Téma: apratt: Hledání správného pásu
Po několika letech experimentů s pásy cudnosti a pročítaní tohoto fóra. Jsem se rozhodl se také podělit o svůj příběh.
Pas cudnosti nosím střídavě cca 7 let. Začínal jsem s krátkým CB6000s v různých barvách. Problém byl, že tento typ má (možná už měl - nevím zda nezmenili výrobu) na kroužku drážku a tak se kroužek zařezával. To jsem vyřešil pořízením kovového kroužku tady od Vojty.
Když začaly vyrábět Holytrainer tak jsem s Paní pořídil první čínskou kopií tzn klasický HT jen s vysacim zámkem. Na nošení super nic nikde nerezalo. Pak jsme pořídili s vestavěným zámkem a tímto typem jsme skončili s pořizováním nových typů pásů.
Bohužel vždy jsem měl problém, že mi občas při nějakém pohybu prostě jedno varle proklouzlo kroužkem. Při použití menšího (tj nejmenšího co byl dodán) zase nešlo ani vykonat močení. Moč ani neprotekla. A stejně když jsem byl nadržený neodolal jsem a udělal se.
V průběhu nošení PC jsem koupil pás cudnosti typu T:
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1TimGQVXX … eef0756b16
Pás po nasazení a seřízení padl skvěle. Ale po několika pohybech začli sklouzávat ochranné gumy a plech se zařezávali kam neměli. To jsem vyřešil tím že jsem gumu uchytil černou elektrikarskou páskou. Pás jsem takto nosil cca 3 týdny. Pak plech stálým ohýbáním praskl, ale dal se nosit. Potom se však rozpadl systém zámku a došlo k další prasklině. Tentokrát již nosit nešel. Tak jsem skončil opět u HT.
Nedalo mi to a udělal výkres v CADu s přesnou kopii tvaru T pásu a nechal si vyrobit na laseru celý nový díl, který jsem vložil do původní gumy. Původní plech měl sílu 0,6 mm já zvolil sílu 2 mm.
Pak jsem si ještě nechal udělat dle plánku nový systém zámku a předělal ho na vysací zámek ne integrovaný a samozřejmě místo původní síly plechu 1 mm jsem použil zase 2 mm. Původní gumy jsem pak8 nahradil gumovou lemovkou co dávají na hrany veteránů a natvrdo přilepil. Několik spojů jsem místo šroubů snýtoval. Na boky jsem vyrobil oka pro uchycení pouť apd.
Takže z původního pásu zbyla tedy "trubka" na penis.
Ale myslím, že teď pás vydrží vše. Rozhodně se nedá z něj dostat. Což kvituje má Paní jelikož při nošení HT jsem se bez problémů udělal a teď penis ultimátně drží směr dolů a udělat se opravdu nejde. Takže po měsíci nošení (tedy už po prvních několika dnech) jsem nadržený jen slyším její hlas a vše o čem jsem četl je fakt. Jsem vůči ní pozornější a ochotný udělat téměř cokoli jen aby byla spokojená. Ona si pořídila trezor a klíč je tam prý abych se k němu nedostal.