1

Téma: apratt: Hledání správného pásu

Po několika letech experimentů s pásy cudnosti a pročítaní tohoto fóra. Jsem se rozhodl se také podělit o svůj příběh.
Pas cudnosti nosím střídavě cca 7 let. Začínal jsem s krátkým CB6000s v různých barvách. Problém byl, že tento typ má (možná už měl - nevím zda nezmenili výrobu) na kroužku drážku a tak se kroužek zařezával. To jsem vyřešil pořízením kovového kroužku tady od Vojty.
Když začaly vyrábět Holytrainer tak jsem s Paní pořídil první čínskou kopií tzn klasický HT jen s vysacim zámkem. Na nošení super nic nikde nerezalo. Pak jsme pořídili s vestavěným zámkem a tímto typem jsme skončili s pořizováním nových typů pásů.
Bohužel vždy jsem měl problém, že mi občas při nějakém pohybu prostě jedno varle proklouzlo kroužkem. Při použití menšího (tj nejmenšího co byl dodán) zase nešlo ani vykonat močení. Moč ani neprotekla. A stejně když jsem byl nadržený neodolal jsem a udělal se.
V průběhu nošení PC jsem koupil pás cudnosti typu T:

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1TimGQVXX … eef0756b16

Pás po nasazení a seřízení padl skvěle. Ale po několika pohybech začli sklouzávat ochranné gumy a plech se zařezávali kam neměli. To jsem vyřešil tím že jsem gumu uchytil černou elektrikarskou páskou. Pás jsem takto nosil cca 3 týdny. Pak plech stálým ohýbáním praskl, ale dal se nosit. Potom se však rozpadl systém zámku a došlo k další prasklině. Tentokrát již nosit nešel. Tak jsem skončil opět u HT.
Nedalo mi to a udělal výkres v CADu s přesnou kopii tvaru T pásu a nechal si vyrobit na laseru celý nový díl, který jsem vložil do původní gumy. Původní plech měl sílu 0,6 mm já zvolil sílu 2 mm.

Pak jsem si ještě nechal udělat dle plánku nový systém zámku a předělal ho na vysací zámek ne integrovaný a samozřejmě místo původní síly plechu 1 mm jsem použil zase 2 mm. Původní gumy jsem pak8 nahradil gumovou lemovkou co dávají na hrany veteránů a natvrdo přilepil. Několik spojů jsem místo šroubů snýtoval. Na boky jsem vyrobil oka pro uchycení pouť apd.

Takže z původního pásu zbyla tedy "trubka" na penis.

Ale myslím, že teď pás vydrží vše. Rozhodně se nedá z něj dostat. Což kvituje má Paní jelikož při nošení HT jsem se bez problémů udělal a teď penis ultimátně drží směr dolů a udělat se opravdu nejde. Takže po měsíci nošení (tedy už po prvních několika dnech) jsem nadržený jen slyším její hlas a vše o čem jsem četl je fakt. Jsem vůči ní pozornější a ochotný udělat téměř cokoli jen aby byla spokojená. Ona si pořídila trezor a klíč je tam prý abych se k němu nedostal.

2

Re: apratt: Hledání správného pásu

měl jsem taky pás model T akorát to byl tento: https://www.bdsm-sexshop.cz/cz-detail-1 … del-t.html ale pro trvalé nošení byl naprosto nevhodný i když jsem upevnil ochranný silikon a tavnou pistolí vytvořil ochranu proti skřípnutí kůže které mi při prvním sednutí do auta způsobilo krvácející zranění tak na dlouhé nošení nebyl na velkou 
jsem to zkusil dvakrát odtáhnout jak píšeš nešel spolehl jsem se tedy na otvor a musel jsem tehdy opravd udlouho umývat prostě se do toho otvoru výkal nějak nevešel tak použití bylo jen krátkodobé a momentálně ho mám v garáži se skoro utrženým uchycením co spojuje anální a penisovou část.

3

apratt: zajímavá úprava i nápad. Dokázat najít (či vyrobit) typ, co se dá nosit trvale je jako malá výhra v loterii. Nicméně pak hrozí riziko, že si to náš protějšek zamiluje a už ani výmluvy nepomohou, viz vlastní zkušenost smile Z občasného hraní je pak trvalá záležitost a prožitky (a též výchova) se posunou někam zcela jinam smile

4

Ja som nováčik, nosím mesiac spiderwire2 a som celkom spokojný. Je pravda, že to nemám s čím porovnať, ale nosenie je príjemné. Občas večer ma trochu boli okolo varlat, ale to je o zvyku. Čo mi však trochu vadí, že cez nohavice vidno jednotlivé tyčky klietky, tak neviem ako to bude v lete, ale Lady je spokojná a tiež už špekuluje, že by ma vôbec neodomykala, keďže na sex veľmi nie je a hygiena genitálii  v klietke sa tiež robí veľmi jednoducho.

5

Sluha11: Někdo má štěstí a najde správný typ hned na poprvé (ač většinou se to nestává). Jinak jak dlouho jsi zamčený? Ne vše se projeví hned a také záleží na činnostech, co zamčený provozuješ wink

6

Anděl: dnes je to 5 týždňov z toho som bol odomknutý 3x asi po 10 minut. Už som bol aj na týždňovej služobke, vonku s kamarátmi pravidelne, na rodinnej oslave, nakupovať s Lady, no a samozrejme doma cely čas všetky domáce práce (najkrajšie je umývanie sprchy a vysávanie kobercov po štvornožky

7

sluha11: tak to už je dostatečná doba, abys věděl, jestli sedí smile Resp. jestli i takový typ vztahu sedí smile Tedy gratulace k dobrému výběru (v obou směrech).

8

Já správně pás hledám již cca 5 let. Z CB 6000 apd. Jsem ho mohl relativně snadno vytáhnout a ulevit si. Tak jsem hledal něco odolnějšího. Bohužel nemám 30000,- na Latowskii tak jsem zkusil stvořit něco co mi bude vyhovovat. A myslím že se povedlo.
V minulém týdnu jsem pás trochu upgradoval. Rozšířil přední část. Tak nevylezají varlata do boku :-) a pás obohatil o výcvikový elektorsokovy obojek. Dosah má cca 800 m a opravdu Paní už nehodlám vzdorovat
https://img36.rajce.idnes.cz/d3601/15/15911/15911928_ed8fb3a1314e32cf8ca020f7921c30a7/images/IMG_20190416_222347.jpg

9

Za mě T-typy mají svoje specifické kouzlo, s klasickou klecí nelze moc srovnávat. I pocity nošení jsou hodně jiné. Já jsem z plastu přecházel na kov a z klasických klecí právě na T-typ. Bohužel nejsem domácí kutil, abych uměl udělat takto pěknou úpravu, kterou zde ukázal apratt, tedy i mezi T-typy jsem hledal smile Dávat 30K mi přijde taktéž zbytečné, zejména pokud má někdo nápady a šikovné ruce smile