Téma: Holytrainer V3
Zdravím všetkých, už pár týždňov je na trhu nová verzia ht, originál verzia má označenie holytrainer v3, mam za sebou prvý týždeň v ňom. Tí z vás ktorý si obľúbili HT určite ocenia menšie vylepšenia na novom type. Najpodstatnejšie pozitívna zmena je v zivicovej konštrukcií zamykania, je silnejšia a menej vypukla, pod tesnim oblečením je to o poznanie lepšie. Pri HT som aspoň ja mal problém s rozťahovanim živice, kde je vstavaný zámok a bolo potrebné krúžok nahriat v horúcej vode a vrátiť do pôvodnej formy. Nový HT v3 tento problém vyriešil a klietka drží presne v krúžku. Po dvoch dňoch nosenia ale musel som upraviť klietku, výrobca neviem z akého dôvodu navrhol tvar klietky, ukončenie ktoré ide smerom na koreň penisu podstatne dlhšie ako je u staršej verzii. Teda sa pas dostával optický ďalej od tela co bolo pod odevom vidieť. Ručná práca, pílka na železo a do jemná zabrusit ostrú hranu a všetko je tak ako ma byt. Odporúčam nový ht v3, zatiaľ z zivicovych pásov po tejto úprave úplne výborný