schůdné, ale přesto důsledné řešení. Moje princezna by ráda nosila klíček na krku a já bych si rád dál užíval výhod integrovaného zámku bez toho aby měla na krku klíček od zámku ke klíčku od mého zámku, jestli mi rozumíte smile

14

Jeden klicnici a jeden zapecetit jednorazovym zamkem.
Mohu vam vytisknout hezke pouzdro, klidne i s vlastnim textem.
Vid https://forum.cudnost.cz/topic/1690/uza … afety-key/

15

Žádný náhradní klíč, žádná pojistka je právě vzrušující a napínavé. A když v případě nutnosti není možnost, následuje prozrazení, šílená ostuda, zahanbení, ale také nezapomenutelný zážitek nad kterým se s partnerem hodně nasmějete.

16

Stačí vzít pilník a klíček se dá výrazně zmenšit. Výsledek vypadá celkem pěkně.

17

Renne: Tak to bych prosil trochu rozvést jak by jsi to udělal jenom pilníkem wink Ale hlavní překážkou je pro mně ono "CELKEM pěkně" - je to dárek pro princeznu.. Dost velký ústupek je už fakt že to není se stříbra a nějak stylově zdobené big_smile Ale samozřejmě nakonec mi asi nic jiného nezbyde.. Pokud se nespokojím s tím že si ho přidá na klíčenku ke klíčům od bytu, tak budu muset nějak vymyslet jak výsledek vyleštit a doufat, že je nevyrábějí s nějakou další povrchovou úpravou wink

18

Určitě to chce pilku na železo a nějakou minivrtačku s příslušenstvím, jinak se ušmirglujete. A navíc jen obtížně to zvládnete udělat rovnoměrně.

Takhle vypadá mé experimentování. Originální klíček s BDSM je poniklovaná/pozinkovaná mosaz (? ... v materiálech se moc nevyznám), ten druhý byl jen z jednoho materiálu, ovšem pozor sem tam prosvitne nádech žluté. V téhle fotce světlo dost zvýrazňuje rýhy, normálně to tolik vidět není a navíc z druhé strany je mám o mnohem hladší, dále jsem už nevyhlazoval, protože mi již ubylo dost materiálu (proto je tam také ponechána chybička z frézování toho symbolu).

19

Podobně jsem klíček taky upravil. Stačil mi jen svěrák, pilník na železo a cca 15 minut času…

20

Ahoj,
Chci se pochlubit kde máme kličky doma my, respektive má žena.

http://jyxo.info/uploads/37/377353aa36cc487e31dbdb7796363cbbe02757f2.jpg
http://jyxo.info/uploads/8E/8efbfad3cfb95b83bab37401a8be7f949edb03aa.jpg

je to na 4 číselný kod, který se da kdykoliv změnit.

21

stiflers: pěkné a praktické. Box je z plastu nebo kovu? (z fotek to není zcela patrné)

Díky za inspiraci na záložní klíč. Na všechny klíče u nás asi ne. Ten pohled na nohy Paní a na řetízek kolem kotníku na kterém má klíč... Občasné decentní zacinkání, když chodí po domě, nebo společné sledování televize když si natáhne nohy s klíčem na moje záda když klečím.. Po pár týdnech zamčení ucítění klíče, nebo pohled na klíč co je tak blízko a tak nedostupný.. to jsou hodně intenzivní pocity spojené s uložením klíče :-))

22

Anděl: Ajo promiň box je celí z kovu na 4 mistný číselný kód. viz odkaz.

https://www.aliexpress.com/item/Key-Sto … 90507.html

23

Ahoj, nevieš ako kvalitne je spracovaný ten číselný zámok?

Zatiaľ všetky čínske, ku ktorým som sa dostal som otvoril do minúty. Potom to pre mňa akosi stráca význam smile

24

free.cpl: Ahoj, no vypadá to bytelně, nastavit vlastni kombinace jde poměrně rychle a víc jsem nezkoušel ono jasně, že kdyby někdo chtěl tak těch 10000 kombinaci má asi za hoďku dvě rozluštěné, ale zase proč bych to dělal? to už si ho rovnou mužů vytáhnout a podvádět takto.

25

Jasné ale mám rád ten pocit keď viem že to fakt nejde.

Ono práve nemusíš skúšať kombinácie. Stačí primerane zatlačiť na západku a pomaly točiť. Keď trafíš správne číslo tak to ucítiš a behom pár sekúnd máš všetky.

Asi to ale skombinujeme s týmto a bude to v pohode smile

https://www.aliexpress.com/item/100pcs- … 51756.html