1

Re: Nejbezpečnější klícka

Latowski, nebo podobny typ pasu.
zasadne nejbezpecnejsi jsou pasy typu Y a T když jsou dobře nastaveny.
CB6000 a tyto typy klicek je třeba doplnit necim takovym https://www.cudnost.cz/prislusenstvi/guardian/.

2

rxa23202: Jak zde již padlo - nejbezpečnější jsou typy T/Y. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že dostat se z nich je 100% nemožné. Doma používáme typ viz obrázek níže.

Jinak ChrastiKey - zajímavý to nápad na aplikaci, u integrovaných zámků lze využít v kombinaci se zamykacím boxem na číselný kód, tedy taktéž použitelné.

https://media0.denicek.eu/files/media0:5cbaadcae8123.jpeg.upl/IMG_1331.jpeg

3

Ahoj, kde se takový pás T/Y který je na fotce nechá objednat? Děkuji.

4

mts: Možností je opět více. Několik výrobců je v EU (povětšinou Německo) - zakázková výroba (ceny kolem 30K). Případně Čína (Aliexpress nabízí široký výběr, cenu i kvalitu. Ceny cca 5-10K), případně i někteří výrobci z Číny umí udělat zakázkovou výrobu s kvalitním zpracováním.
(konkrétně tento nákup je z Číny, mohu poslat do zprávy odkaz na výrobce).

5

Taky bych prosil kontakt na výrobce. Děkuji.

6

Ahoj, posláno do zpráv všem, kdož se ozvali wink

7

Ahoj. Tiez by som poprosil link na pad vyssie
Dakujem

8

Ahoj prosím téř o odkaz na výrobce moc děkuji

9

ještě pro všechny, nejbezpecnejsi kleci muze byt klidne i CB6000. Protože vse je jen v hlave nikde jinde, když chci byt zamceny tak rozhodne nebudu zkouset jak vyndam penis z klece a dam pak zpet.
Ja jsem 12 dni trvale uzamceny v CB6000s, s tim ze krousek a vodici tycky mam kovove a klec silikonovou. Jelikoz jde v této klicce hygiena delat uplne luxusne tak jsme s přítelem dohodli , ze me z klece uz nepusti. pouze při nejakem zdravotnim problemu, jinak ze me nepusti.
Pokud bych vyndal penis z klece bez jeho dovoleni ze to bude brat ze ho podvadim a tim padem ze jsem mu neverny.
Staci v hlave mit srovnano.

10

Nebezpečnější je klec s hákem který prochází žaludem. Potřeba PA. Dostat ven jde jen pomocí klíče,odvrtani zámku (ten já mám nerezový a neumím si to představit) a poslední možnost úhlová bruska (to je o koule) nebo velké štípací kleště.

11

pesjenprovas: shodou okolností jsme zrovna toto nedávno řešili. V zásadě souhlasím, vše je v hlavě a zároveň vše je o individuálním vnímání. Nicméně když přidám svůj pohled - pocit, že mám na sobě pás ze kterého se nejde dostat v kombinaci s tím, že doma nemáme ani žádný nahradní klíč vše velmi umocňuje.

12

Také mi "zabezpečení v hlavě" nestačí, během 5 let jsem vyzkoušel cca 15 klícek. Našel jsem pro mě nejlepší kompromis ohledně bezpečnosti a dlouhodobé nositelnosti.  Je to klícka kombinovaná s ocelovým lankem kolem pasu. Lanko je v plastu, s koncovými oky, používá se na např. kola. Bez lanka jsem se vždy celkem snadno dostal z každé klícky a zpět, s lankem už to nejde. Řetěz kolem pasu se mi neosvědčil, skřípal mi kůži a způsobil mi po pár dnech nepříjemné odřeniny. Vhodné jsou k tomu klícky s visacím zámkem a středovým kolíkem, který se dá otočit obráceně, tedy zámek je u těla (např. CB6000, BON4). Nejvhodnější jsem shledal ocelové klícky BON4 nebo BON4M.

13

Ahoj, poprosím Angela také o kontakt na prodejce pásu, díky.